Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 7 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 7 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Teuing kunaon

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Teuing kunaon   3/2/2009, 12:50

cikan saha nu nyahoo kunaon ieu internet explorer uing jadi kitu meuni asa di boot
eta kajadianna waktu ngahirupan lektop terus tiba2 muncul dial up conection nya ku uing teh di cancel we eta dial up na teh da rumasa teu ker maka dial up sangges di cancel tiba2 mururdul







sabab uing can nyahoo nu kitu teh kunaon cikan bisi aya nu nyaho sababna pang jelaskeun ameh uing nyahoo..

ngahuleng ngahuleng ngahuleng ngantosan ngantosan ngantosan

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   3/2/2009, 12:53

beeu nya eta bisa sampe ka kitu min...? hipnotis
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   3/2/2009, 22:31

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   4/2/2009, 09:21

naha min tiba2 kabuka qqgames.com...eta ma situs gim onlen mun teu salah teh nya??? aya aplikasi eta gim dina situs eta anu running mereun nya? jadi tiap ngahurungkeun leptopna langsung menta koneksi ka eta situs...!! Cobian pariksa service2 na min bilih aya anu auto running anu nyangkut eta gim atawa situs qqgames....!!
nYa mun teu isa keneh mahhh wayahna mereunnya wkwkwk!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   4/2/2009, 09:33

min eta mah pareasi ateuh jadi alus ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   4/2/2009, 12:12

takol ku palu gera monitorna pasti hade deui..... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   4/2/2009, 12:24

tolombong_awi wrote:
naha min tiba2 kabuka qqgames.com...eta ma situs gim onlen mun teu salah teh nya??? aya aplikasi eta gim dina situs eta anu running mereun nya? jadi tiap ngahurungkeun leptopna langsung menta koneksi ka eta situs...!! Cobian pariksa service2 na min bilih aya anu auto running anu nyangkut eta gim atawa situs qqgames....!!
nYa mun teu isa keneh mahhh wayahna mereunnya wkwkwk!



jigana mah kitu tis uy, tapi ayeuna mah ges hanteu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   5/2/2009, 12:23

reuwas wow... min, variasi na alus eung..
kumaha carana??? ngodek tai irung

damai ahkkkk damai ahkkkk

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   9/2/2009, 14:20

wkwkwkwkww ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

duka kunaon ari mun kitu teh...

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   9/2/2009, 16:24

sumuhun dauh matak mund euk surfing make helm heula min..komo asup situs2 bokef awewe geulis bari ba
ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   9/2/2009, 23:29

jigh lier min ah ngodek tai irung ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   10/2/2009, 07:33

loba daha kolecer..ci lordpey mah...jadi weh lieur....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   10/2/2009, 07:47

ngagoler ahk da kabeh lieur ceuk s pey mahhh...jelma na oge lieur bunuh diri ngagoler ahk
iwal soal aww geulis tara lieur s pey mahh... awewe geulis bari ba kabueeeeeeeerr kaburrrr ajighhhh !!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Teuing kunaon   10/2/2009, 21:53

ci awi tewak.... bajak laut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Teuing kunaon   Today at 11:18

Kembali Ke Atas Go down
 
Teuing kunaon
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Komputer :: Hardware & Software-
Navigasi: