Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 carita hitut di angkot ci badeur ci timen ci awi jeung si sardut alias si aris

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: carita hitut di angkot ci badeur ci timen ci awi jeung si sardut alias si aris   28/4/2009, 16:25

ngodek tai irung kuring rek nyarita,,mudah2an can pernah di caritakeun di tret ieu,,soalna teu di index,,,,,
usul ka TS kumaha lamun carita2 na di index jadi teu double carita,,,,
heuheueheuue
di kawitan nyarita na,:
punteun bilih aya nu kacandak namina ...

asalaman
Kacarioskeun aya 4 urang budak salapan naek angkot,,,

dina angkot ngan aya 5 an jeung supir,,,
anu 4 an eta teh babaturan ulin di bandung 9, ngarana ci badeurl,si timen,si om awi jeung si sardut alias si saris. Pas di teungah jalan ka ambeu bau anu mabeuk pisan nepika erek utah, padahal teu kadenge aya nu hitut.
teuing ahk naon we
anu Opat etateh silih tuduh nepika rek geulut,,
badeur : men maneh hitut nyak,,
timen : Lain aing,,,si awi meureun,,
awi : tah nu cicing wae biasanamah,,,,ngaku siah dan mun heunteu di gebuk siah,,,
saris : ari hayam ngendog anu kokotak nya maneh na heula,,,berarti si badeur

anu 4 an eta teh hayo we silih tuduh nepi ka rek gelut,,,,,
ciat cait set ngeceng rek nembak ah siah keuna
supir nu di hareup ambekeun, keurmah setoran can aya,,menang penumpang gandeng jeung kahitutan deuih,,,,
pas kitu si supir boga ide kumaha carana bisa aya nu ngaku,,,
si supir ngomong,,,
dua senjata
Supir : anu hitut turun di mana,,,,?teuing ahk naon we
saris : di jalan raya mang,,,,
pas ngadenge kitu anu tiluan neke si sardut alias si saris kabeh,,,, takol deui ahk
plok anjig sia teh ris meni hese ngaku ge takol we terus
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: carita hitut di angkot ci badeur ci timen ci awi jeung si sardut alias si aris   30/4/2009, 13:15

bener-bener c saris kalakuan nana gelo pisaaaan setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: carita hitut di angkot ci badeur ci timen ci awi jeung si sardut alias si aris   4/5/2009, 01:41

saris gede hitut geuningan sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Sponsored content




PostSubyek: Re: carita hitut di angkot ci badeur ci timen ci awi jeung si sardut alias si aris   Today at 05:07

Kembali Ke Atas Go down
 
carita hitut di angkot ci badeur ci timen ci awi jeung si sardut alias si aris
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Kondominium Pantai Lippo Carita - for vacation
» dimana tempat lo ngebut ?????
» [WTS] JUAL SANTAI, LAKU SYUKUR, GA LAKU YAH UDAH "UPDATED PICTURE" MOTOR TUA ANTIK KLASIK YAMAHA AS1 ALIAS YASI TAHUN 1969
» nolan N63 melandri nyaris baru alias 99.99% like new
» TEMEN ANE SONGONG ALIAS SEMBRONO

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: