Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 can aya judul................@@@

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: can aya judul................@@@   27/3/2009, 02:07

ieu kajadian sababaraha wktu katukang pas ogut ker ngumpul jng tmen saperjuangan
di smun,maklum ker mejeuhna ngebul ari budak ngora mh mun kumpul teh teu ngeres otak nyak sok mikiran kadaharan anu nikmat. waktu harita beuteung mh tos reumpih da uih ti cafe,nya na pikiran teh ewuh deui pasti ka aww. ahirna ogut limaan jln deui sakalian balik sugan aya aww anu daekeun di bawa ulin,teu hese ari ker budak ngarora mh asl daek neangn aww mh sok aya wae,nyk meunang hiji lumayan ciga luna maya awkna mh atu di bawa we naek jd aya 6 urg na hayu ah teh kusabab na hayu ah mh tempatna teu memadai nya di bawa we ka imah babaturan. td'na mh ogut teu kapikiran rek milu cm rek maturan we ungkul,nepikaun ka babaturan aogut mh ges baraseuh kabeh tingal ogut ungkul. brudak maraksa spy ogut buru2 sbb awwna rek di anterkeun balik tv kekeuh ogut kuat keneh nahan teu smpe ka daek. kusabb nempo wkt ges jm 02 eta budak aww embungeun balik tanggung cnah ke wae subuh,atu brudak teh ringus,trz ngomong ges we cnah gawean deui meh jd 2x ewang bari anu saurang mh asup deui ka kamar.. ngadenge jng nigali kitu mh hate ogut teh teu kuat uy langsung luncat ka kmr aww bari metot babaturan ogut anu asup tea bari ngomong: (aingeun sateh plok awas kaluar hla) bari naek kana ranjang.... jebred plok jebred plok
sampe aina mun ker ngariung sk jd guynan uy omongan anu di jero kurung mh, hehehehehehe....
meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun meungpeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: can aya judul................@@@   29/3/2009, 08:45

gancang tobat cih tung......
bisi di seraaaaaaaaaaang



doraka kitu gawe teh..... loba gaya
tapi da kumaha atuh nya...ngenah geningan nya tung.. katingali huntu
komo awewe geulis bari ba randamah nya. katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: can aya judul................@@@   3/4/2009, 21:14

Lamun aya urang di pasangan Kamera laaah...

lumayan seseran itung2 tambahan jang mayar eta awewe na
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: can aya judul................@@@   6/4/2009, 13:36

ngawoko ahk ajig eta kalakuan meni parah plok!!

judul nu Pas jang carita eta mah " LACUR BERJAMAAH "
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: can aya judul................@@@   7/4/2009, 07:00

cicing bungsu ciga anu tara wae akh,barina oge ogut mh ngun ngadon ngbrol
bari silih tangkeup teu nanaonan da sweer dch sweer,,,, di kandangan asalaman ...............sayaaaaaaannng........................................................
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
Sponsored content




PostSubyek: Re: can aya judul................@@@   Today at 23:00

Kembali Ke Atas Go down
 
can aya judul................@@@
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» JUDUL-JUDUL KORAN KONYOL :pfft:
» Song of The Day
» xeroderma pigmentosum
» film detective
» Funky KOpral, ada yang tahu ?? c'mon masuk

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex :: Carita jorok-
Navigasi: