Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 naon bedana parawan jeung sanes parawan

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
subagja
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 30
Age : 29
Lokasi : Kampung-sayur(kamsay)
Job/hobbies : Kulang anting kaditu kadieu,chatting,billiard,clubbing.
Humor : Original Sin....
Registration date : 07.12.08

PostSubyek: naon bedana parawan jeung sanes parawan   16/3/2009, 16:57

Cing kiripik tulang bajing kacapit ahkkkkkk......

bade naros yeuh ka ibu sex..................gitu lochhhhh mantaaaaaaaaaap
ngodek tai irung naon bedananya parawan jeung lain parawan???
ceunah ieu mah saur bejana ari parawan keneh lan kakara di kitu....sok aya urat anu pegat na bener teu uy??

cing atuh naon ngaran urat anu pegat eta teh??? ngawoko ahk muuachh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bigini-boy.blogspot.com/
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   17/3/2009, 08:34

ari ceuk badeur mah us lin kitu carana hayang nyaho mah ngodek tai irung
gampanh us, ayeuna saruakeun weh jeung uyah ngawoko ahk
ayeuna apal rasana uyah asin timana?pasti pernah ngasaan(nyobaan) khan? heheotan
mun nyaho ceuk batur mah belum tentu bner us sipetruk
ayeuna mun hayang nyaho parawan lainna saruakeun jeung cara nyaho uyah asin, pasti ngarti khan? teuing ahk
DIASAAN(DICOBAAN) hula, bner teu? ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   17/3/2009, 08:39

sumpah urang geus ngasaan.... katingali huntu




nu lain parawanmah.selonong boy..langsung blesek...... lieur euy




ngan nu parawan acan pernah ,kumaha rasana nya...?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   17/3/2009, 16:32

ngodek tai irung naon cehhhhh????
kumahanya????
ah duka atuh nya...
da kumaha dui atuh...
ah kitu weeee...
aduh kumahanya???
kitu we ah ai fanny mah... ngagoler ahk ngagoler ahk
damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   17/3/2009, 16:46

adugh.. alah.. ieuhh... ngabahas parawan.. ari parawanna euweuh... cik atuh sok kumaha nandakeun hiji wanoja anu masih parawan atawa hanteu.. memang bener pendapat maneh deur kudu di cobaan heula, ngan kira2 jigana ka maneh mah deur moal aya daekeun masrahkeun kaparawanan ka maneh. ngagoler ahk aya oge c otis beukina lain ka parawan kalah ka randa.. ari randa geus nyahoo tapi parawan teu nyahoo.. emang bener tis da cenah ari anu teu parawan mah (randa) mun di suruduk langsung we solonong boy (ceuk c garotis lain ceuk uing) .. tapi anu parawan kumaha..??cikan atuh bejaan da uing ge hayang nyahoo..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   19/3/2009, 09:14

justru eta min uing ge hayang ngasaan anu parawan.. katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
boengsoe234
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 59
Age : 40
Lokasi : likepoor srett.......(omat lain kolor street nu sok di pake ku c krisno nya ! :=)):
Job/hobbies : sarupaning tutumpakan sareng olahraga
Humor : resep ngagawean jelema
id YM : boengsoe234
maya_dewi2003
kolotbedegong
jlt_mmk

Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   19/3/2009, 09:37

katingali huntu jelas beda atuh.....!!!
ngawoko ahk tapi jaman ayeuna mah geus hese neang awewe anu masih parawan
sok ayeuna ku barudak pikiran.....mun awewe pernah make curuk di angkat jari naha masih
dijamin parawan kitu?
trus aya awewe keur digeleng trus organ kewanitaan nya ka cugak ku sadel sapedah..naha masih dijamin parawan eta awewe?

matakna Mun jadi lalaki ulah osok "EGOIS" atawa hayang meunang sorangan !!!!

"Keperawanan bukan lah hal yang bisa menjamin rumah tangga kita bahagia buat selamanya.......tapi niat yang tulus, saling menerima diantara kita masing masing ( da manusa mah eweuh nu SAMPOERNA),dan ikhlas lahir batin ...itulah yang bisa membuat kehidupan kita lebih hidup dan terasa bahagia."

katingali huntu buat yang merasa LALAKI ( maaf lain WADAM nya!!)
jadilah LELAKI SEJATI (kawas urang katingali huntu )
ngagoler ahk Hampura uyy !!..mun urang jero teuing ngomong na !! ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   19/3/2009, 11:03

ngabaung ngabaung fanny setuju ma apa yg neng bungsoe katakan...
aduuuhhhh fan terharu banget... hariwang hariwang hariwang
angkat jari buat laki-laki yang egois... seraaaaaaaaaaang
ngerti donk ke cwe nya... setaaaaaann koplok..
kabueeeeeeeerr kabur ah bisi aya cakcak_bodas
damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   20/3/2009, 16:01

tapi da ngeunah rasana awewe geulis bari ba nu parawan mah beda jeung randa ngagoler ahk
lain egois soe da pokokna parawan mah maknyos we lah ngagoler ahk
jiew soe eta binter geus kolot dipasang pick geuningan ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   23/3/2009, 15:29

eunya kitu deur..



jadi panasaran uy.. ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   23/3/2009, 19:09

awewe geulis bari ba abdi parawan keneh da...
engke tanggal 4 april 2009 moal dui parawan... ngagoler ahk ngagoler ahk
mun teu percaya sok saha nu ek nyobaan hula kaparawanan fanny... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk boleh di cek ko.... sayaaaaaaannng...... meungpeun

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   14/4/2009, 17:54

jaman kiwari ni hese pisan neangan parawan nya???
parawan jeung teu asa eweuh bedana ngodek tai irung . landai landai we ning, malah ripuh nu aya..... ngelel
ari ciri nu parawan emang kudu kaluar anu sometin red kitu?

barudak awewe ayeunamah leutik keneh geus nyaho heup ah jarago daih uy katingali huntu
loba saya maggihan kasus cangcut jiga kitu..... ngaku d perkosa padahal geus eweuhan ti asalna angkat jari
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jamenol
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 11
Registration date : 09.07.10

PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   9/7/2010, 15:43

sami ane ge da tos nyobian..
anu perawan rasana ajib bangetz,,
pami nu teu parawan mah rarasaan teh asa nyemplung kajero sumur euy..
gkgkgkgkgkgkgkgkgkgkkggkgkgk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: naon bedana parawan jeung sanes parawan   Today at 11:19

Kembali Ke Atas Go down
 
naon bedana parawan jeung sanes parawan
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Sex-
Navigasi: