Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nepangkeun onenk ieu hey hey

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
onenk_cingtah
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 8
id YM : kata_dia_aku_oneng
Registration date : 14.02.09

PostSubyek: nepangkeun onenk ieu hey hey   14/2/2009, 12:06

ragrag cinta assalamualaikum Akeup ahk

ragrag cinta salam tepang kasadayana wargi bandung9 ragrag cinta

ragrag cinta nepangkeun sim abdi onenk thea ragrag cinta

ragrag cinta salam kenal tuink.... tuink ....ragrag cinta


cun ahk inih onenk cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   14/2/2009, 13:11

waalaikumssala,.......




ieu teh asli ambewe.... katingali huntu




sanes wadam nenk teh.......






sanes kunanaon ah sok seeueur penipuan kelamin di forum ieu mah...... reuwas





tapi nya salam kenal weh wilujeng dongkap di ieu forum.. Akeup ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   14/2/2009, 13:15

wilujeng sumping haturan lamkenal onenk ti mang yeuh.. mangga sok geura leueut caina ulah isin2 nya didieu mah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   16/2/2009, 10:33

onenk aa badeur menantimu ragrag cinta
biarin jangan anggap timen ya nenk disini mah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   16/2/2009, 10:39

hati2 ama aa bdeur.... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   17/2/2009, 08:27

Akeup ahk
my beib.. my cingtah,, my honey buny sweety bugs buny...
sayaaaaaaannng......
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   17/2/2009, 08:45

ngagoler ahk naha ci tiis uy no coment biasana ci mimin jeung ci timen tiheula ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   17/2/2009, 10:11

ngagoler ahk c mimin mahh langsung pm sigana deur..bisi dipikaheulaan ku c tiis ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
onenk_cingtah
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 8
id YM : kata_dia_aku_oneng
Registration date : 14.02.09

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   17/2/2009, 14:13

ci tiis sapah ci mimin numana aa .... mikir hula


:-*:inih onenk cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   17/2/2009, 16:03

waduh masa onenk g tao teuing ahk
mo aa badeur kasih tao g chie? heheotan
tapi nonggeng dulu ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   17/2/2009, 21:39

oneng teh yg pernah pey bilng oneng boneng yah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


kabur ah cien di gapyok ku maman meungpeun meungpeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   18/2/2009, 09:59

ci pey mah pemgecut....






maen kabur wae .... ngelel
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   5/3/2009, 22:29

ih otis kan skrg mag onenk jd cwe nya timen,,timen dah jd penjantan tangguh skrg mah muuachh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
onenk_cingtah
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 8
id YM : kata_dia_aku_oneng
Registration date : 14.02.09

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   6/3/2009, 10:00

waaaaaaa ngagoler ahk aa pey ngagoler ahk

cun ahk inih onenk cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   18/3/2009, 08:20

ngagoler ahk ngagoler ahk teu ngartii..ieu te bade knalan atawa moyokan s pey ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   18/3/2009, 10:20

threeeet di tutup...  loba teuing kaitu kadieu kalahkah jadi siling sebred perkenalan teh ngagoler ahk sok nyieun deui topik bisi rek saling sebred mah ngagoler ahk 
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun onenk ieu hey hey   Today at 05:17

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun onenk ieu hey hey
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: