Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 yeuh id ym uing

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: yeuh id ym uing   6/11/2008, 08:52

rek babagi ahk bakuna mah jadi jelema bageur

add ym abdi nya : parame2x

sok lah kadinya 8)
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
oviw
HANSIP
HANSIP


Jumlah posting : 19
Age : 32
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: my lovely id heu...heu   6/11/2008, 11:26

Assalamualaikum wr wb

:::::::::::::nepakeun id abdi ::::::::::::::

itsme_oviw >>>> id kanggo mojok sareng pojokan lol! lol!

tukanglotek_sisisawah >>>>>. upami nuju teu gaduh artos kapaksa kudu dagang lotek di room lol!

olllo_peucang_b9_olllo >>>>> id upami nuju milari mangsa =)) =)) =)) =)) afro lol! lol!

hatur nuhun diantosan anu sanesna :bball: :bball:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: ID nu sim kuring........   6/11/2008, 17:53

Salamlekum..........

Ngiringan nga iklan keun yahoo ID akh..
Upami peryogi sendal sareng sapatu merek berkualitas import, PM weh ka sim kuring.... lol!
Wakakakak..teu ketang heureuy...

iwan_badrulzaman

Add nya.. afro
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: yeuh id ym uing   7/11/2008, 00:08

ngiring nampang..
(siga mbe jualeun wae..)

id yeem simkuring..

---doetz86---


bilih bade naroskeun pelajaran,

taroskeun we ka guru ato dosen, sanes k abdi.. ngelel

heureuy kang...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: yeuh id ym uing   8/11/2008, 00:44

:bounce: wajit campur kalapa
:bounce: naon nya eta....??
:bounce: nepangkeun deui ahh...
:bball: mang inal nuju ngaragaji...
:lol: ngke mah hilian fs nya...
ieu tah fs na...sakalian weh bilih aya nu mendakan jodona..punten tos di add ku mang dina fs na.... lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: yeuh id ym uing   15/11/2008, 09:58

punten aakh simkuring yeeuh bade ngiringan oge




bajak laut bajak laut bajak laut


add nya otongthea
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: yeuh id ym uing   3/12/2008, 17:00

katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu tolombong_awi katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Sponsored content




PostSubyek: Re: yeuh id ym uing   Today at 09:23

Kembali Ke Atas Go down
 
yeuh id ym uing
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS : (2nd) Akrapovic Slip-On Ninja 250 95%..Dijamin Mulus...Bandung Yeuh,...
» Ninja 250Fi Merah 2012..Full Modif Limbah Moge + Branded Accesories..!!Bandung Yeuh..

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Share id Yahoo, FS, Website/blog-
Navigasi: