Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Hoyong Kenal sareng rerencangan srerea euy.....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
adhoet77



Male
Jumlah posting : 1
Age : 39
Lokasi : Bogor
Job/hobbies : sagala endah....
Humor : atuh tentuna abdi mah.....
id YM : adhoet77
Registration date : 30.11.09

PostSubyek: Hoyong Kenal sareng rerencangan srerea euy.....   30/11/2009, 11:54

ngenalkeun yeuh abdi ti bogor ka rerencangan sadayana nu di bandung khususna, sareng rerencangan sa indonesia....

Assalam'mualaikum.....

kumaha lur dararamang sadayana????
abdi hoyong jadi rerencangan di Bandung Salapan ieu...kumaha di tampi teu abdi teu???
mun di tampi atuh abdi mgucapkeun allhamdulillah...terus mun teu ditampi ny kudu ditampi atuh lur....hehehe maksa pisan nya...nuhun atuh ti sateu acanna...
pokokna mah abdi ngatos di add ku sadyana...

sakitu bae lah....

Wassalam....
by Adhoet77
javascript:emoticonp('afro')
"MERDEKA...BARANANGSIANG...BUBULAK....PASAR BOGOR" afro
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Hoyong Kenal sareng rerencangan srerea euy.....   14/12/2009, 10:31

heug lah..
katampi pisan...
sok lah sing merenah weh di ieu room..
rek gogoleran pek..asal ulah bari bubulucunan...

salam pang wanoh weh ti simkuring ti org garut....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
Hoyong Kenal sareng rerencangan srerea euy.....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» salam kenal semua halo misiiii
» Case "RM Closed again" ini Case nya gan salam kenal
» salam kenal buat semua........
» hy, salam kenal ^_^
» q kecewa.. bru kenal q kena destroy

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: