Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 karedok,,,

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: karedok,,,   10/2/2009, 01:01

otong: karedok ceu
ronghok: KACANG PJG ETA MH PLOK
brontok_dangel: tah si otong di sop mah abruskeun sakalian jeung buncis |
ronghok: MAENYA BUNCI DI KAREDOK
otong: bunci
ronghok: S
otong: abruskeun
otong: saruana kokodz
ronghok: TINGGALaeun
brontok_dangel: ari karedok teh anu kumaha, da didieu mah karedok teh sarua jeung lotek atah euy
otong:
brontok_dangel: tong sok maneh pesen karedok pasti di ladangan lotek atah
brontok_dangel: bener teu
otong:
otong: aduuuuh
otong: geus puguh eta ngarana teh lotek atah
ronghok: belegug
otong: huuh ceu belegug
brontok_dangel: kadang uing mah sape kaeuy da anu arana karedok mah kacang panjang di rendos jeung cabe
otong: serba atah karedok teu plok gum aakh
brontok_dangel: ah lain
brontok_dangel: ari karedok mah ceuk uing teu make sambil kacang
ronghok: kumaha mnh we gum ah
otong: huuh ceu
otong: bae urg2 mah ngelehan weeeh, bener ceu
brontok_dangel: makana tong uing mah hayang gado2 menang nyieun pamajikan euy pasti ngeunah da kacangna oge special
otong:
brontok_dangel: lamun di rendos teh muncrat euy special namah
otong: leuncana eta maah gum
ronghok: bucat tina mms eta mh
brontok_dangel: ah teuing leunca teuing naon, pokokna mah lamun di rendos pasti muncrat

ngodek tai irung karedok awewe geulis bari ba awaas mun di delete di ditembak cia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: karedok,,,   10/2/2009, 01:06

emang aya kitu karedok nu awewe geulis bari ba
mun karedok heup ah aya weuh nya ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: karedok,,,   10/2/2009, 07:11

nu atah euy ngenah mah.......... meuni kabita




pan daging ge nu atah nu ngenah teh lain.......




lamun awewe geulis bari ba ath bakal muncrut ......... ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: karedok,,,   10/2/2009, 09:55

jiew ieu kanu karitu wae nyambungna teuing ahk
untung teu ngiluan, mun ngiluan teh sok hayang ngagoler ahk
waduh ceu tenang ayeuna mah moal aya nu ngadelete di gerean

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: karedok,,,   10/2/2009, 12:18

ngodek tai irung naon igh teu ngarti....

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: karedok,,,   10/2/2009, 19:59

ngacung ceuk akang oge fan teu ngarti mah...... ngahuleng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: karedok,,,   Today at 11:20

Kembali Ke Atas Go down
 
karedok,,,
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: