Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Wilujeung sumping...bray...bray jodo

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   18/11/2008, 15:43

Assalamualaikum wr wb ragrag cinta ragrag cinta

Wilujeung sumping ka sadaya baraya bandung 9 sareng tamu-tamu anu barade ngiuhan ka ieu forum neangan jodo, sareng ngahaturkeun nuhun anu tos ngaborolokeun informasi na.

asa teu can komplit upami dina ieu pangiuhan teh urang teu tiasa papelong2 soca papelong-peong waos,patuker-tuker hate, patukeur-tukeur kabogoh, sareng patukeur tukeur salaki jeung pamajikan affraid affraid affraid lol! 9 cheers KIDDING

sok mangga bilih aya anu milari papasangan, anu asalna gogonjakan di room, pahina-hina di room, ari pek teh gaduh hate kadua leutik ( maksud looo katingali huntu ), tiasa pahili-hili biodata na, sareng kahoyong jodona siga kumaha mangga bilih aya anu hoyong gaduh bojo geulis teras anu bahenol nerkom, pameget anu sholeh sareng macho wakakaka mangga tiasa pahili2 informasi mudah2an ieu forum tiasa manfaat.....

ayo kita sukses kan gerakan keluarga berencana lol! lol! lol! lol! asa mulai teu nyambung wakaakakaka sok mangga kasadayana urang sukseskeun mudah2an aya anu tiasa mendakan jodo na di ieu forum cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Wassalam
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: hiks   18/11/2008, 18:47

muhun nya, tah mangga kanu masih jomlo sareng kanu bade nambah deui (fens syekh Puji), nu hiji khan jang tukang muka panto (asal ulah dipake ganjel panto), nu hiji tukang masak wungkul, nu hiji jang taeun... katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu, tapi untung na awewena lain oviw wungkul, coba mun oviw wungkul, bahaya tah bisa milih oviw kabeh. oviw bingah atuh asa di ulang tahun keun. khan selain oviw masih aya si doetz, tong_rider, si admin ge hayu cenah jeung lalaki deui....kakakka Evil or Very Mad katingali huntu :bball: ngagoler ahk . sok mangga, asal ulah di obral
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   18/11/2008, 19:28

[quote](odong said)muhun nya, tah mangga kanu masih jomlo sareng kanu bade nambah deui (fens syekh Puji), nu hiji khan jang tukang muka panto (asal ulah dipake ganjel panto), nu hiji tukang masak wungkul, nu hiji jang taeun... katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu , tapi untung na awewena lain oviw wungkul, coba mun oviw wungkul, bahaya tah bisa milih oviw kabeh. oviw bingah atuh asa di ulang tahun keun. khan selain oviw masih aya si doetz, tong_rider, si admin ge hayu cenah jeung lalaki deui....kakakka Evil or Very Mad katingali huntu :bball: ngagoler ahk . sok mangga, asal ulah di obral


beda caritana deui atuh sanes syeh fuji deui tapi syeh oviw mun sadayana ka oviw:=)): ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ihh garila aku kan cewe tipe setia wakakakakaka..................
sok ah mangga mudah2an ovi tiasa ngabantosan janten mak comblang, sok bilih mang odong naksir ka mang admin mangga urang mak comblangan wakakaka ngagoler ahk ngagoler ahk lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   18/11/2008, 22:00

oviw wrote:

sok bilih mang odong naksir ka mang admin mangga urang mak comblangan wakakaka ngagoler ahk ngagoler ahk lol!

na ta teh teu kireum2 ovi piraku rek ngajodokeun c odonk jeung mang admin atuh meureun ciat cait set kacipta meureun sing belentrangna dorodorodoodd takol deui ahk mun ka ovi mah puguh deu da layanna.. oh merahnya pipimu


marangga marangga marangga marangga marangga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: sabar min, sabar   19/11/2008, 00:08

wakakakkakak, saya teh puguh anyar pasea jeung admin teh, ngobrolkeun oviw cenah. curhat c admin teh mun kudu di bejakeun mah. kumaha carana hayang ka oviw (hampura min) kapaksa di bejakeun da urang mah melaan didinya........ ragrag cinta ragrag cinta . terang abi ge lah oviw mah sieun kapiheulaan. teu ketang bohong, nu benernamah c admin hayng ka oviw (sarua keneh atuh) karunya teuing c admin...... :heart: ngagoler ahk putus cinta putus cinta putus cinta . pasti c admin ambek da ka urang, bae ah . [aling di pocot... cik nu leres atuh oviw ngajodokeun teh.
heheh mulai ayeunamah jodo di tangan oviw uy. rada di bageuran ah, itu budak hayangeun indung tere cenah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   19/11/2008, 21:08

wakakakkaaka...mang odonk... mang admin...kumaha yeu teh affraid ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
wakakakakkakaa.......ieu mah judulna jiga moderator neangan jodo =))..... lol! lol! nya susuganan we nyak... berenang sambil eueut cai ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: aya ku kitu   20/11/2008, 18:56

nya sok abdi mah ngiringan bae bari marangga .terus bari akh icon udud na horem neangan apa teu bisa ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

teuing atuh sugan we aya nu ngait atuh....................anu bentuk na :heart:

tapi ari kudu putus cinta ......aduh keula atuh ke urang jadi sedih uy... ngabaung ....tapi ken bae resiko.........

kang admin leres eta teh kang odong nyarios kitu............ ngagoler ahk ngagoler ahk


ongkoh tara ka awewe senah.........kumaha akh kang admin tara leres cariosan teh ngagoler ahk ngagoler ahk ..........


teu ketang herey.................tonk ngabaung ...nya kang admin
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   26/11/2008, 12:02

Ari kitu mah ngiringan pasang tampang dech. loba gaya loba gaya loba gaya loba gaya loba gaya
afro afro afro
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   27/11/2008, 21:45


unggal poe moyankeun hate akal ....barijeung ku angin deui ku angin deui asak na teh .... :scratch: iraha teuing manggihan hiji mangsa nu deuk mangrupa dunya aherat lir ibarat kacang yang tidak lupa akan kulitna :rabbit: ... ungal isuk mandi init gawe...unggal jam dahar beurang dapurna aya di warteg...nu merena teh lain pamajikan...kalahka salaki pagawe warteg..."sareng naon deui kang...??" :bball: kitu cenah....

linglung nangtung kamana....
bu ung neanga kasaha...
tungtung nepi kamana....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   28/11/2008, 22:14

tos rada cineuk....yeuh ku ka aa katinggalna eta jodoh teh...kari ngahampelas weh... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
akrik
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 5
Registration date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   15/1/2009, 18:54

oviw ..please dech aahh heheotan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   17/1/2009, 06:05

mun awewe nu mere post pasti pahula hula malesna.......... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


akrik cemburu ya............ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

aduhh gedebug kabur akh isi di cabok si akrik
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
akrik
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 5
Registration date : 15.01.09

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   17/1/2009, 11:26

jurriiiiiigggggg takol deui ahk

huuh ulig ni asa jadi loba anu nga gencet ka urang ayeunamah di room salapan teh ( gara gara urang sok ngaheureuyan c oviw meureunnya kenyom ) takol deui ahk kaclak-kiclik we ah pindah ah ceting na ka room bandung 9,5 kaclak-kiclik we ah teu kapanggih ui ulig dimananya room bandung 9,5 teh ayana lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   18/1/2009, 18:03

ada apa ini ..ini ada apa Parasea

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk



<<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>><><<>>
ngelel wee ngelel wee ngelel wee ngelel wee ngelel wee ngelel wee ngelel
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   19/1/2009, 09:08

teh oviw badeur ge jomlo ngacung da di bdg9 mah heheotan
bade milarian nu di bdg9 nu rada matep ah bogoh
teh bilih aya nu rada mantep badeur pesen hiji nyak ngagoler ahk
keun weh teh nu sanes mah da seseurna wadam wungkul ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Wilujeung sumping...bray...bray jodo   Today at 23:32

Kembali Ke Atas Go down
 
Wilujeung sumping...bray...bray jodo
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: