Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   19/11/2008, 00:23

ehemmmmm...marangga kasadayana
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   19/11/2008, 07:57

mangga wilujeung sumping kang gumilang_vampire Evil or Very Mad :twisted: tapi ulah di test ahk, cara dina iklan geuning "emangnya situ mau dibuat percobaan..??? " digeleng digeleng








lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: TEST   27/11/2008, 01:29

reuwas MUN REK NIKAH KUDU DI TEST KAWIN HEULA ATUH MEUREUN YA :pale: affraid
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   27/11/2008, 13:41

naha karek lebet mangga mikir hula
sanesna punten hula bade lebet mah, naha ciga nu rek mudik wae ngagoler ahk



[strike]Tertawalah sebelum dilarang[/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 11:34, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   27/11/2008, 15:56

gumilang wrote:
ehemmmmm...marangga kasadayana

mangga kang gumilang... cheers cheers cheers

hatur nuhun ah tos kersa mampir kanu ieu forum enggal...

tepangkeun abi ge pnghuni enggal....

sok ah kang..

di antos posting na.... lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   30/11/2008, 21:31

MUN REK NIKAH KUDU DI TEST KAWIN HEULA ATUH MEUREUN YA << HU UH ATUH BURU BALIK ARI HAYANG DI TEST HEULA MAH ULAH CICING WAE DIDITU REK KUMAHA TESTNA ATUH ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: poto   2/12/2008, 02:06

eta poto jaman batu masih keneh di pake reuwas
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   2/12/2008, 13:12

hush ronghok eta teh foto keur jaman Purba nyaho ngagoler ahk


[strike]Tertawalah sebelum dilarang [/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 11:34, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   2/12/2008, 13:20

MUN REK NIKAH K UDU DI TEST KAWIN HEULA ATUH MEUREUN YA >>>>alah berarti fan kudu di test hula nya????
sieun ahk reuwas

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   2/12/2008, 16:49

lain jaman batu plok ieu teh poto jaman 1200sebelum masehi ngagoler ahk nurustunjung teuing siah ka salaki teh talapung gera eta tunggir teh ngagoler ahk lol! :bounce:


Terakhir diubah oleh gumilang tanggal 2/12/2008, 16:53, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   2/12/2008, 16:50

hu uh atuh fauny kudu di test, kadieu ari palay di test mah gera seueur rorojok WC ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: huuh da sapatu   2/12/2008, 17:23

jiga sapatu meureun memeh jadi meuli khan kudu di cobaan heula, mun pas, ngeunaheun, karak di bawa balik (tapi di bayar heula) tah lamun teu ngenaheun mah wayahna we ka awewena di dimpen deui di na rak.............
dasar lalaki, untung aing mah teu bobogohan jeung lalaki nya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   2/12/2008, 17:27

gumilang wrote:
MUN REK NIKAH KUDU DI TEST KAWIN HEULA ATUH MEUREUN YA << HU UH ATUH BURU BALIK ARI HAYANG DI TEST HEULA MAH ULAH CICING WAE DIDITU REK KUMAHA TESTNA ATUH ngagoler ahk

lain biasana maneh sok ngatest munding tatangga heheotan


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   17/12/2008, 11:36

cigana mun hayang nyaho aww parawan henteuna kudu di test hula oge nyak ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   20/12/2008, 11:09

[b]hooh di test heula admin berkuasa mun kawinan ge pamajikan teh di test heula:=)): kira kira teu srek mah balangkeun weh !!!!! ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
Sponsored content




PostSubyek: Re: cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan   Today at 23:16

Kembali Ke Atas Go down
 
cuma test heula ah da meuli motor oge osok di test heula geningan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» cdi nojikawa ninja 250
» Moge Bodong alias STNK bantuan ato yg Resmi??
» SHARING PENGALAMAN - MODIFIKASI MOTOR !!!!!!
» [ASK] Motor susah di starter
» dyno test mur mer

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: