Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ngiringan ah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
kangiman



Male
Jumlah posting : 1
Lokasi : surabaya
id YM : mailnyaiman
Registration date : 13.09.09

PostSubyek: ngiringan ah   14/9/2009, 09:18

hatur nuhun kanggo anu tos ngadamel ieu forum.
sim kuring ayeuna di surabaya janten ngaraos cakeut ka tatar parahyangan. kumargi tiasa deui nyarios sunda.
hatur nuhun.
-iman-
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: ngiringan ah   11/10/2009, 11:09

nya...tah kiyu ulah poho ka lemah cai.........
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ian wibowo
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 5
Age : 48
Lokasi : cijerah bandung
Job/hobbies : oprod
Humor : seri salah ,hente seri salah oge kudu kumaha nya .
id YM : krabiru@yahoo.com
Registration date : 11.10.09

PostSubyek: ngiringan ah   11/10/2009, 22:13

nepangken ah ieu dewek kabalarea ........ dewekmah asa atoh manggihan porum ie teh haturnuhun ka akang akang anu parantos ngadamel ie porum .
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
yati
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 2
Lokasi : kuningan
Job/hobbies : masak
id YM : yati446@yahoo.com
Registration date : 28.10.09

PostSubyek: Re: ngiringan ah   28/10/2009, 17:23

Ngiringan di ieu forum kangge nambihan info tatar sunda
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
neng noey



Jumlah posting : 1
Registration date : 30.10.09

PostSubyek: Re: ngiringan ah   30/10/2009, 12:13

Assalamu'alaikum...
Punten... punten...
Naha geuning teu aya sasaha?

Abdi nembean dongkap ka dieu, hapunten upami rada kirang bebekelan.
Kaleresan abdi teh teu tiasa pisan nyarios basa sunda, mendakan ieu porum mani asa bungah. Mugi abdi tiasa ditampi di ieu porum.

Permios..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
yati
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 2
Lokasi : kuningan
Job/hobbies : masak
id YM : yati446@yahoo.com
Registration date : 28.10.09

PostSubyek: Re: ngiringan ah   30/10/2009, 17:43

tepangkeun abdi ti kuningan, ngiringan diieu forum, wilujeng patepang kasadayana...... hatur nuhun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: ngiringan ah   7/11/2009, 14:20

neng noey wrote:
Assalamu'alaikum...
Punten... punten...
Naha geuning teu aya sasaha?

Abdi nembean dongkap ka dieu, hapunten upami rada kirang bebekelan.
Kaleresan abdi teh teu tiasa pisan nyarios basa sunda, mendakan ieu porum mani asa bungah. Mugi abdi tiasa ditampi di ieu porum.

Permios..

di tampi-ling mangga......wakakakakakakakakakakakakakak
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
utuyz
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 2
Age : 21
Lokasi : bandung ,kopo
Job/hobbies : pelajar/mengbal
Humor : kitu we lah baruled
Registration date : 10.06.10

PostSubyek: Re: ngiringan ah   10/6/2010, 02:05

asalamualaikum...........
punten ah ngiringan.....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
RedLabels
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 6
Registration date : 02.08.10

PostSubyek: Re: ngiringan ah   2/8/2010, 01:25

Idem kanu posting diluhur,,,hatur nuhun pisan kanu ngadamel ieu forum,sanajan teu ditatar parahiangan tp ku ayana ieu forum sim kirung...eh sim kuring ngarasa aya di tatar sunda yeuh,,,,nuhun ah kasadayana

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: ngiringan ah   Today at 23:17

Kembali Ke Atas Go down
 
ngiringan ah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: