Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Ngaji yasin....

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Ngaji yasin....   18/3/2009, 12:24

tertawah lah sebelum tertawa meraneh beak ku jamanna......

Si timen meli cau ka ci oray...
Manggihan budak badeur nuju gogoleran...
Kang Awi ngeukeupan guguling
Bari osok ngabulasin
Malem juma'ah 'ke peuting
Mening oge ngaji Yasin
Lain cicing di di kape si udin...

eh salah cafe si abah.....
hahahahaha....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   19/3/2009, 08:06

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk c bhekok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   19/3/2009, 08:56

salah bekhok da ka kafe mah poe juma'ah malem sabtu sateh ngagoler ahk
malem juma'ah mah aya pangaosan di masjid ateuh teuing ahk
lamun malem minggu waktuna ngulunu kanu munu'u awewe geulis bari ba

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   19/3/2009, 09:16

naun nu munuu teh deur.....uing teu ngarti saeutik... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   22/4/2009, 02:11

deur hayang nu munu'u mbung ngagoler ahkngagoler ahkngagoler ahk
jiga nu kieu awewe geulis bari ba meh bisa di ke nyotan... ngagoler ahk
ngke di bere no teleponna katingali huntu
terus deul maneh bisa ngasaan salanjutna nepi kajadian nana ngagoler ahk

muuachh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   22/4/2009, 15:53

ach kok nyaneh mah rek mere bari eweuh wae heheotan
sok buru ateuh ayeuna menta no epon awewe geulis bari ba
mun teu mere wae di yasinan geura ngagoler ahk ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   23/4/2009, 16:24

reuwas benaran deur ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
tong didieu nyak teuing ahk ...
bisi loba nu nyahoeun engke di caratet jier dasar pinter uy
asal tong poho we teraktiranna mun geus nepi jadianna... marangga

masalah na engke maneh bisa ngenyot nu kieu awewe geulis bari ba ...

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   24/4/2009, 09:41

kade deur ci dekok mah...eta bisi no tlp nu bere ku uing ka ci dekok.....
tapi emang beneran eta no awewe,mun enyamah no tlpna eta...asli org garut ngan randa..tapi geulis sumpah.... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   24/4/2009, 10:21

ngagoler ahk kudu ka garut hula ateuh tis ngagoler ahk
PM weh kok ka badeur jeung no epon na di PM keun teuing ahk
buru pokokna mah geus eweuh jang penyaluran dui ieu mah uy heheotan

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   24/4/2009, 13:40

tis mang iraha didinya mere telepon awewe kan urang mikir hula ...
mun nyak meneh ge butuh awewe engke ku urang moal di bere ciah ngagoler ahk ngagoler ahk
deur mang nu butuh saha ciah teh geuleuh ih ..
urang kudu Pm jeung maneh mah jiga aing nu butuh na,, plok ah setaaaaaann koplok..
anjir aslina ngenah ciah ngenyotan nu kieu awewe geulis bari ba ...legit rasa coklat,
sok gera asaan deul... gantung diri
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Ngaji yasin....   Today at 05:06

Kembali Ke Atas Go down
 
Ngaji yasin....
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: