Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 NGOBROLKEUN KALAKUAN SI LUTUNG

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: NGOBROLKEUN KALAKUAN SI LUTUNG   4/2/2009, 05:20

Gumilang Yuskustiahara: da di room 1 aya awewe oge geus karolot eta teh umuran 40 an
de_c0ke: hu uh puguh komo ceu imas
de_c0ke: ceu dedeh deuih
de_c0ke: c utung mah tp beutaheun
Gumilang Yuskustiahara: makana males ah heureuy di RT hiji mah
de_c0ke: c utung mah keur sidendang we jeung ceu imas
Gumilang Yuskustiahara: emang si utung geus kenal jeung ceu imas
de_c0ke: td kenalan hula ngagoler ahk
Gumilang Yuskustiahara: wajig daekan kenalan jeung nini2 euy ngagoler ahk
de_c0ke: ngagoler ahk
de_c0ke: pok na teh tambah weuh cenah ngagoler ahk
Gumilang Yuskustiahara: geus we bejakeun kenalan jeung nini uing sakalaian kituh da sarua ngadaplok etana mah ngagoler ahk
de_c0ke: wanjies:=)):
de_c0ke: soplox ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: NGOBROLKEUN KALAKUAN SI LUTUNG   4/2/2009, 08:34

jiew ci upuk mun teu jadi wadam ka nini2 ngagoler ahk
nini2 mah moal ngadaplok cigana da geus lenyed da ngagoler ahk mereun tapi da teu apal can pernah ngasaan teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
 
NGOBROLKEUN KALAKUAN SI LUTUNG
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: