Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 putus naymbung atawa jadian deui,,,????@@@@@@@@@

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: putus naymbung atawa jadian deui,,,????@@@@@@@@@   25/3/2009, 07:17

brudak teu percuma ogut hebeul ningalkeun forum sabb boga pngalaman..
caritana ogut bogoh dui ka aww anu pernah mutuskeun,ngaran ka mantan anu
pernah nyaah pernah bogoh nya sono jng deudeuh we anu aya. kmh alusna nyak
tarima ulah eta aww teh ngajak jadian deui ari niatna mh hyg nepi ka kawin jng ogut cnah,sok saha anu boga saran hade kirim ka ogut,aina ker lier mikiran nana tuing kudu baikan deui atawa anteupkn....
cinta2 mni nyiksa uy aya ku ayana ngalelewaan wae,ewuh ku ewuhna matak nalangsa..@@@@@@@@
mikir hula mikir hula mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: putus naymbung atawa jadian deui,,,????@@@@@@@@@   25/3/2009, 09:02

wah eta mah kesempatan tung iraha dui aya awewe geulis bari ba nu daek balik dui tung ngagoler ahk
biheung aya nu daek dui gus mun nu eta di antebkeun mah ngagoler ahk
damai ahkkkk just blimbing gus jeung just alpuket = kang ibing keur papuket
ngagoler ahk teu nyambung uing ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: putus naymbung atawa jadian deui,,,????@@@@@@@@@   25/3/2009, 10:16

bener pisan jigana deur, mun teu langsung di caplok rek iraha deui aya nu daekuen.. soalna ditilik tina umur ge kira2 mah ges moal aya nu daekun ka bujang anu umurna ges meujeuhna kepala 6.. ceuk urang mah tung mendingan tarima we langsung ditangtukeun tanggal resepsina... iraha deui atuh rek boga pamajikan.? pan saur Nabi oge Allah SWT bendu ka jalmi anu teu boga pamajikan (manusa anu ges waktuna boga pamajikan)... sok lah goreng katingalina jadi bujang kolot mah..

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: aduh..........   26/3/2009, 07:31

plok akh mni kitu2 tuing ka ogut teh,icing fuk ulah mamawa umur
teu ngaruh ari bgoh mh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


anu laina sok mna...
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: putus naymbung atawa jadian deui,,,????@@@@@@@@@   31/3/2009, 01:03

nya sok atuh wzcinta geura mapag tilas........

eta jodoh teh panginten.......

aya kata kata to uhan anu goblog tea terucap..........

kieu senah.......?????

langit caang narawangan teu aya mega anu ngahalangan

bincaruk hiberna teu pati luhur gungah mapag caang na berang

dua insan babarengan dina sagala katresna

oleng ku rasa monggaha kahormatan harita ngadadak sirna

tah sakitu we ti uhan mah.......

gera gumulung rasa kaduhung jeung rasa kabingah tos kirang

akh da bogana sari hanteu di putuskeun

cinta anu mimiti mekar layu sapada harita.....


assalamualaikum,,,,,baraya bandung salapan ti uhan

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: putus naymbung atawa jadian deui,,,????@@@@@@@@@   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
putus naymbung atawa jadian deui,,,????@@@@@@@@@
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» kabel kopling putus
» Help.. lampu dekat ane putus brader+tanya dealer harga mahal bgt
» Kabel choke putus...
» tolong kasih saran doong... ????
» ganti pake klakson kijang inova??

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: