Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   10/4/2009, 13:53

Sok urang sharing partai naon nu ku baraya urang d pilih..!!!
trus sebutkeun alesan na naha make milih eta...

Presiden nu cocok jang tahun 2009 saha?


Urang ti heula nya?..
Tibaheula urang Fanatik ti PDI-P jadi urang mah milih PDI-P
Alesan na :
Partai ieu di pimpin ku Ibu. Megawati Soekarno putri (apal meureun anak na Bung Karno) Bung Karno teh panutan simkuring lah...
Partai ieu teh partai jang "Wong cilik" da rumasa urang mah jelema leutik jadi ngiluan ieu partai..
kusabab partai ieu ngarakyat...

Presiden Nu cocok jang tahun 2009:
Mun urang milih mah ningali Calon2 nu aya ayeuna Sigana urang mah Jatuh ka pIlihan na
Bapak SUsilo Bambang Yudhoyono ti partai demokrat..

nu jadi pertanyaan? Naha teu milih ibu megawati ti PDI-P? sabab urangmah teu satuju we ka ibu megawati ku kebijakan2 beliau waktu jadi presiden...
jeung plin-plan jelemana... Pokonamah resep ka partaina teu resep ka pemimpin partaina.. lieur euy lieur euy


hatur nuhun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   14/4/2009, 09:36

moal beja2 ach bisi comel ngagoler ahk
pokokna mah kamari ge golput badeur mah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
yarohawas
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 11
Lokasi : asal aya panto mesjid muka didinya abdi ngendong
Job/hobbies : job teh naon??
Humor : teu gaduh
id YM : yarohawas
kolot_bedegong
Registration date : 11.04.09

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   14/4/2009, 10:26

sapamendak abdi ibu megawati mah cocokna upami janten jurkam wungkul, katawis kamari ibu megawati dina kampanye na meni berapi-api (punten sanes api-api) ngritik pemerintahan nu ayeuna. Nanging basa janten presiden mah (sakali deui punten ibu mega teh sanes pilihan rakyat) teu kirang teu langkung milih jempe teu ngucap nanaon oge teu ngalakukeun nanaon, pajarkeun teh silent is gold (upami leres mah panginten abdi janten jalmi pangbeungharna da abdi mah seueur keneh cicing batan ngomong). heheotan

Ari partai moal tebih, partai mah moal tebih sareng nu mingpin, mu mingpin kitu, nya partai na ge sami. Nuju kampanye hohoak tos kengeng mah jempe weh. sok abdi tumaros naon nu parantos dihasilkeun ku PDI-P kangge wong cilik?. meungpeun

Abdi mah partai mah langkung milih GOLKAR, nanging sanes golongan karya, tapi GOLONGAN KARUNGHAL, kumargi abdi tos dua kali karunghal waduuhh . sok ka wargi bandung salapan anu karunghal bilih bade lebet ka partai ieu kuabdi dipasihan jabatan lah.

Presiden pilihan abdi pastina Gus Dur, kunaon sababna? Sabab gus Dur mah tiasa ngabojeg. Atuh rakyat teh sangsara-sangsara oge tiasa atuh seuseurian. Da gening saha presiden na ge angger we rakyat mah sangsara. Komo upami presiden teh ngabentuk kabinet na kabilnet srimulat. Insya Alloh rakyat teh bakal senang seserian mepi ka maot. ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   14/4/2009, 11:52

yeuh kuring boga partai sorangan.
bilih aya nu bade gabung mangga..

no partaina 50 nagarana GARUDA(Gabungan Randa dan Duda) Capresna Cibadeur.. katingali huntu
sok nungarasa barudak bandung salapan..kita dukung mang badeur...ngan bingung saha cawapresnanya.. mikir hula

daripada nyontreng caleg nu teu pararuguh lah....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   14/4/2009, 20:57

naha da urangmah tibaheula ge can pernah ngiluan kikituan uy.......
ulaheun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   16/4/2009, 12:37

jiew jadi badeur nu di calonkeunna ieu mah uy ngagoler ahk
badeur mah masih bujangan ngan resep weh ka randa mah tapi nu bengsrat nyak ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   16/4/2009, 18:17

Naha nya budak bandung 9 areuweuh nu barener...
ngan goler jeung goler we.... ngagoler ahk

capeeeek dech.... cerewed ahk cerewed ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   17/4/2009, 15:23

ah bujangan teh tarangna wungkul ci badeurmah.... katingali huntu
sok weh tingal upami papang ngagolontor ... ngagoler ahk


kapok uing mah bobogohan jeung randa teh.... reuwas
teu bisa ngimbangana uy edun pisan goyangna,padahal uing masih bujangan da.. loba gaya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
cubluk
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 8
Age : 39
Lokasi : bandung
Job/hobbies : adventure
Humor : ari jalmi mah sami sareng nu hajat sae di carioskeun goreng sami wae
Registration date : 26.05.11

PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   2/6/2011, 06:44

ngiringan ah ,, menurut abdi mah partai di urang teh sadayana ge teu jelas kanggo rakyat mah naon atuh untung jang rakyat teh malah pemilu ge cenah kudu milih partai nu alus jeung nu bisa ngarti ka rakyat ,, mana da teu aya gening partai politik siga kitu teh , boh PDI PERJUANGAN, GOLKAR,DEMOKRAT,PPP , sareng sajabi na ,, teu aya nu leres nu ngolah na malah seeur na mah ngacoo alias ngabohong wungkul siga monyet nga gugulung kalapa siga we nu enya apal naon padahal mah teu ngrti eusi jero na, kusabab kitu urang kudu ngarojong nu jadi rakyat na ka para pangurus partai teh piwarang di ajar heula
1 agama
2 sejarah bangsa urang
3 nasionalis jeung wawasan ke bangsaan
4 jujur jeung amanah
...................................................................................................................................................................................
tah tos kitu maraneh na di ajar cara cara bermasarakat teh :
1 di ajar cara nyaah ka rakyat bari teu nga beda bedakeun suku agama jeung ras
2 di ajar maraneh na cara ngolah potensi nu aya di lingkungan maneh na boh sumber daya alam boh sumber
daya manusa na leletikan we heula di tingkat rt rw atawa desa maneh na cicing
3 di ajar bebenah di tempat lingkungan maneh na ti sdm nepi ka fasilitas umum
.................................................................................................................................................................................
mun tos di jalankeun ku maraneh na anu luhur teras introfeksi diri
1 tos merenah acan lingkungan teh
2 di ajar ngukur kalewihan urang naon
3 ka kurangan urang teh naon
.................................................................................................................................................................................ti point point anu di luhur pasti timbul pertanyaan pertanyaan jang pribadi maneh na
1 cocok teu jadi pamingpin ( cing tanya ka tatangga heula nu dekeut )
2 ukur ka mampuan urang teh nepi ka mana boh sifat pribadi , elmu na , masarakat na sosial na
...............................................................................................................................................................................
insya allah mun para elite politik atanapi pamingpin partai ,caleg , daek di ajar point 2 anu di luhur nagara teh bakal makmur rakyat na adem tengtrem ,,,
................................................................................................................................................................................MANUSA MAH AYA SALAH AYA BENER( anu penting mah daek di ajar tinu kasalahan supaya bener)
manusa mah eweuh nu pinter nu aya ge nu rajin di ajar jeung nu males di ajar
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;tah sakitu we heula ti abdi mah kango baraya dulur dulur di forum ieu bandung 9,, ieu pabeulit sareng lapar jeung tunduh deuih ,, wasalam ti abdi mugi mugi ayamangfaat na nyaa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...   Today at 09:22

Kembali Ke Atas Go down
 
NAON PARTAI MANEH!!!.. ALESAN NA NAON MAKE MILIH ETA PARTAI???...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS santai : Jaket Alpinestars MX-1, HELM ARAI Hayden Make a wish size XL, glove alpinestars SPX red white (SOLD SOLD SOLD!)
» gan mo nanya buat yg udah make kaki2 Moge buat ninin nya..
» (ask) ada yg make knalpot merek nob1 gk ?
» Bingung ma si dia nih.,,.HELP ME..,
» Alasan jual ninin 250r

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Politik-
Navigasi: