Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN   27/1/2009, 09:56

teu nyangka badeur teu nyangka, eta Kopdar bdg9 kamari hasilna alus pisan cheers cheers cheers
acarana sabenerna ngadadak pisan nu teu kapikiran bakal ciga kitu hasilna, selain memuaskan acarana seru oge
masing ngan ngobrol jeung dahar acara utamana mah ngagoler ahk ngagoler ahk
badeur bisa panggih jeung barudak bdg9 nu sereum tapi lutcu, sareng ci ABAH (sesepuh) bdg9
Hatur Nuhun pisaun ka mang inal sumuhun dauh nu tos nyadiakeun tempat nu sae pisun kanggo barudak bdg9 teh
kanggo barudak bdg9 oge terus lah jaya ngagoler ahk maksudna kompak + gokil byar awet muda teuing ahk naon we
Kanggo ABAH ci ganteng kaleum berkumis KEREN badeur acungkeun 5jempol mun aya hiji dui mah afro nu tos merjuangkeun bd9

kesan badeur cekap sakitu weh, saleresna mah hoyong panjang lebar mung bilih teu cekap ngagoler ahk
Bisi rek ngayakeun KOPDAR dui jang kapayuna mah mun tiasa mah hoyong bari ngeueum atanapi ngojay teuing ahk naon we
kumaha mun kitu tah barudak bdg9?

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN   27/1/2009, 10:47

aa, naon agh..
aa mah uih ti payun da'
janten teu ngiringan ka sore keun nana...
naynyanyian da' a...
tapi aa kudu bersyukur, aa teu kedah ngadangukeun suara na jurigpersib anu sumbang..
teteh oge nepikeun ka leles liat... ngagoler ahk


lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
cimot_niez
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 6
Age : 26
id YM : cimot_niez
Registration date : 27.01.09

PostSubyek: Re: [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN   27/1/2009, 16:37

ikh mot mah cenenk pisundh,,,(^_^)
pertama mah mot teh ta tahu apa",,,
ikut kopdar juga da di ajakin ma c'aa(pey),,,
tapi g nyangka bisa seru,,,
maka na sekarang gabung di BDG9,,,
ciiip lah,,,
mot mah tak kan berpaling,,,,
heu"...
buat usulan renang mot setuju pisund,,,
emang rame cigana mah mun renang....
to akh isin,,,
warga anyar mot mah,,,


salam kenal ka sadayana...

camiku,,,

cimot_niez
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN   27/1/2009, 16:38

gara" didinya ci timen jd cicing wae deur... Parasea Parasea
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN   27/1/2009, 17:38

lordpey wrote:
gara" didinya ci timen jd cicing wae deur... Parasea Parasea

emang c timen ku neon pey mikir hula



hhmm mikir hula jigana c timen meh hayang awewe geulis bari ba nu 100persen tea ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN   28/1/2009, 08:58

jiew pey gara2 ci tinah embungeun dianterkeun ku badeur nyak? ngagoler ahk
bingung ateuh da pey, ci tinah na hayang ku badeur wungkul dianterkeunna embung ku sasaha ngawoko ahk
timen mah mawa awewe geulis bari ba nu geus kawin + boga budak ateuh da jadi balikna olangan ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: [b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN   Today at 23:21

Kembali Ke Atas Go down
 
[b]KESAN DAN PESAN KOPDAR BDG9 KEMAREN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» manga/anime apa sih yg memberi kesan mendalam dan berpengaruh buat hidupkamu?
» Ninja 250R kopdar jatim
» KopDar dan bersih-bersih di sekretariat
» Kopdar Sidoarjo, Mojokerto, Krian dsk....
» Kopdar perdana ninja's balikpapan

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Bandung salapan / pengumuman-
Navigasi: