Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......   19/11/2008, 11:34

Cu....sadayana......nepangkeun abdi Si Denok tea......ti Pengkolan Cikapundung,
nya dongkap kadieu teh puguhan diwartosan ti mang google sareng ti rerencangan
Nya sakitu wae ah yu ah....rabut!!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......   19/11/2008, 12:02

haturan wilujeng sumping saderek denok cheers cheers cheers hatur nuhun tos ngaluangkeun waktos lebet ka forum baraya bandung salapan, sok ah urang ramekeun marangga marangga mangga dileueut caina

admin berkuasa admin berkuasa



lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......   19/11/2008, 12:11

Ditampi kang Admin caina....hatur nuhun
nuhunkeun petunjukna wae bilih abdi lepat

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......   3/12/2008, 11:14

mangga lebet neng denok anu jago nyeplok endog trus nempel di tembok halah jiga cakcak wae atuh nya

sami abdi ge bilih ay lepat sok ti admin di wartosan

yu ah babay..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......   17/12/2008, 11:10

jiew denok, sakitu nyanehna nu ngajakan teh ka ci tolombong Awi heheotan
badeur mah ngan ngaramekeun wungkul, jadi ngilu weh ka ci denok jeung Tolombong Awi ngagoler ahk

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......   Today at 23:18

Kembali Ke Atas Go down
 
Cu.....nepangkeun abdi ..............yeuh.......
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS : (2nd) Akrapovic Slip-On Ninja 250 95%..Dijamin Mulus...Bandung Yeuh,...
» Ninja 250Fi Merah 2012..Full Modif Limbah Moge + Branded Accesories..!!Bandung Yeuh..

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: