Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Dhika
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 03.02.09

PostSubyek: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   4/2/2009, 03:15

abi mah teu tiasa nanaon, jalmi oond...saprak geubis tina taraje...

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   4/2/2009, 07:52

teu kudu di omongkeun dika ngagoler ahk najan teu dibejakeun ge da ges pada nyahoo yen maneh teh weh kabisa ngagoler ahk

heureuy ketang ulah di anggap guguyon eta mah nya.. sok ah wilujeng sumping di forum baraya bandung salapan, mangga geura mimitian lah ngacabrulna..

admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   4/2/2009, 08:32

naha Kha bisa nyebut R ayeuna mah teu cadel dui ngagoler ahk
syukur ateuh geubis na taraje ari jadi tiasa nyebat R mah ngagoler ahk


dihaturan suwing eh sumping Kha sok kadieu

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   4/2/2009, 09:38

ngagoler ahk ngagoler ahk dhika bedog, rada sereum tahh...!! mun dhika endog asa cga calo angkot cicaheum ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   4/2/2009, 10:45

ngagoler ahk
awie beukok nu leuwih seurem mah..

wilujeung tepang saderek dika anu chadel,, anu rujad na tiada tara,, asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   4/2/2009, 11:58

ci dhika hayang di teke....samemeh kabandung teh ngaliwat ka garut heula lain...bebeja ka uing..ke di anteur............ Parasea
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   6/2/2009, 17:46

ASSALAMUALIKUM

EKH GEUNINGAN AYA DHIKA BETON........

MOAL DI COR KITU NYA UING...HEHEHHE

NYA SOK WE CING GENAH MERENAH N TUMANINAH

MERDEKA

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   7/2/2009, 15:06

ditembak cia ditembak cia ditembak cia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
cep



Male
Jumlah posting : 1
Age : 35
Lokasi : MATARAM NTB
Job/hobbies : IT
Humor : SOME THINk IN THE BOOT sampeu kuring diCabut... SEX IN THE FAST FOOD diPeusek truz diParud... GET FUN WITH PAULA diSeupan Pake Gula... YOU WANT A TOOK Tah eta teh namina Getuk...
id YM : amanx_cell
Registration date : 22.05.09

PostSubyek: Nepangkeun Coy...   22/5/2009, 08:15

Timen wrote:
ngagoler ahk
awie beukok nu leuwih seurem mah..

wilujeung tepang saderek dika anu chadel,, anu rujad na tiada tara,, asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.cepsblogs.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!   Today at 05:19

Kembali Ke Atas Go down
 
nepangkeun pribados DHIKA BETON (preman tasix) pangkasepna sa tasikmalaya !!!
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Arti Cinta
» Ninja 250 kelakuan kyk Preman pasar Naik Motor
» Saran Modif penting harian. Ninja Commuter.
» Global Warming itu pembodohan massal!
» Rumus Edan Kocak Ala NDI [REKAN]

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: