Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 mahluk tuhan paling sexy

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: mahluk tuhan paling sexy   6/4/2009, 19:46


ragrag cinta sok saha tah nu kabita ningali kang all

dewi persik ge eleh lah ku kang all mah sexy pisan nya

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

ciga nu pasrah we hayang pang mukakeun baju na meuni kabita meuni kabita
mangga akh sok saha nu hoyong pang mukakeun baju kang all ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
ngadu'a ngadu'a hampura akh kang all sieun ahk sieun ahk
kaburrrrrrrrr kabueeeeeeeerr ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   6/4/2009, 20:10

asstagfirullahh ngadu'a saha eta neezz asa wawuuh ngagoler ahk

teu miluan aakh urg mah lain uing rek baliiiik aakh kabueeeeeeeerr
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   6/4/2009, 20:21

di gerean
nya inez ge asa wawuh.....
sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk
curiga nu di fotona ngadat iyeu mah

ngilu atuh otong ahk aduhh gedebug kabueeeeeeeerr
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
reungit.kebon_b9
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 19
Lokasi : Di rumah, tidur, sendiri...
Job/hobbies : Baca buku sekarang mah...
Humor : Saya paling suka kalo kentut di celana, tidak pernah terlewatkan.
Registration date : 27.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   6/4/2009, 20:26

Ajirrr ieu urang masih inget kemeja na wkwkwkwkwkwkwk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   6/4/2009, 22:01

ineez_cute wrote:
di gerean
nya inez ge asa wawuh.....
sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk
curiga nu di fotona ngadat iyeu mah

ngilu atuh otong ahk aduhh gedebug kabueeeeeeeerr

hayu atuh neez urg kabuurr kabueeeeeeeerr

bae make nu kieu
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   7/4/2009, 09:47

ngagoler ahk Aduh All
eta kalakuan....menggigit bibir bagian bawah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

kawas anu keur ngararasakeun "nikmatnya sorga dunia "
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

Curiga keur jeung si krisno ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   7/4/2009, 10:38

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk wajigh eta kalakuan ci bayu nie kitu2 tuing uy ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
untung ci ambu teu apaleun ciah al ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   7/4/2009, 13:13

meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun
ampun kang all................................


tapi emang nya atuh da kenyataanya kang all mang sexy

heheotan heheotan heheotan heheotan heheotan heheotan heheotan heheotan heheotan
kemon DJ ampun DJ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   7/4/2009, 15:09

ineez_cute wrote:
di gerean
nya inez ge asa wawuh.....
sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk sieun ahk
curiga nu di fotona ngadat iyeu mah

ngilu atuh otong ahk aduhh gedebug kabueeeeeeeerr

hayu atuh neez urg kabuurr kabueeeeeeeerr

bae make nu kieu


kabueeeeeeeerr hayu atuh ahk...... meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun sieun di sok siah alungan sok siah ku kang bayu:=)): ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   7/4/2009, 19:58

waduh eta dulur aink di kikitu.....


sok siah sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   7/4/2009, 20:50

teu miluan urg mah pey katingali huntu tuh c ineez numimitina ge kabueeeeeeeerr
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   7/4/2009, 21:03

waduh eta dulur aink di kikitu.....


sok siah


ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a
ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a

hampura dulur 10000000000000000000000000000 X tah pang gitungkeun nol na
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   8/4/2009, 09:13

ci pey teu kabawaan jadi weh teu sexy pey ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   9/4/2009, 13:49

ngodek tai irung ahk badeur mah pey se sexy ini ga--->>> awewe geulis bari ba


ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   15/4/2009, 11:27

meuni kabita ningali nu itu geus kawin mah sok jadi hareudang wae....

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   21/4/2009, 20:57

ngodek tai irung nyaritakeun naun iyeu teh

asa teu ngararti anu kieu kitu muuachh

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   22/4/2009, 21:28

Hahh...maca forum ieu peuting2 mah ngadadak sange akh..... beubeuk kadinya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: mahluk tuhan paling sexy   Today at 22:59

Kembali Ke Atas Go down
 
mahluk tuhan paling sexy
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» 10 Grup Lawak Paling Berpengaruh di Indonesia
» Senjata paling konyol =))
» Kasus-Kasus Fiktif Apa Yang Paling Berkesan Yang Pernah Anda Baca
» Jual knalpot kualitas PALING OKE harga murah ...Ayo mampir ....!!
» [ASK] Fitur Keamanan untuk ninja yang paling top biar ndak kemalingan

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: