Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   6/4/2009, 19:02

tah nya nu hoyong ga add mangga
nu teu hoyong sawios weh antep nya jier dasar pinter uy

FS= ineezluchu@yahoo.com
FB= ventem_bdg9@yahoo.co.id
YM= ventem_bdg9
= hileud_baloentaz_bdg9
= tikusruk_galau_bdg9
= ineez_cute
= tong_ribut_bisi_dicabok_kubaskom
= ineez_teh_bukan_agnes_monika
tah sok mangga bilih bade nga add

budak males apal keun nya ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   7/4/2009, 10:59

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk moal nezz ach teu aya artosan mah, tos seeur tuing nezz ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   7/4/2009, 12:13

satuju deuur urg ge ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   7/4/2009, 20:09

asa teu parenting kieu ah.... ngodek tai irung ngodek tai irung


mending noongan anu kieu awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
ineez_cute
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 13
Age : 29
Lokasi : bandung flower city
Job/hobbies : chating,browsing,dengerin music,dan kuliner
Humor : cing naun beda na embe jeung kuda,,,?????
id YM : ventem_bdg9
tikusruk_galau_bdg9
hileud_baloentaz_bdg9
ineez_cute
tah nu sok ol mah nu teu mah tong di pajang akh
Registration date : 30.01.09

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   8/4/2009, 08:20

aduhh gedebug nay geus we atuh inez rek pundung ahk setaaaaaann koplok..

nu nga ad di muuachh tah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   22/4/2009, 14:34

okh eta id inez sarboah teh...... reuwas

teuing ahk ...umuhun eta foto asli na .....aduh alah iyeung sorodot kejebrug gujubar ngagoler ahk

teu nyangka geuningan sok hayang kieu da sayaaaaaaannng...... ngagoler ahk

tapi sombong geuningan nya mun di room teh mikir hula

tapi kenwios akh.........bebas sareng kita....

reuwas akh kita lo aja kali gue mah kagak ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   24/4/2009, 09:22

uing menag nga add teu nezz... mikir hula
urang manjangkeun babarayaan... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   24/4/2009, 14:00

asa hayang ka aralem kieu ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
jiga budak sakolah cariah teh.. umur we geus kalolot kalakuan ABG keneh ngagoler ahk ngagoler ahk ..
bener apa kata ci pey mening ge no'ongan nu kieu awewe geulis bari ba ...
mun urang mah moal di toong pey rek di kenyotan ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ...
salaraf plok ah setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kank_robet
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 5
Age : 36
Lokasi : Yogyakarta
Job/hobbies : duka naon nya hobi teh, nu pasti nu ngahasilkeun
Humor : geuring nangtung ngalaglayung
id YM : reobettss_tea@yahoo.com
Registration date : 11.04.10

PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   11/4/2010, 17:18

pribados kenging nga ad teu teh ines
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez   Today at 03:33

Kembali Ke Atas Go down
 
nepang keun ahk kanggo nu bade leber ka FS,FB,n' YM ineez
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Share id Yahoo, FS, Website/blog-
Navigasi: