Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 bereksprimen dengan virus

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: bereksprimen dengan virus   19/3/2009, 15:54

coba2 nyieun virus komputer ternyata berhasil oge uy, ges di coba dina kompi sorangan ternyata... wakakakakkaka.. alus oge hasilna, ieu virus meunang nyieun uing sorangan bisi rek nyobaan virus meunang uing sok donlot  di multiply uing http://ncepbageur.multiply.com/journal/item/95  tah   didinya aya dina attachment ngaran filena love creator.exe  iconna gambar love warna merah hati, besar file sekitar 1,4kb .. kemampuan :
1. disable RUN
2. disable REGISTRY
3. auto shut down
4. menta restart terus
5. nyumputkeun file ( jiga virus tati)
6. poho deui ngagoler ahk pokokna masih keneh aya sok we bisi aya nu rek nyoba.. ngan kade ulah nyalahkeun uing nya..
eta virus ku uing di ngaranan virus kaclak_kiclik  sok der ah, bisi aya nu hayang nyieun virus sok pm uing ngan omat ulah menta virus wadam, mun virus wadam mah ka c soe soalna c eta mah geus jadi pakar wadam sejati bahkan kamari oge cenah rek nyalon jadi POLWAD (polisi wadam) ngagoler ahk ari pek teh ulaheun ku salingkuhanna ceunah mjarkeun teh c soe sina ngurus anak tina hasil perwadamanna selamat mencoba 

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   19/3/2009, 16:19

ngagoler ahk ngagoler ahk wajighhh ieu te deuk kursus virus atawa kursus wadam???
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   19/3/2009, 16:57

Wajig, ku urang di donlot langsung di detect ku anti vrus...

Langsung di bunuh euy... teu bisa di buka ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 08:37

ngagoler ahk ku badeur di bikeun situsna ka barudak jeun di room
sugan mah ciga sukatoro dui eh heg teh virus di kandangan
untung teu di buka webna teuing ahk
kamari ci awie ge di bere asana mah da, ngan tuing dibuka tuing henteu di gerean

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 13:12

Ujang Kurnia: beres jumatana can
Endank Hartchenko: geus ti tadi kang..
Ujang Kurnia: dahar uy
Endank Hartchenko: Kunaon kamari di pm teu ngajawab?
Endank Hartchenko: Sombong lah ayeunamah... beda...
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: iraha
Endank Hartchenko: Kamari sore.
Endank Hartchenko: Basa nanya virus buatan maneh tea..
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: kaburu off
Endank Hartchenko: khan ku urang di donlot, langsung di heal ku anti virus... kurang ampuh virusna...
Ujang Kurnia: jiew
Ujang Kurnia: kalem
Ujang Kurnia: eta nu lainna asup ka system32
Ujang Kurnia: jeung kana registry
Ujang Kurnia: ngagoler ahk
Endank Hartchenko: efekna kumaha tah kang?
Ujang Kurnia: mun file fungsina aktip
Ujang Kurnia: sok muka cd drive
Ujang Kurnia: disable RUN
Endank Hartchenko: berarti PC urang geus aya virus eta...
Endank Hartchenko:
Ujang Kurnia: teuing
Endank Hartchenko: pada hal geus di scan
Endank Hartchenko: kamari teh nyoba2 hungkul...
Ujang Kurnia: ku uing di set supaya auto shutdown
Endank Hartchenko: belegug...
Ujang Kurnia: mun teu kitu menta restart terus
Ujang Kurnia: ngagoler ahk
Endank Hartchenko: cara ngaleungitkeunana ku naon? ku avg beunang teu?
Ujang Kurnia: eta ge mun aktip keneh fungsina
Ujang Kurnia: di safe mood
Ujang Kurnia: terus di scan
Endank Hartchenko: urang jadi korban kelinci percobaan ujang kurnia
Endank Hartchenko: geus di bere situs sukatoro. trus ayeuna virus
Endank Hartchenko: lamun geus di scan trus di heal teu nanaonnya? aya pengaruh kanu lain teu?
Endank Hartchenko: Saenggeus nyaba buka eta virus anti virus urang detect virus trus, menta di heal, ngaganggu ciah plok
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: pan ceuk uing di forum ulah nyalahkeun
Ujang Kurnia:
Endank Hartchenko: Cara ngaleungitkeuna kumaha... ku anti virus naon supaya mempan...
Endank Hartchenko: wajig jadi kieu euy...
Ujang Kurnia: coba make avira
Ujang Kurnia: atawa pcmav
Endank Hartchenko: Ngagawekeun ah...
Ujang Kurnia: biasana virus lokal bisa beresih ku pcmav
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: mun rek scan di safemoode heula
Ujang Kurnia: karek discan
Endank Hartchenko: teu ngarti urang mah cara safe mode
Endank Hartchenko: neangan safe mode na di mana?
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: restart heula kompina
Endank Hartchenko: Tulungan atuuh
Ujang Kurnia: tah samemeh muncul windows
Ujang Kurnia: pan hideung keneh
Ujang Kurnia: tekan F8
Endank Hartchenko: bener...
Ujang Kurnia: enya
Endank Hartchenko: cara scan na?
Ujang Kurnia: ya discan we ku anti virus
Endank Hartchenko: Allah ngagaweakeun ciah ...
Endank Hartchenko: plok
Ujang Kurnia: tuh nya
Ujang Kurnia:
Endank Hartchenko: ieu kampi teh karek di install ulang deuih ah... plok
Ujang Kurnia: ulah
Ujang Kurnia: tangel
Endank Hartchenko: ngambek urang ah
Ujang Kurnia: jiew ngambeuk
Endank Hartchenko: euwueh nu bener boga babaturan teh lah...
Ujang Kurnia: waduh
Ujang Kurnia: pan geus di bejaan cara ngaleungitkeunna
Ujang Kurnia: eta make anti virus naun
Endank Hartchenko: AVG
Endank Hartchenko: wajig urang kudu restart euy
Ujang Kurnia: AVG jeung Norton moal bisa beresih
Ujang Kurnia: soalna di set supaya norton teu bisa ngahapus
Endank Hartchenko: teuing ah...
Endank Hartchenko: kapaksa manggil tukang service deui..
Ujang Kurnia: coba heula make avira
Ujang Kurnia: ulah waka manggil
Ujang Kurnia: manggil mah kudu mere duit
Endank Hartchenko: Wegah ngutak ngatik sorangan
Ujang Kurnia: make avira jeung pcmav
Ujang Kurnia: tuh nya kaciri nu emung ngulik mah
Endank Hartchenko: Waaah gara2 maneh urang kaluart deui sigana 250 rebu
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: 4. menta restart terus
5. nyumputkeun file ( jiga virus tati)
6. poho deui ngagoler ahk pokokna masih keneh aya sok we bisi aya nu rek nyoba.. ngan kade ulah nyalahkeun uing nya..
Ujang Kurnia: tah
Ujang Kurnia: geus wanti2
Endank Hartchenko: Naha make di asupkeun ka forum ah plok..
Endank Hartchenko:
Ujang Kurnia: naha atuh make nyoba
Endank Hartchenko: jadi panasaran kan urang
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: alus
Endank Hartchenko: panasaran atuh plok
Ujang Kurnia: huuh atuh ari panasaran mah ulah nyalahkeun
Endank Hartchenko: Tadi na mah rek di sebarkeun ka batur naha urang nu kapiheulaan keuna ku eta virus
Endank Hartchenko: Plok ciah
Endank Hartchenko: gagabah urang euy...
Ujang Kurnia:
Endank Hartchenko: main api jeung virus tungtungna urang nu keuna...
Ujang Kurnia: wakakakakakakak
Endank Hartchenko: Urang rek nyoba heula restart ku sorangan..
Endank Hartchenko: Moal pamit ah... urang sebel ka maneh
Ujang Kurnia: jiew
Ujang Kurnia: pundung
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: ulah pundung bisi tambah jore
Ujang Kurnia: ngagoler ahk
Endank Hartchenko: bae geus tanggung rugi...
Ujang Kurnia: aduh bener uy ngambeukna teh
Ujang Kurnia: ngagoler ahk
Ujang Kurnia: ulah ngambeuk atuh ah
Endank Hartchenko: Kapalang, urang geus nahan ti barang meunang situs sukatoro
Endank Hartchenko: nepi ka teu bisa dhar 2 poe..
Ujang Kurnia: ngagoler ahk
Ujang Kurnia: aduh


aya nu ngambeuk uy.... bisi aya nu rek nyoba deui sok we kadinya tapi baca heula persyaratanna nya..

Quote :
5. nyumputkeun file ( jiga virus tati)
6. poho deui pokokna masih keneh aya sok we bisi aya nu rek nyoba.. ngan kade ulah nyalahkeun uing nya..

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 13:55

ngagoler ahk ngagoler ahk wajighhh ahhhh uing mah lieur ngabasmi virus..ieu mahh malah nyarieun virus... heheotan min..mun nyieun virus didinya kudu nyieun antivirusna ciahh..bisi urang beunang komp na heheotan marangga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 14:03

anti virus geus aya deur asli buatan indonesia PCMAV pembasmi virus lokal dina lektop uing ge make PCMAV jeung AVIRA alhamdulillah aman masalah basmi membasmi mah tanya we c otong...

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 14:21

aduh alah aduuh alaah c dank teu bisa nyatu 2poe ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

aing ngakak abiiizz teuing ahk naon we teuing ahk naon we teuing ahk naon we
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 14:56

Wajig ciah...
Sarjang naha di asupkeun ka forum era euy...
muka aib batur ciah plok...
setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok..

kompi urang jadi rusak...
beubeuk kadinya beubeuk kadinya

mau di kemanain muka gw ngabaung ngabaung ngabaung
Awas ciah, balik ngajina di arah ku urang gantung diri gantung diri
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 15:19

bae ahdi pegat oge da uing mah balikna oge rek liwat susukan we anu brasna ka imah randa bari sakalian nyimpang ka imah randa.. teuing ahk.. geus lila teu nyimpang ka imah randa nu eta teh uy..  

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 15:28

wajigh dasar mimin ah,,,
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   20/3/2009, 19:10

takol we terus Admin tutup ah ieu topik na...

era euy... meungpeun meungpeun

admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   21/3/2009, 22:08

naha dank maneh jeung make era sagala mikir hula

lain didinya mah geus teu boga ka era ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   24/3/2009, 13:06

ngodek tai irung

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   24/3/2009, 14:33

budak males
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: bereksprimen dengan virus   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
bereksprimen dengan virus
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» bercanda dengan LOGIKA
» [share] Caraku terhindar 100% dari Virus PC & Notebook ( No Deep Freeze )
» bedanya ninja 250 dengan ninja 250 se
» HELP!!! beda MOTUL 5100 dengan MOTUL H-TECH
» WTA-Bedanya pake Open Filter dengan Replacement Air Filter

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Komputer :: Virus-
Navigasi: