Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 paribahasa urang sunda...asuahsuhsush

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
cakra_pandawa5
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 3
Age : 31
Lokasi : bandung-karawang
Job/hobbies : designer
id YM : cakra_pandawa5
Registration date : 02.05.09

PostSubyek: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   2/5/2009, 13:59

kenyom rea oge uy paribahsa urang sunda teh.....salah sahiji na..........
NGAGULKEUN PAYUNG BUTUT=ngagulkeun luluhur sorangan
NGADU ANGKLUNG DI PASAR=papaduan nguruskeun nu euweuh mangpa'at na di hareupeun jalma loab

mangga ahg mun bade nambihan mah
tpi sareng arti na nya ......

budak males
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   3/5/2009, 00:36

ehm...

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   3/5/2009, 08:36

aya paribasa ngembang kadu cenah tah eta teh hartina teh kadu teh geus kembangan tereh buahan katingali huntu

terus aya deui cenah belut sisit saba darat, kapiraray siang wengi, hartina teh jelema koplok, belut wae kuat ka dilamun lamun beurang peuting ngagoler ahk
jaba sisitan iiiiyyyy!!

tos ah moal seueur teuing sieun dicarekan kang Admin Parasea
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   3/5/2009, 13:52

graff tuluykeun deui ngodek tai irung
si kang admin mah bager da heheotan
aya pribahasa sunda nu hartina gratis nyaeta Basa mah teu meuli teuing ahk
bener teu min teuing ahk ..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   4/5/2009, 19:10

tambihan ah.....

Cikaracak ninggang batu laun laun jadi dekok - artina sedikit sedikit lama lama jadi bukit - atawa usaha yang dilakukan secara terus menerus, lama-kelamaan pasti akan membuahkan hasil
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   10/5/2009, 07:27

cuklek leuweung cuklek lamping,jauh kasintung kalapa
lieuk deungeun lieuk deungeun.teu dulur teu baraya.1

sagala nu rek dipilampah teh cenah kudu di beuweung terus di utahkeunnya eta kudu dipikir heula asak asak samemeh di pilampah ngarah teu kaduhung ahirna.2

terus cenah ari nyarita teh sing malapah gedang[u] nya eta timimiti kajadian nepi ka akhir teh kudu nga jalur...ngarah ka harti.3


tos heula ah....... katingali huntu katingali huntu ngabaung ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   11/5/2009, 12:25

jauh ka indung ka bapa meureun tis katingali huntu

di beuweung di utahkeun jigh ah asa rarujit ngagoler ahk

aya tah paribasa teh hiji deui

cenah lamun kolot mah geus loba pangalaman, jadi lamun milampah hiji

kagiatan teh sok nete taraje nincak tikotok eh:~X(: kambalan

ajigh ah salah wae, inget wae kana tikotok teh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   11/5/2009, 12:29

asa teu kaharti du si ustadz mah maenya cikaracak ninggang batu laun-laun

jadi si dekok ngagoler ahk ngagoler ahk


aya aya wae ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jamenol
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 11
Registration date : 09.07.10

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   11/7/2010, 02:32

geus teu kuat tunuh euy..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bulukusut
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 2
Age : 31
Lokasi : Bogor
Job/hobbies : ngacapruk
Humor : asal bisa seuri ue lah..hehe
id YM : denysetia_wan
Registration date : 19.07.10

PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   19/7/2010, 10:37

can di baca kabeh ah kaburu lieur....
rek koment hula ue..
ke munt tos teu lieur insya'allah kadieu dai katingali huntu akal
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://puisi-hati.co.cc
Sponsored content




PostSubyek: Re: paribahasa urang sunda...asuahsuhsush   Today at 23:20

Kembali Ke Atas Go down
 
paribahasa urang sunda...asuahsuhsush
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ninin merah bandung marlboro

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Puisi & Sisindiran Sunda-
Navigasi: