Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 KRITIK DAN SARAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : Previous  1, 2
PengirimMessage
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   9/12/2008, 17:44

miiiin...

angger uy didinya mah ide na teh briliant wae...

tampilan forum na jadi makin mnarik uy bogoh bogoh

seraaaaaaaaaaang seraaaaaaaaaaang tembak hela akh min
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   10/12/2008, 01:36

hidup admin ah.....jadikan yg terbaik min ah.....hidup bandung salapan chater mania..... bogoh bogoh bogoh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   10/12/2008, 07:55

doetz86 wrote:
miiiin...

angger uy didinya mah ide na teh briliant wae...

tampilan forum na jadi makin mnarik uy bogoh bogoh

seraaaaaaaaaaang seraaaaaaaaaaang tembak hela akh min


Numawi ieu ge berkat bantosan salahsawiosna baraya urang..


Aris-@007@-Aris wrote:

hidup admin ah.....jadikan yg terbaik min ah.....hidup bandung salapan chater mania.....

ari teu hidup mah moal ge bisa nyieun forum atuh teuing ahk teuing ahk

huuh atuh sok lah urang hidupkeun kang aris.. budak males budak males
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: naun nya...........ulah di baca nya era.........   11/12/2008, 07:29

1. mun tiasa down load film bf saloba loba na kang di forum,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, awewe geulis bari ba

2. mun aya ayakun icon mang yahoo kur meprek kang................................ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


herey akh ulah serius heheotan heheotan heheotan heheotan

sok siah ngambek di booooooooooooom tah

ditembak cia ditembak cia ditembak cia ditembak cia ditembak cia ditembak cia ditembak cia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
amelia c
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 15
Age : 29
Lokasi : di tanah suci
Job/hobbies : n0 c0mmen't
Humor : n0 reasen
id YM : tukangkojom@yahoo.com
Registration date : 09.03.10

PostSubyek: usulll   14/3/2010, 01:52

kang,admin kumaha ieu room teh,asa seupi pisan? ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
cubluk
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 8
Age : 39
Lokasi : bandung
Job/hobbies : adventure
Humor : ari jalmi mah sami sareng nu hajat sae di carioskeun goreng sami wae
Registration date : 26.05.11

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   13/6/2011, 22:36

kamarana nya meni sepii tadi na mah abdi teh hoyong ngiringan budak males ngawoko ahk marangga salam knl ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Age : 51
Lokasi : bandung
Registration date : 02.11.11

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   7/1/2012, 00:02

Kumaha upami dina ngagunakeun bahasa sunda urang kawitan kubahasa loma bae, asa naringnang upami kasarmah, ngaosna ge, supados kanggo nu di ajar teu nurutan, syukur upami tiasa bahasa sunda lemes
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kang yayat
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Age : 51
Lokasi : bandung
Registration date : 02.11.11

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   23/4/2012, 20:23

kang kumaha nya pami bade lebet ka Bandung Salapan teh rada sesah kaganggu / katutup ku YAHOOBOARD NET sesah milarian forum teh hawatos kanu bade lebet
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   Today at 05:17

Kembali Ke Atas Go down
 
KRITIK DAN SARAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 2 dari 2Pilih halaman : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Tentang ide saya ~ mohon saran ~
» tolong kasih saran doong... ????
» Saran GD lebih bagus dipakai Di Gender Mana?
» butuh saran Adaptor step or Footstep racing adjustable??
» Saran pilot & main jet yg cocok, setelah pasang yoshimura full system

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: WILUJEUNG SUMPING :: Kritik & Saran-
Navigasi: