Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 karek panggih jeung barudak 9

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: karek panggih jeung barudak 9   23/1/2009, 13:20

tak ku sangka tak ku duga ketemu juga jeung barudak salapan..

awal na sim kuring pas naek tangga,, teu ningali ci timen tepoz..ah tiis weh naik ka luhur,,pas di luhur aya ci badeur

jeung si doet,,, eh pas di luhur ci timen nyamperkeun,,gelo siah urg teu di sapa di handap,,hapunten men ah bogoh bogoh

ges lila datang ci awi mawa kabogoh na,,sexi eung wie hehehe ragrag cinta ragrag cinta

ngobrol bercanda,, resep we lah barudak na

ga lama barudak ngajak ka selasih,,,

arindit weh 4 motor menuju selasih,,, sumuhun dauh sumuhun dauh


pas geus di selasih langsung weh paresen minuman jeung makanan,,,


ngobrol heula sambil nungguin pesanan...

di tilik tilik di sidik sidik,,arah jam 1 aya pingping awewe,,beuhhh barudak teh ngobrol teh panon bari ka ping ping meuni kabita meuni kabita

teu lila datang pesanan makan n minuman teh

aduh eta mah aya nu pikaseurieun pas dahar ci timen...

kan ci timen teh pesen makanan jepang pk sumpit,,,atuh si sangu teh malalurag da teu biasa makan pk sumpit meren,,,

ckakakaka barudak teh saleri ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


bener" berkesan lah karek panggih budak 9 teh

hayang panggih deui tp hayang lobaan jeung awewe na anu awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba katingali huntu katingali huntu aya teu nya..


tos ah sakieu heula carita nu rada teu puguh nulis na

camlikum ah dadah sayang dadah sayang
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: karek panggih jeung barudak 9   23/1/2009, 15:54

sok siah
koplok ciahk pey...
tong ngomongkeun aib di forum sateh ahk..
setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: karek panggih jeung barudak 9   23/1/2009, 18:32

men ke mah diajar geura dahar make sumpit, jadi mun meunang aww awewe geulis bari ba
ngajak diner teh mun nu make sumpit geus lihai men ngagoler ahk
bisi pas keur 2an jeung awewe geulis bari ba sanguna murag ciga kamari aya bahan di putuskeun dui men ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: karek panggih jeung barudak 9   Today at 23:03

Kembali Ke Atas Go down
 
karek panggih jeung barudak 9
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Curhat dan cerita santai-
Navigasi: