Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 jol jodo.....jol borolo.......

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: jol jodo.....jol borolo.......   16/11/2008, 03:34

uink ganteng,,,,,awak 172 cm...120 kg.....penghasilan can aya.......buuk kumaha usum na........kulit kadang hideung kadang bodas.......

mendambakan cw

geulis...benghar...bodas...sexy.....bahenol.....warisan na loba.....budak hiji2 na.....kolotna tereh maot......islam agamana.....ngora keneh...........


mun aya nu kitu tlp uink nya katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: jol jodo.....jol borolo.......   19/11/2008, 05:21

alah.....sanyink nyeureud meni loba kitu pamenta teh .............pasti di ijabah asal ulah jorang di room nya heheotan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: jol jodo.....jol borolo.......   19/11/2008, 08:22

didu'akeun sing tereh meunang jodo :[-O<: :[-O<: :[-O<: ngan ulah hilap we kopi kopi kanggo nu ngadu'akeun ngagoler ahk ngagoler ahk saurna didieu ge aya cenah nu masih jomlo teh namina doetz86 bilih kersa mangga konfirmasi we ka neng oviw... ajigh ajigh ajigh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: jol jodo.....jol borolo.......   19/11/2008, 15:46

Admin wrote:
didu'akeun sing tereh meunang jodo :[-O<: :[-O<: :[-O<: ngan ulah hilap we kopi kopi kanggo nu ngadu'akeun ngagoler ahk ngagoler ahk saurna didieu ge aya cenah nu masih jomlo teh namina doetz86 bilih kersa mangga konfirmasi we ka neng oviw... ajigh ajigh ajigh


jiew naha kaya id uing uy geuleuh ih geuleuh ih

asa loba2 tuing nu id na mirip uing geuleuh ih geuleuh ih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
bdg9
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 8
Registration date : 30.11.08

PostSubyek: waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa preeeeeeeeeeeetttttttttt   6/12/2008, 18:09

buuk naun sateh keur usum sangkilang buuk maneh mah kaos F4 ceunah hariwang ceuk dodo bari heuay ngomongna ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk maneh kahayang tinggi tuh si doetz wanita jajadian yg di ingenkan kamuh ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a cing janten ku abi di doa keun ngagoler ahk ngagoler ahk


meuni kabita meuni kabita aa doetz.....waaaaaaaaa pretttttttttt ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: jol jodo.....jol borolo.......   7/12/2008, 13:19

wajiiiiiighh....
ngabaung ngabaung ngabaung ngabaung

lalaki urang mah tulen 150%...

ngawoko ahk ngawoko ahk ajigh aya icon ngudud uy ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: jol jodo.....jol borolo.......   Today at 23:01

Kembali Ke Atas Go down
 
jol jodo.....jol borolo.......
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Neangan jodo-
Navigasi: