Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   23/3/2009, 06:35

otong: ceu rek nanya bhs inggris nu bener yeuh
RONGHOK: naon
otong: mun urg nyebut "luv u" jawabna me 2 salah apa bener ?
otong: da ceuk urg mah eta jawab na salah nya ?
RONGHOK: bnr plok ngagoler ahk
otong: maenya
RONGHOK: pan sok di singkat ngagoler ahk
RONGHOK: me 2
otong: salah nya
RONGHOK: sarua jeung me too ngagoler ahk
RONGHOK: bnr ah ngagoler ahk
otong: huuh apal apal me 2 na
otong: eta kata me na
otong: me teh lain kami ?
otong: me>> kan bisa oge kami, bisa oge kita kan ceu ?
RONGHOK: kami mah us di baca na eus
RONGHOK: as mksd teh
otong: oohh
otong: huuh huuh huuh ngarti
otong: teuing ari si gum mah ngagoler ahk
RONGHOK: ngagoler ahk
RONGHOK: we jg bisa tong artina kmi ngagoler ahk
otong: iya huuh
RONGHOK: sakola di mna mnh ngagoler ahk
otong: mun "our" bingung euy
otong: sarua keneh teu
RONGHOK: huuh ngagoler ahk
otong: huuuh atuhkitu mah
otong: si gum paling ngarti kana game ragnarok
RONGHOK: SARUA MNH GE LULUSAN SAKOLAH HANDAPEUN RUNGKUN ngagoler ahk
otong: ngagoler ahk

ngadu'a HAMPURA EUY TONG ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   23/3/2009, 09:11

ngagoler ahk tong nu bener mah me too = tisu basah
sok tanyakeun ka warung aya me too teu kituh pasti di bere tisu basah ngagoler ahk
tah tong mun ewe = kambing betina artina ngagoler ahk
lain jorang tong kade tah heheotan bisi teu percaya teangan na kamus jier dasar pinter uy
bner teu ceu eta kambing betina teh bahasa inggrisna ewe di gerean

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   23/3/2009, 15:20

wajigh eta si euceu ka aing sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   23/3/2009, 15:44

ci badeur ....




ewe teh naun ?
reuwas
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   23/3/2009, 19:06

ngodek tai irung naon seh???

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   23/3/2009, 19:26

hampura tong,,,,,,,tpi aya alus na ,,,,,bahwa berita yg beredar otong keur ompong teh odob budak males mn tong loba molor,,,, heuheueheuue heuheueheuue kabatur deui ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   24/3/2009, 00:27

wajigh ciah ceu ngerakeun aing hayang di setaaaaaann koplok.. sok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   24/3/2009, 12:15

geuleuh ih abong sakolana bayaran make suluh si otong mah !!!
geuleuh ih abong basa sakolana sakelas jeung si gum,si ujang, jeung elephant , babi ngepet , monyet
geuleuh ih abong teu ngahakan bangku sakolaan!!! geuleuh ih
geuleuh ih abong di ajar na ukur elmu muuachh
geuleuh ih si otong mun sakola gawena ukur no ong erok bu guru anu awewe geulis bari ba
ngagoler ahk ngagoler ahk geus teu usum tong diajar bahasa inggris mah !!!
ngagoler ahk ayeuna mah usum diajar bahasa "gaul"
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   24/3/2009, 12:36

aakh nya ieu mah ka aing deui ka aing deui pundung pundung pundung pundung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   24/3/2009, 14:23

geus weh pa otong mending ngaliang gera.... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   25/3/2009, 23:06

sok atu tis ku didinya pang ngagan liang na, tapi sing jerooooooooo pisaaan lieur euy lieur euy lieur euy lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: beuh.////////   26/3/2009, 07:17

cik atu cing saladar, puguh eta mh bhs inggris ulah dilegotkeun kana singkatan
da anu jelas mah letahna beda urg indo jng urg barat mh. loba kana keju ari urg
deungeun mh mun c otong loba kana lalab teuing ahk naon we digeleng wakakakkakakak...@@
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   27/3/2009, 08:48


mh mun c otong loba kana lalab teuing ahk naon we digeleng wakakakkakakak...@@
[/quote]


katingali huntu Mbe Garut nu sok kana lalab mah !!!
tapi bener oge ketang....rek bisa bahasa inggris kumaha si otong mah ngagoler ahk ngagoler ahk
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk basa kopdar oge beak Peuteuy 6 papan...bari di dahar jeung cangkang-cangkang na... ngagoler ahk ngagoler ahk

saruana jeung Urang sumedang..si gumilang..dahar peuteuy meni kawas nu ngadahar kacang "garuda" ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   27/3/2009, 23:42

boengsoe234 wrote:
katingali huntu Mbe Garut nu sok kana lalab mah !!!
tapi bener oge ketang....rek bisa bahasa inggris kumaha si otong mah ngagoler ahk ngagoler ahk
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk basa kopdar oge beak Peuteuy 6 papan...bari di dahar jeung cangkang-cangkang na... ngagoler ahk ngagoler ahk

saruana jeung Urang sumedang..si gumilang..dahar peuteuy meni kawas nu ngadahar kacang "garuda" ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

naon maksudna soe nyaneh teh ka aing jiga nu ngewa kitu mikir hula
hayang di setaaaaaann koplok.. nya ??
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   27/3/2009, 23:46

leubok otong kaclak-kiclik we ah ,lila2 si otong bunuh diri
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   28/3/2009, 22:02

kumaha maneh akah ceu pundung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   28/3/2009, 22:03

haduhhhh geuleuh ih geuleuh ih

percuma eta id direktur bandung salapan lieur euy dasar aki" ngabaung :(malu"in aja lu ahk sedih uy... udah pake bahasa kardus aje ki Akeup ahk wakakakakkaka


merah ah biar membara setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   28/3/2009, 22:34

vica wrote:
haduhhhh geuleuh ih geuleuh ih

percuma eta id direktur bandung salapan lieur euy dasar aki" ngabaung :(malu"in aja lu ahk sedih uy... udah pake bahasa kardus aje ki Akeup ahk wakakakakkaka


merah ah biar membara setaaaaaann koplok..

aakh sialan lo nyi pundung awas lo yee gw setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok.. kalo ketemu di DETOS ngantosan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   28/3/2009, 23:48

maklum vic si otong sakolana handapeun rubgkun,,,diangkat directure soteh pedah we nyogok mang admin heup ah aduhh gedebug asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   29/3/2009, 17:24

asa aya nu ngabaturan sok mojok keun uing pundung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   4/5/2009, 01:45

boengsoe234 wrote:

mh mun c otong loba kana lalab teuing ahk naon we digeleng wakakakkakakak...@@


katingali huntu Mbe Garut nu sok kana lalab mah !!!
tapi bener oge ketang....rek bisa bahasa inggris kumaha si otong mah ngagoler ahk ngagoler ahk
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk basa kopdar oge beak Peuteuy 6 papan...bari di dahar jeung cangkang-cangkang na... ngagoler ahk ngagoler ahk

saruana jeung Urang sumedang..si gumilang..dahar peuteuy meni kawas nu ngadahar kacang "garuda" ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk[/quote]


MEUNI BUKA KARTI KANG SOE.... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Sponsored content




PostSubyek: Re: OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS   Today at 03:34

Kembali Ke Atas Go down
 
OTONG DI AJAR BAHASA INGGRIS
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Mari Belajar Bahasa Inggris (Warning: It's a fraud by 9 Rays' Engineering Motorsport)
» Widget Selamat Datang [TOBI NARUTO - BAHASA INGGRIS)
» Vlad Dracula " Kisah Nyata Pembantai Umat Islam Dalam Perang Salib
» Dapet $(DOLLAR) cuman dengan CHATTING
» Belajar Bahasa Arab, Yuk?

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: