Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 KASAH URANG MENTA?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
yarohawas
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 11
Lokasi : asal aya panto mesjid muka didinya abdi ngendong
Job/hobbies : job teh naon??
Humor : teu gaduh
id YM : yarohawas
kolot_bedegong
Registration date : 11.04.09

PostSubyek: KASAH URANG MENTA?   11/4/2009, 19:30

Hiji mangsa sicepot indit ka hiji guha.
Manehna boga kahayang, jadi maksudna rek tapa di eta guha.

teu kacatur lilana, sanggeus 40 poe si cepot tapa, mutih teu cai-cai acan (leuh kuatan nya?) si cepot kadatangan ku jin anu rupana pikasieuneun. tapi ngaran si cepot, euweuh rasa sieun saeutik-eutik acan.

"saha maneh?" tanya si cepot
"kuring teh jin nu nungguan ieu guha?"
"naaa make ditungguan? da moal aya nu madog", tempas si cepot
"ari sia teh deuk naon datang kadieu?" jawab jin
"eudeuk ngaheureuyan aing?"tuluyna
"euh sanes jin uing teh aya kahayang", jawab si cepot
"pek menta ka kuring, ku kuring dibere 3 pamentaan." jawab eta jin

kulantaran teu percaya kana kasaktian eta jin, si cepot boga pipikiran ("ah kuaing rek menta anu pamohalan, cing bisaeun henteu?"), pikir si cepot

"Jin cing kuring rek menta, kuring hayang ceuli kuring jadi loba"

BLEG!!!!,

kakara beres si cepot ngomong, awak si cepot jadi pinuh ku ceuli.
si cepot reuwas kacida, ningali awak na pinuh ku ceuli. Nepi ka sela-sela ramo oge aya ceulian. Dedengean teu pararuguh. Tuluy si cepot menta hampura ka eta jin

"aduh om jin, hapunten abdi teh lepat, hoyong nyobi kasaktian om Jin, ieu awak abdi meni pinuh ku ceuli." ceuk si cepot bari ceurik.
"geus tong ceurik, pan maneh boga keneh dua pamentaan" jawab eta jin
"pek maneh menta naon deui?" omongna deui
"ah abdi mah hoyong leungit weh ieu ceuli teh." jawab si cepot
"HEUG" ceuk si Jin

tuluy eta ji mencet Ctrl A + delete (kos komputer wae)

teu lila ceuli si cepot leungit kabeh, nepi ka ceuli pamere ti Alloh oge ngilu leungit
(heu da eta atuh make di Ctrl A)

si cepot lain atoh ceuli leungit teh kalah beuki sedih, kulantaran ceulina nu dua ge ngilu leungit. Sosoraan teu kadenge.

"euleuh om jin ieu ceuli abdi ngilu leungit, tulungan atuh. pan abdi gaduh keneh pamentaan hiji deui, cing panguih keun ceuli abdi nu dua. pokona mah abdi hoyong normal deui weh." ceuk si cepot bari ngalengis

teu lila awak si cepot lengkap deui, ceulina balik deui sakumaha bihara bihari.

"geus beres, kuring ayeuna rek balik, urusan kuring jeung maneh geus beres."
ceuk si jin
tinggal weh si cepot sorangan, tuluy maneh na ge balik bari teu eureun-eureun ngomong dina hatena "beu garung tapa teh teu jadi duit euy"

ningal tina carita di luhur sok ayeuna pkir ku sadayana
kasaha kedahna urang menta?, da gening menta ka jin mah kalah garung teu jadi duit. ceuk bahasa gaya na mah TEU BAROKAH

WASSALAM
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
KASAH URANG MENTA?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» ninin merah bandung marlboro

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Agama, Spiritual & Supranatural-
Navigasi: