Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Request forum

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Request forum   19/1/2009, 16:15

bilih aya nu bade nyuhunkeun di pangdamelkeun forum/ruang sok mangga didieu atanapi aya anu kedah ditambihan mangga



admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   2/4/2009, 18:58

ASSALAMUALALAIKUM,,,,,,,,,

KATINGALI NA TEH RADA SEPI MIN FORUM TEH

MIN KUMAHA MUN AYAKEUN GAME KER DI FORUM BANDUNG SALAPAN

SABANGSANING CATUR .BILLIARD. JEUNG NU SEJEN NA.....JADI ANU SETRES CHATINGAN DI ROOM 9 PINDAH KAN KA FORUM BANDUNG SALAPAN ...OK TEU...HEHEHEH

PINTEN AKH KUMAWANTUN...

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: kamar santai,,,,,,,,,,,,,,@@@   7/4/2009, 06:21

oguit mh mnta di sadiakeun kamar we 4x3 mah lengkep jeung
home teatre,ac,aquarium,kompi plus sambungn kana net,sofa
anu nyudut warna pink jng tempat tidur anu mahi duaaneun..
lumayan tah paranti ari ogut kaburitan atawa ker boring kan
bisa gegelehean di forum jng anu ngora heheheheh,sok dalaftar we
ka para ibu2 anu bade ngiring nginep mah........ wkekekeekekekekek.@@@
Parasea asalaman di gerean ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   7/4/2009, 11:11

min sadiakeun folder jang nyimpen foto2 KOPDAR barudak bdg9 uy ngarah nu asup teh kabitaeun ku kompakna barudak sok kopdar teh kumaha tah? ngodek tai irung
mun bisa mah sagancangna di jieunna soalna fotona mah loba di barudak ngan jang ngasupkeunna hese ngodek tai irung

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   8/4/2009, 00:27

pan aya galery deur... lamun di posting dina forum eta poto kudu di host heula di host image contona di photobucket.com atawa dinu lainna tah mun ges kitu cokot weh kode htmlna terus di pasteu didieu, ke ku urang di jieun wadahna husus ker poto-poto hasil kopdar

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   8/4/2009, 09:23

tah eta maksudna teh wadah khusus foto2 barudak KOPDAR min nie teu ngarti ngagoler ahk
da na galery mah jang masing2 member lin nu bogana ge heheotan
mun aya wadah ma khan ngarah kabeh bisa nempo min teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   8/4/2009, 14:27

enya sok atuh geura asupkeun potona deur.. ameh katingali bentukna ngagoler ahk

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: ah, bade nyieun carpon (carita pondok)   22/4/2009, 01:43

Tadi isuk, kuring nganteurkeun pun lanceuk ka pasar. Di pasar kuring manggihan jalmi nu keur mentaan duit. Jalmi etateh meuni garang rarayna, sareng tatona meuni seueur. Ku kuring teh di bere duit saratus jalma etateh. Tuluy jalma etateh ngadon ngomong kieu : "tepangkeuna, nami abdi Kania!!!"
kusabab kuring teu resep ka jalma etateh, ku kuring di tinggalkeun weh eta jalma teh. kuringna uwih deui weh ka bumi....

di akhir carita, si tata papendak sareng si mamat, janten weh tamat.....

hampuranya.. da ieumah teu maksud nyieun lulucon.... mung bade nyobian nyarios nu lemes.... sanes kitu leres???

sok ah kaluarkeun deui basa sunda nu lemes teh....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   22/4/2009, 09:08

aduh dekok lain didieu atuh tempatna ari rek cumarita mah Parasea ditembak cia

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   22/4/2009, 15:58

ngagoler ahk carekan min lah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
graph99
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 16
Lokasi : dimana wae nyangsangna
Job/hobbies : sasapu,ngepel, kukumbah wadah ari daek eta oge
Humor : tara ngahumor
id YM : xxx_graph99
grapha99grephe
Registration date : 31.03.09

PostSubyek: Re: Request forum   22/4/2009, 19:09

ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
uing teu bisa komentar ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
dhekok tob lah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
wajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiighghghghgh!!!!!!!!!!!!!!!! ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dhekok_magic
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 80
Age : 33
Lokasi : bandung lautan se nee...
Job/hobbies : Mempelajari suatu bahasa tanpa memahami jalan bahasa dari bahasa itu sendiri
Humor : sabangsaning gorengan kulit buaya, sayur piranha, pepes oray kobra, tah menu utamanya dahar pais ikan paus....nginumna geutih oray, jeung es krim rasa jeroan hayam... plus juice hulu jelema..
id YM : dhekok_magic
moron_hiden
kuli_panggul_mangku_parawan
si_junta
Registration date : 17.03.09

PostSubyek: Re: Request forum   23/4/2009, 16:32

salah tempat nyak lain uing hampura teu nyaho teuing ahk ...

kabueeeeeeeerr luncat ah ngagoler ahk era ...
marangga min...
nuhun nyak teuing ahk .....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   27/4/2009, 19:43

haduhh my soulmet ngagoler ahk minta apa ngerampok eta wz bingung euy


vica menta apanya ?? duid lah time out ngagoler ahk


nya bikin game tah kata farhan..biar yang stres" hipnotis hipnotis
pada games kalo boring mah ..hayu ahk rameukeun lagi bdg9 dorodorodoodd dorodorodoodd




thx nya aa admin cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   4/5/2009, 04:44

ngagoler ahk nya ceuk uing ge loba nu teu waras,,
contona si dekok ngagoler ahk
teu nyambung kanu obrolan.. ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: Request forum   4/5/2009, 10:44

konci ah.. loba teu nyarambung jeung pokok bahasan. Parasea

_________________
Reu'eus jadi urang SUNDA

Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
Sponsored content




PostSubyek: Re: Request forum   Today at 09:22

Kembali Ke Atas Go down
 
Request forum
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» [IT] Request (Artikel, Software, Info) & Ask Your trouble Here !
» [Tutorial] Cara membuat forum forumotion
» Forum untuk perkuliahan
» Tukeran No HP yuk...
» Biodata Lina

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Request Forum-
Navigasi: