Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 oon.mode on

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: oon.mode on   27/4/2009, 19:51

seorang laki2 turun dr mobilnya didpn Kantor Pos...
laki2 yg tdk pnh dkenalny mhampirinya & bkata :

"Hai, Sapto. Qt tdk pnah btmu slm bthun2&kau sudah brubah skali.
Brt badanmu pst sdh turun 30kg & aq ykn km lbh pendek bbrp inci dr biasany.
Rambutmu jg sdh beruban."

laki2 yg br dtg,mmandang orang yg mnyapany
"Anda keliru,Saya bkn Sapto.Saya Sarwanto."

"Oh..," kt laki-laki tadi."Dan sjk kpn km mrubah namamu?"



ngabaung ================== ngagoler ahk wkwwk-oon.com ngagoler ahk ================= ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: oon.mode on   27/4/2009, 20:26

ngodek tai irung carita naun eta teh vica asa garing teuing ahk ...
abi ge rek nyarita oge ahk.. yeee teu keuna






judulna teh "Mang uhri ngising"



Mang Uhri ngarana teh, ieu manehna teh tukang nyawah di Batu
Numpuk.


biasa lamun subuh teh sok cing paparetot k pancilingan..
kela lain pancilingan solokan nu sok aya disawah keur pengairan.


tah eta teh biasana dipalangan ku Awi keur jadi tempat
pamiceuna Ee


hiji waktu Si Mang Uhri bari di meulitkeun sarung kana
beuheung, lumpat k solokan.





Biasa bari hujan ...heujeun ...juba ...jebi.





HEU...HEU..!!!(Ngaheujeun) gepluk... gepluk...


pas di teang ka tukang bari ninggali solokan..


"ah naha teu palid...jigana di dahar lele.."


teu sadar sarung na teh ngagapuy ka solokan..





gepluk,gepluk.. nuluykeun hanca....


diteang katukang ..


ahh jigana ku lele geuning euweh deui... eta aya ku beuki
kana tai kuring...





pas geus beres, bari nyampaikeun sarung kana sirahna..


PLOK... !!!!!!!!!!!


waduh naon ieu ?


bari nyabak kana sirah na....


nasa asa likeut ieu teh... bari dirampaan... terus
diambuan...


JADOL .... teh....!!!!


sugan aing tai kuring teh ku Lele


SI Kehed teh nyangsang dina sarung.... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: oon.mode on   28/4/2009, 09:21

sueri ulah nya......... mikir hula
hey mang dekok...rujit ciah ah plok...... ngelel


uing keur dahar yeuh.......... ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: oon.mode on   Today at 11:18

Kembali Ke Atas Go down
 
oon.mode on
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Shadow Eyes = Flasher / Hazard / Flip-Flop 7 Mode Auto Sensor Sign (NEW..!!)
» bikin blog hemat energi!
» For sale : Berik Leather titanium jacket size 54(SOLD), Arai RR5 Haga SBK size L bisa dicicil bro :D
» WTA cdi BRT dual band mati mendadak
» Cara mengaktifkan Guest Account di Windows 8 (dengan Gambar)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: