Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 nAon siH subYek teH...

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
aa_iP4nK
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: nAon siH subYek teH...   29/1/2009, 09:14

Saha....
Saha atuh anjeun téh
Ujug-ujug nyampak na lawang rasa
Ujug-ujug némbongan dina impénan peuting
padahal wawuh gé heunteu,
kenal gé heunteu

Naha....
Naha anjeun bet ngagalaksak
kana rasa jeung pangimpénan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: nAon siH subYek teH...   29/1/2009, 10:13

teu ngarti pang ah ngodek tai irung ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: nAon siH subYek teH...   29/1/2009, 14:36

da enya pank uy sarua uing mah jeung c pey... ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: nAon siH subYek teH...   29/1/2009, 14:47

badeur mah ngarti yen ci ipank teh keur saterez ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: nAon siH subYek teH...   Today at 05:21

Kembali Ke Atas Go down
 
nAon siH subYek teH...
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» kata2 bijak tapikurang bijak
» All Japanese SUPESPORT Bikes!!
» (WTB)jaket ori ninja yg warna hitam

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Puisi & Sisindiran Sunda-
Navigasi: