Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   4/2/2009, 04:35

otong: lapar ieu teh
otong: nungguan tukg sate deui
RONGHOK: nyatu atuh
otong: nungguan tukang satena
otong: bari gagaro ka******
RONGHOK: boga kontol kitu
otong: boga uing mah teu cara c gum teu bogaeun
RONGHOK: geuningan apal
otong: apal
otong: da maneh na sok curhat
otong: sok geura tanya
RONGHOK: bog ceuna
otong: boga naon
RONGHOK: konci
otong: oooohh
otong: sugan teh boga konrakan
otong: *kontrakaN

RONGHOK: parah nu lapar loba kokod
otong:
ngagoler ahk ngagoler ahk

TAH KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR WEUH DAHAREUN ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   4/2/2009, 05:28

AHH...SIAH BOGA KONTOL LEUTIK OGE MENI TERUS DI GAROAN SOTONG, BISI HAYANG ANU NGEUNAH DIGAROAN MAH ASUPKEUN KANU SAYANG TAWON GERA ngagoler ahk
KALAKUAN TEH MENI JOROK SIAH PLOK TAS GAGARO KANJUT KALAH KA BARANG HAKAN, KUKUMBAH HEULA SIAH ETA LEUNGEUN TEH ngagoler ahk
KABUR AH SIEUN DI CAREKAN EUY hayu ah kabueeeeeeeerr
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   4/2/2009, 09:04

mun lapar digaroan sartong mah meh ngagedean, mun geus gde didahar cigana mah ngagoler ahk
cau maksudna teh tong ulah seuri da teu ngaledek ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   4/2/2009, 09:52

ngagoler ahk ngagoler ahk ehh len na otong tehh teu gaduhh nyanyut...len na coplok tong pas kopdar kamari ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ajihhhh geleuhhh geus gagaro unyat trus lanjutkeun dahar sate make eta lengeun urut gagaro :-&: :-&:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   4/2/2009, 10:16

ronghok wrote:
otong: lapar ieu teh
otong: nungguan tukg sate deui
RONGHOK: nyatu atuh
otong: nungguan tukang satena
otong: bari gagaro ka******
RONGHOK: boga kontol kitu
otong: boga uing mah teu cara c gum teu bogaeun
RONGHOK: geuningan apal
otong: apal
otong: da maneh na sok curhat
otong: sok geura tanya
RONGHOK: bog ceuna
otong: boga naon
RONGHOK: konci
otong: oooohh
otong: sugan teh boga konrakan
otong: *kontrakaN

RONGHOK: parah nu lapar loba kokod
otong:
ngagoler ahk ngagoler ahk

TAH KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR WEUH DAHAREUN ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


nanaon an maneh teh ciah ngerakeun aing wae setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok..


kehed teh nya kudu di ditembak cia atawa hayang di bere heup ah


kabueeeeeeeerr
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: kalakuan si otong mun lapar   4/2/2009, 10:44

direktur_bdg9 wrote:
ronghok wrote:
otong: lapar ieu teh
otong: nungguan tukg sate deui
RONGHOK: nyatu atuh
otong: nungguan tukang satena
otong: bari gagaro ka******
RONGHOK: boga kontol kitu
otong: boga uing mah teu cara c gum teu bogaeun
RONGHOK: geuningan apal
otong: apal
otong: da maneh na sok curhat
otong: sok geura tanya
RONGHOK: bog ceuna
otong: boga naon
RONGHOK: konci
otong: oooohh
otong: sugan teh boga konrakan
otong: *kontrakaN

RONGHOK: parah nu lapar loba kokod
otong:
ngagoler ahk ngagoler ahk

TAH KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR WEUH DAHAREUN ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


nanaon an maneh teh ciah ngerakeun aing wae setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok..


kehed teh nya kudu di ditembak cia atawa hayang di bere heup ah


kabueeeeeeeerr
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


ngagoler ahk masih pede eta icon nembongkeun nan*** ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   4/2/2009, 12:03

anjrit najong...tas gagaro kanjut terus barang hakan...tapi ngenah ketang itung2 bumbu indofood....siga sosis...hanjakal bulukan lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   4/2/2009, 17:10

gumilang wrote:
AHH...SIAH BOGA KONTOL LEUTIK OGE MENI TERUS DI GAROAN SOTONG, BISI HAYANG ANU NGEUNAH DIGAROAN MAH ASUPKEUN KANU SAYANG TAWON GERA ngagoler ahk
KALAKUAN TEH MENI JOROK SIAH PLOK TAS GAGARO KANJUT KALAH KA BARANG HAKAN, KUKUMBAH HEULA SIAH ETA LEUNGEUN TEH ngagoler ahk
KABUR AH SIEUN DI CAREKAN EUY hayu ah kabueeeeeeeerr

emang aya kitu sayang tawon bingung euy asa karek ngadenge uing mah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

guum kokodz maneh taah kudu di pariksa ka dokter kandungan ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   5/2/2009, 11:33

ngawoko ahk naon ih... teu ngarti...
ngacung leutik keneh...
terangkeun nu jelas atuh eung... ngodek tai irung

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   6/2/2009, 14:33

teu ngarti ngacung fan... ngacung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   6/2/2009, 22:24

komo urg teu ngarti nanaon heheotan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR   Today at 03:39

Kembali Ke Atas Go down
 
KALAKUAN SI OTONG MUN LAPAR
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» TANGKI BBM PANAS

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: