Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Innalillahi wa inna ilaihi rojiun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   20/1/2009, 17:16

Sesuai pamunut ti fanny kedah ngumumkeun wirehna mamahna neng fanny tos tilar dunya

Cewe AciK: Min,tolong di porum tulisin di pengumuman kl mamah fan td jam 4.35 meninggal dunia
Ujang Kurnia: hah
Ujang Kurnia: nu leres fan
BUZZ!!!




mangga urang du'akeun ku sadayana pamugi eta almarhumah ditampi iman islamna dihapunten sagala kaleupatanna
atas nami baraya bandung salapan saparakanca sim kuring turut berduka cita atas meninggalnya orang tua neng fanny mudah-mudahan anu dikantunkeun sing tabah kana takdir anu kawasa

ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a

mangga kanu bade ngalayad ka bumina neng fanny (anu caket bari apal tempatna) sok geura jugjug nya..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
Aris-@007@-Aris
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 58
Lokasi : PARIS VAN JAVA
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   20/1/2009, 17:30

turut berduka cita yg sedalam-dalamnya semoga almarhumah diterima di sisinya dan di dahapuskan segala dosa-dosa nya ...ngadu'a ngadu'a ........fan yg tabah aja inget segala kebaikannya lupakan segala kejelekannya ...ngadu'a...ngadu'a... ngadu'a ngadu'a
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://aris-de-pieux.com
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   20/1/2009, 17:55

Akeup ahk Innalillahi wa inna ilaihi rojiun...fan...cing sabar nya ngelel kade tong hilap fan teh sering ngadu'akeun mamah fanny ayeunamah bogoh ...keun dina kahareupna sugan mamah fanny teh meunang kabagja an ti Maha Kawasa...di hapunten sagala dosa dosana... Akeup ahk mang inal sakulawargi ngucapkeun turut berbela sungkawa... budak males sok atu fan...cing jadi anu sholehah fanny teh heuheueheuue sugan fanny ge bisa jadi lebih baik ti ayeuna nepi ka nggke jaga mun panggih jeung mamah fanny... heup ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   20/1/2009, 20:28

kanggo ka mamah fany ngadu'a mudah2 mamah fany di tampi iman islamna ngadu'a amiiiieeen ngadu'a
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: ngiring prihatin....   21/1/2009, 00:50

[color=cyan][color=orange][color=darkblue]inalillahi waiinaillaihi rojiun......
ti kang utung oge teu kantun ngiring berduka cita ka fanny sekeluarga,mudah2n anu ngantunkeun
di caang padangkeun di alam kubur,di tampi iman sareng islam salamet dugi ka tempat anu di ridhoi
ku allah SWT,oge ka klrga anu di kantungkeun mugi dipasihan kacabaran sareng kataweukalan trutami
ka fanny amiiiin.......
ulah nangis wae fan hawatos kanu tos ngntunkeun,cing sabar nyak geulis mamah fany teu kamana2 mung
ngalih alam,ngado'a ulah hilap......@@@@ ngadu'a ngadu'a ngadu'a ngadu'a
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   21/1/2009, 08:48

innalillahi wainnalilahi rojiun ngadu'a
mugi cing di tampi iman islamna sareng amal ibadahna mamah teh fanny teh ku Allah SWT, sareng cing di tabah keun kanggo teh fanny sareng keluarga nu di kantunna.
badeur emut ka mamah teh fanny teh basa nuju ngawulang badeur nuju SD, ku sabarna ngawulang barudak nu baraong ciga badeur tapi ku sabarna sareung bageur pisan mamah teh fanny mah teu ciga guru nu lain galak ngabaung
asa kumaha da ngadangu mamah teh fanny ngantunkeun teh asa aya nu leleungiteun ngabaung
tapi punten pisan teh fan badeur teu acan tiasa ka bumi teh fanny kumargi teu can sempet
insya Allah dinten sabtu badeur ka bumi teh fan kenyom
oh nya bulan mei teh fan bade nikah teh nyak?
cing bageur nyak janten istri teh kedah sholeh nurut ka suami sayaaaaaaannng......
selamat menempuh Hidup baru weh nyak tong hilap ulem sadaya baraya bandung9 pa untuy-untuy

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   22/1/2009, 09:56

makaseh ke semuanya...

bukan mei a... tar di kabarin lagi lah nikah fan mah, semuanya insyaallah pasti di undang...
lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
pujanggabageur
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 7
Age : 74
Registration date : 05.12.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   22/1/2009, 13:56

Neng sing kiat nya..., sing sabar....sedih uy...
Masih aya akang... Akeup ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.inochisoft.com
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   22/1/2009, 14:00

ngiring bela sungkawa....mugia weh mamahna fanny sing aya dina pangkonan illahi robbi,dihapunten sagala dosana,ditampi iman sareng islamna...ka kulawargina sing dipaparin katabahan...simkuring kantos ngaraoskeun kumaha dikantunkeun ku jalmi anu paling dipikanyaah......dalah di kumaha ieu tos janteun papasten Allah SWT....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   23/1/2009, 12:54

turut berduka cita yah fan,,,

semoga amal ibadah mamah di trima disisinya

aminn...

klo fan kesepian kan masih ada pey
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   24/1/2009, 16:43

ngadu'a inalilahi wainailaihi rotjjiun ngadu'a sok sanajan telat ge meungpeun danny sakulawarga turut berduka cita kangge teh fanny sakulawarga.... ngadu'a sok sanajan do'a ti danny teu sa afdol do'a ti kyai tp mugia tiasa ngantunkeun kasaean kangge almarhumah.... ngadu'a ngadu'a mudah mudahan kanu di kantunkeun sing tabah,,,ikhlas ..... ngadu'a nu ngantunkeun sing di terima iman,,islamna di sisi ALAAH SWT ngadu'a nu pasti di balik smwa ini pasti ada hikmah nya ngadu'a
KEPP FIGHT CUY
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
Sponsored content




PostSubyek: Re: Innalillahi wa inna ilaihi rojiun   Today at 05:18

Kembali Ke Atas Go down
 
Innalillahi wa inna ilaihi rojiun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Bandung salapan / pengumuman-
Navigasi: