Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 happy brithday kanggo bro lordpey

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: happy brithday kanggo bro lordpey   27/1/2009, 17:56

kanggo ka saderek lordpey simkuring ngucapkeun wilujeng mendak taun anu kasabaraha taah??? nu mawi abdi teu uninga, hayu atuh ka barudak nu aya didieu urg doakeun kangggo kang lordpey sing gampil dina rejekina, jodo na jeung nu sanes na weeh,

tos heula nya simkuring ieu panangan tos rada cangkeul
ieu weeh ngahaturkeun hadiah ti simkuring kanggo kang lord pey



Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: happy brithday kanggo bro lordpey   28/1/2009, 10:39

urang pesta euy urang pesta euy
makan...makaaaaannnn.... masa kecil terisolas

nguntuy leungeun pa untuy-untuy

damai ahkkkk makasih

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: happy brithday kanggo bro lordpey   29/1/2009, 10:15

aduh tong nuhun pisan tos nga doakeun sim kuring Akeup ahk Akeup ahk Akeup ahk

semoga nu ngadoakeun sim kuring sing di pikanyaan ku gusti nu maha suci,,,


kanggo fan nuhun oge nya,,, katingali huntu katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: happy brithday kanggo bro lordpey   29/1/2009, 13:13

teu karasa uing ges 26 taun eung ngodek tai irung ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: happy brithday kanggo bro lordpey   29/1/2009, 15:21

pokokna diantos makan2an pey, wios lah di selasih ge ngagoler ahk
ngan kahade mun jeung ci timen ulah nu make sumpit sanguna bisi murag ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: happy brithday kanggo bro lordpey   29/1/2009, 16:05

urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy urang pesta euy
wilujeung tambih kolot...

asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: happy brithday kanggo bro lordpey   30/1/2009, 09:53

jiw kolot qtu urg men meungpeun meungpeun
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
Sponsored content




PostSubyek: Re: happy brithday kanggo bro lordpey   Today at 23:29

Kembali Ke Atas Go down
 
happy brithday kanggo bro lordpey
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Susah di starter
» Mau Tanya Bengkel Modifikasi Di Yogyakarta
» Pertamina vs Shell vs Total
» toko aksesoris ninja di jogja
» Kawasaki Grisenda MotorSports accessories

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Bandung salapan / pengumuman-
Navigasi: