Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   20/3/2009, 09:42




hampura ceu aakh katingali huntu katingali huntu katingali huntu
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   20/3/2009, 09:50

ngagoler ahk ngagoler ahk wajighhhh...eta emam dilahap sumpit jeung sendok2 na..curiga dihandapna len make piring..langsung diba katel ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   20/3/2009, 15:06

dahar naon eta teh ceu, eta alat ngahuapna meuni komplit kitu aya sumpit jeung sendok tembok ngagoler ahk piraku kadaharan sasendok ngahuapnma make sumpit  

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   20/3/2009, 15:53

wajigh ceu ngabibita wae ach meuni kabita
pokokna datang ka indo kudu mawa dahareun nu eta jeung hot dog 1 ngagoler ahk
mun henteu rek Parasea
tapi ceu ni gde oge huapna geuningan ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   21/3/2009, 08:33

ngantosan Beuuuuhh !!!!
Eta kalakuan si Otong nya !!!



ulah kitu ahk cep otong anu kasep .....teu kening kitu nya !!
ulah sok no ongan anu nuju tuang...bilih kabesekan !!

katingali huntu mening no ong awewe geulis bari ba mandi yu ah jeung urang meungpeun

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Dasar Ki Dausssssssssssss!!!!!!!!!!!
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   21/3/2009, 10:00

wajiggh akh soe ka aing eta teh ulah kitu ahk ulah kitu ahk ulah kitu ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   23/3/2009, 06:25

Parasea KOPLOK OTONG TUNGGU BALASAN TI RONGHOK SIAH,,,,,, angkat jari
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   23/3/2009, 15:17

hahahahahahahahahahahahahahah ..


ci Timen Raja Huap...

Ci euceu Ronghok Ratuna......



Cocok..cocok..... sieun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   23/3/2009, 15:22

ronghok wrote:
Parasea KOPLOK OTONG TUNGGU BALASAN TI RONGHOK SIAH,,,,,, angkat jari

kira2 naonnya pembalasan nana mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   23/3/2009, 19:19

ngodek tai irung aduh teh malang nya nasib mu.... ngagoler ahk ngagoler ahk
hayu teh ku fan di pang bantuankeun balez dendam na... setaaaaaann koplok..
<<otong

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   23/3/2009, 19:31

pan geus aya balesana tong,,,,,,,,, ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   25/3/2009, 23:01

wajigh aakh ieu mah ka aing wae nya pundung

hayang di seraaaaaaaaaaang salerea ciah ditembak cia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN   Today at 09:24

Kembali Ke Atas Go down
 
tah ieu jelema rewog gantina c TIMEN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: