Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 isuk2 ngeunah na naonnya???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: isuk2 ngeunah na naonnya???   19/11/2008, 08:52

mun simpkuring mah unggal isuk2 teh sok bari study study jeung



mun anu lain na kumaha tah katingali huntu


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: huuh bener pisan   19/11/2008, 19:49

sahate geuningan jeung uing............ lol!
mun teu kitu asa teu genah hae teh teu plong.............
ibaratmah tos tuang teu ngarokok.......... :bounce:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   20/11/2008, 09:46

isuk keneh ngeunahna bari ngudud garpit sareung kupi hideung.......pernah nyobaan can Han??? :tongue: ngagoler ahk ngagoler ahk dijamin mantabhhh ciahhh!!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   20/11/2008, 10:03

nyieun kueh putaso c awi mah... lain lamun dasupkeun kana tolombong awi eta kue putaso jigana teh rada pantes nya... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   20/11/2008, 18:29

Putaso jeung tolombong teh naon?

Asa ku araraneh kiyeu... bingung euy bingung euy bingung euy

isuk isuk mah ngenahna.. mekprek lah bari jeung udud trus sadia susu seger kanggo leueut na mah...
lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   16/12/2008, 09:06

awewe geulis bari ba Dank ari memprek mah geus pasti sadia susu seger atuh, kecuali memprekna mekprek nu lain nu eweuh susuan, jadi kudu sadia susu seger kanggo leueutna ngagoler ahk

Tertawa lah sebelum dilarang

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   17/12/2008, 08:29

di gerean dank mekprek yuuu ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   17/12/2008, 12:25

dang aya nu ngajak mekprek tah heheotan
ngan tuing mekprek naun ?
beubeuk kadinya mekprek computer cigana mah soalna com ci Awi aya generic an ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   19/12/2008, 15:37

ci_Badeur wrote:
beubeuk kadinya mekprek computer cigana mah soalna com ci Awi aya generic an ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
teu miluan deui urg mah sarwi ari masalah generik mah kabueeeeeeeerr ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   19/12/2008, 16:50

mun isuk2 hudang sare ngeunahna geus kacai teh sare dai ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   20/12/2008, 00:10

joerigh wrote:
mun isuk2 hudang sare ngeunahna geus kacai teh sare dai ngodek tai irung

aaakh jurig da didinya mah pagawean nana molooorr setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   20/12/2008, 08:28

aya tilu hal penting nu ku urang kudu dilakukeun sa atos bobo..
tilu hal eta sangat mendasar pisa,,
penting pisan keur nambah kadisipilan urang,,
tilu hal nu dimaksudkeun teh nya eta nu kieu tea..

bangun tidur ku terus mandi...
tidak lupa menggosok gigi...
sudah mandi ku tolong ibu.. membersihkan kamar tidur ku...

bantal guling bau pejuh urut kamari peuting jeung si nneng geus pabeulit bitis...

tah bener ceuk si jurig mun nggeus tilu hal eta di lakukaeun mah nya molor deui weh....

budak males

tah barudak ingatlah selalu nya naun anu tos di bahas di kelas tadi
trus kudu di aplikasikeun di bumina masing2..
jier dasar pinter uy hok catet heula nu tilu tadi,, bisi poho..
maklum lah maraneh mah kan geus kolot,, gampang poho...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   22/12/2008, 09:33

men nyaneh salah, maenya geus mandi nulungan ibu mersihan kamar nyaneh? ngodek tai irung
nu aya nyaneh di bantuan ibu mersihan atuh di gerean
mun geus mandi meresan olangan leuwih alus eta mah, teu kudu ditulungan ibu heheotan
Atawa ci nenk na weh titah meresan olangan bebeja weh nyaneh mah leleus keneh ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: isuk2 ngeunah na naonnya???   Today at 09:19

Kembali Ke Atas Go down
 
isuk2 ngeunah na naonnya???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Kadaharan sareng minuman-
Navigasi: