Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   19/3/2009, 11:24

otong_thea: teuing invis teuing off
boengsoe234: ajig ciah nga gawean plok
otong_thea: ngagoler ahk
otong_thea: web paragi detek na sok erorr
boengsoe234: bingung euy
otong_thea: ulah ka urg atuh mabekna
otong_thea: tuh carekan web > www.ydetector.com
boengsoe234: di pecut ciah
otong_thea: ngagoler ahk
boengsoe234: mana nya si gum?
otong_thea: teuing
boengsoe234: putus cinta
boengsoe234: maneh pernah rumasa aya nu nelepon lalaki teu tong?
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: teu
boengsoe234: ajig siah teungaku
boengsoe234: sok tah bisi hayang tong!!
otong_thea: aslina
boengsoe234: eta lalaki gawena di telkom
otong_thea: paling aww nu nelponkaurg mah
boengsoe234: bagian IT
boengsoe234: meuni kabita
boengsoe234: teu percaya urang mah mun aya awewe nu epon
otong_thea: jieww gagabah
otong_thea: telpon urg mah payu
otong_thea: tapi nu esiana hungkul payu teh
otong_thea: aslina urg mah
boengsoe234: dina aya na oge paling si krisno
boengsoe234: jaeung salaki maya dewi ngagoler ahk
otong_thea: aw aw aw
boengsoe234: njiw ngaku uyy
otong_thea: fitnah
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: sieun ahk
boengsoe234: ngacung eleh ku urang ahh
otong_thea: emang didnya kumaha kitu
boengsoe234: ahh pokona mah payu pisan
boengsoe234: meuni kabita
otong_thea: payu ka nyi eha
boengsoe234: boengsoe234 [22:47]: kadeudeuh aa baru gugah obo ya?noviedunk [22:48]: a,,aaaaaaaaaaaaaa.....noviedunk [22:48]: hehehheeboengsoe234 [22:48]: neng damang
boengsoe234: ngacung tuh buktina
otong_thea: aduuh ngagoler ahk
boengsoe234: meuni kabita
otong_thea: baae eakh teu nafsu
boengsoe234: noviedunk [22:48]: berkat doa dari aanoviedunk [22:48]: jadi damang slaluuuuunoviedunk [22:48]: boengsoe234 [22:49]: alhamdulillahboengsoe234 [22:49]: tos sarapan sayang?
boengsoe234: moal eleh ku budak ngora urang mah meungpeun
otong_thea: )
boengsoe234: jadi hayang kawin dui uyy meungpeun
otong_thea: sokatuh kawin
boengsoe234: mbung ah karunya ka maneh
boengsoe234: bisi beakeun awewe
otong_thea: jieew
boengsoe234: jabaning maneh mah teu bisa nge trek awewe
otong_thea: wajigh aakhciah
boengsoe234: da ceuk si gum maneh mah teu bisa ngaheot
boengsoe234: ngagoler ahk
boengsoe234: sok turutan urang tong
boengsoe234: ngagoler ahk diburuhan saratus rebu mun bisa ngaheot!!
otong_thea: koplok aakh saruana jeung sigum
boengsoe234: ngagoler ahk
boengsoe234: ajig pundunggggggggggg
otong_thea: plok
boengsoe234: cigana odol maneh mah awet nya?
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: teuing plok
boengsoe234: make huntu palsu atuh tong!!
otong_thea: plok
boengsoe234: da ari kitu wae mah katingalina ciga rogesmore
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: wajigh aakh geus atuuh
boengsoe234: ke lah mun lebaran haji urang rek ngumpulkeun huntu sapi
boengsoe234: jang maneh
otong_thea: wajigh geus aakh
boengsoe234: da maneh teh sabener na kasep tong
boengsoe234: jabaning imut cun ahk
boengsoe234: ngan hanjakal na eta dina waos
boengsoe234: aduhhhhh meni ciga ki daus
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: ajigh geus akh soe ka aing teh
boengsoe234: ngagoler ahk
boengsoe234: nu ngaran manusia eweuh nu sampurna teh bener pisan nya tong
otong_thea: kumaha maneh wakh
boengsoe234: aduh nyaan uy pundung ngagoler ahk
otong_thea: ajigh aakh
boengsoe234: bejakeun ah ka barudak .. si otong ayeuna jadi pembantu..pundungan
otong_thea: ajigh aakh
boengsoe234: urang posting dina forum nya?
otong_thea: ulah koplok
boengsoe234: bae ah
boengsoe234: da maneh ge sok ngekeak batur
otong_thea: ajigh aakh
otong_thea: ulah koplok
boengsoe234: watir nu huap na badag
otong_thea: aduuuuh timeeeeeeeeen
otong_thea: aing mah eta kebeneranweeh soe
boengsoe234: tapi kan eta aib c timen
otong_thea: ngagoler ahk
otong_thea: kabeneran eta mah
boengsoe234: ari poto si gum nu dina fs kabeneran oge?
boengsoe234: ngantosan
otong_thea: nu mana euy
boengsoe234: anu jeung awewe
boengsoe234: ngagoler ahk urang mah watir ka awewe na
otong_thea: oohh eta
boengsoe234: cigana mah hate na mah ngajerit...di poto jeung setan
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: huuh jiganamah ngagoler ahk
boengsoe234: cigana eta awewe sa nggeus di foto langsung mandi 7 kali make taneuh ngagoler ahk
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: loba ngawirid ngagoler ahk
boengsoe234: wirid na " pait ...pait...pait ...pait..!"
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: ngagoler ahk
boengsoe234: ngagoler ahk
otong_thea: geus aaaakkh ngakak pisan uing
boengsoe234: puassssssss ngagoler ahk
boengsoe234: kade tong asup angin
boengsoe234: ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   19/3/2009, 13:43

teu ngarti maksud na ah... ngodek tai irung

Eta teh nyarita keun naon?

boengsoe234 maneh teh pamer awewenya? ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Saha tah noviedunk?????
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   20/3/2009, 08:36

noviedunk mah moal jauh ti si gum jeung ci utung dank eta mah ngagoler ahk
biasa ci soe mah da sok mikeun no barudak mun keur PM jeung wadam ngagoler ahk
ci otong alus pundungna ningan karek apal di gerean
tapi ci otong mah basa KOPDAR tonggongna bolong nyak tong ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   21/3/2009, 09:56

ka aing we nya pundung pundung pundung pundung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   21/3/2009, 10:00

lieur euy lieur euy
Salah asup kamar euy...
geuning tempat wadam hungkul...
ajigh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
iman ridone



Jumlah posting : 1
Registration date : 23.03.09

PostSubyek: Re: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   23/3/2009, 19:41

ngodek tai irung ugh...ugh...aggghh....

damai ahkkkk damai ahkkkk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   15/4/2009, 06:15

ngodek tai irung ajigh ngaran uing kabawa-bawa dinu obrolanna..
setaaaaaann koplok.. si bungsu jeung si otong,,,
dasar kolot bedegong aing abok
salah icon,, gantung diri
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah   Today at 05:07

Kembali Ke Atas Go down
 
PM sareng juragan Otong=Orok Sapotong hahahah
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» [INFO] Toko Juragan Helm pindah lokasi!
» [Invitation] Soft Opening Juragan Helm di Tangerang, 26 April 2009
» Salam kenal dari Juragan Helm
» Arai.... Arai.... Arai..... (Koleksi Juragan Helm) - Stok baru datang 5 Agustus 2012!!
» << RS-TAICHI Products @ Juragan Helm >> New EXCEED Mesh Jacket on page 7 !! Dapatkan di stand pameran kami di CITRALAND, 2-15 November 2009 !!

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Curhat dan cerita santai-
Navigasi: