Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Jual Nomer Simpati

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Jual Nomer Simpati   3/3/2009, 06:50

Kamari te aya dulur nelepun ngusepu euy
Kabeneran keur jaga... ngusepu euy
pang jualkeun nomer ieu cenah didunia maya jier dasar pinter uy
"081 221 123 456"

katingalinamah nomer na nomer simpati... takol we terus
bisi aya nu berminat nya telepun we langsung ka nu boga nomerna marangga

Ngarana DANI tilpuna 085220621615
marangga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Jual Nomer Simpati   3/3/2009, 09:10

ari sugan teh nomer togel... katingali huntu




boro uing rek masang nu tilu angkana tah....
siganamah alus keur angka maen.. ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Jual Nomer Simpati   3/3/2009, 09:38

no na mah alus teuing ahk
dianjuk meunang teu mang, ke mun panggih lunas ngagoler ahk
dasar tis tukang togel aya no naun wae ge diasupkeun kana togel wae nyaneh mah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Jual Nomer Simpati   3/3/2009, 21:45

wakakakakakakakakakakak ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Jual Nomer Simpati   Today at 05:23

Kembali Ke Atas Go down
 
Jual Nomer Simpati
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS Nomer Cantik Im3 sepasang akhiran 234
» WTS NOMER CANTIK KARTU HALO, KARTU AS, SIMPATI DAN XL MASUK BRO
» <JUAL> KAWASAKI NINJA 250 R 2009/08
» plat nomer belakang
» JUAL KNALPOT AHM FULL SYSTEM CARBON

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Iklan-
Navigasi: