Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 si Kabayan jeung malaikat

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

PostSubyek: si Kabayan jeung malaikat   3/4/2009, 14:02

kacaritakeun si Kabayan keur bingung :kaclak-kiclik:neangan panyumputan, kulantaran diudag2 ku nu nagih hutang. Sanggeus sabara lila si Kabayan boga ide akal
"mendingan uing nyumput di kuburan" ceuk pikir si Kabayan. Nepi ka kuburan sikabayan manggih liang nu can dieusian, tuluy manehna asup kana eta liang.
Teu kungsi lila dina eta liang, si Kabayan didatangan hayu ah ku malaikat kubur. Tuluy si Kabayan di tanya ku malaikat,"Saha pangeran maneh?" tanya malaikat bari mawa panyiksa sok siah sikabayan reuwaseun tuluy manehna ngajawab bari semu bingung reuwas "sanes pa abdi mah nuju nyumput, teu acan maot" ceuk si Kabayan.
"bebel siah ngabobodo aing, awas ulah sakali-kali deui siah!!!" ceuk malaikat bari indit.
Kulantaran sieun si Kabayan lumpat ka imah bari ngiihan maneh. CAn nepi ka imah si kabayan kakara inget yen diimahna aya keneh nu nagih keur nungguan. Bakat ku bingung akhirna si kabayan mutuskeun rek bunuh diri gantung diri . Tungtungna si Kabayan teh paragat nyawana kulantaran bunuh diri.
Sanggeus maot, si Kabayan diurus mayitna ku kulawargana tuluy di kubur.
Dina jero kubur si Kabayan bingung teu manggih tungtung, ningali malaikat bulakbalik nanya pengeusi kubur, tapi si Kabayan mah diliwat wae.
Akhirna si Kabayan ngawani-wani maneh nanya ka malaikat.
"Pak malaikat abdi bade tumaros, naha abdi bet teu ditaros-taros??"
tuluy malaikat ngajawab
"Moal katipu kumaneh dua kali siah aing mah,
nyaho aing oge maneh mah keur nyumput...." ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: si Kabayan jeung malaikat   3/4/2009, 23:48

pantes tah mun di turutan euy.. ngagoler ahk sok saha nu rek nurutan sikabayan..???

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
 
si Kabayan jeung malaikat
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: