Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 kasenian karuhun..........

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: kasenian karuhun..........   26/3/2009, 08:06

ogut oge asa kaingeutan ari soal kasenian mh,aya hiji kasenian anu ulah
di pohokeun ti karuhun urg teh. kajeun kmh wae kudu trz aya jng di mumule
kudu di urus jng di lestarikeun ulah nepi ka musnah ka gusur kujaman
jng peradaban sbb mun teu kitu urg sunda bakal tinggal carita jd dongeng
wakru budak rek sare.
naon atu kasenian nana,hayang apal teu? kasenain nana nyaeta ngabeberik aww
anu di pikaresep,anu di pika bogoh jng dipikanyaah ku urg cing nepikeun ka daekna di kawin...
mun salah ulah protes da ieu mh kasenian ngarana oge ngawoko ahk angkat jari
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk .....@@@@@
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   26/3/2009, 10:27

kasenian nu mana tung ??


mun seni ieu angkat jari ka awewe geulis bari ba urang resep pisan uy.. wakakakakka

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   27/3/2009, 02:23

kesenian neangn aww lain seni musik atawa seni lukis tv seni peran ieu mh bae seutik nyimpang atu sarjang.... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk .....@@@
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   27/3/2009, 09:17

katingali huntu kasenian urang keur leutik mah
sok maen anjang anjangan..jeung awewe
urang jadi papah na..babaturan anu awewe urang jadi mamah na
aya kasenian urang anu urang paling resep....
no ong budak awewe anu keur mandi.. meungpeun

nyingsat nyingsatkeun erok barudak awewe..

jeung nyabakan susu barudak awewe ( atau dulu lebih di kenal dengan permainan "Ucing susu")
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   27/3/2009, 14:19

ngagoler ahk nu alus mah kasenian kukudaan jeung awewe geulis bari ba
komo bari make gaya mah kukudaana eta mah seni pisun ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   29/3/2009, 09:02

anjrit sugan teh kasenian naun gelo teh... reuwas


eta mah karesep si badeur atuh...
kasenian eta paling teu dipikaresep ku uingmah,lamun keur eweuh awewe geulis bari ba

lamun geus hareupeun uh,...pisan teh resepna oge..
nepi ka linu sirah mr P ... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang_wiro



Jumlah posting : 1
Registration date : 05.02.10

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   5/2/2010, 14:10

Nu can aya deui kadenge teh... kasenian Benjang dipirig ku Patarik-tarik Beluk!!! beu.. tada teuing .....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
walida
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 4
Age : 29
Lokasi : Bogor-Kutai-Malang
Humor : ZzzZzzZzzz
id YM : walidaturrosyidah
Registration date : 29.03.11

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   29/3/2011, 02:29

Hmmm Dasar, dikira beneran tentang kesenian sunda

coba gitu ajarin wali kesenian sunda, bahasa sunda, apa aja pkkx all about sunda gitu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Age : 51
Lokasi : bandung
Registration date : 02.11.11

PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   2/11/2011, 19:27

lamun urang medar masalah kasenian sunda, tong lepat langkung seueur kesenian sunda nu leungitna ti batan nu aya kiwari, ieu nyirikeun yen kesenian sunda mah beunghar, saking bengharna jadi loba nu laleungitan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: kasenian karuhun..........   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
kasenian karuhun..........
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Kasenian Sunda-
Navigasi: