Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 tempat mojok yg enak dmn?

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: tempat mojok yg enak dmn?   14/1/2009, 09:29

kanggo baraya nu sok mojok, badeur bade naroskwun yeuh ari tempat nu mojok enakeun di mana?
tapi tempat mojok jeung awewe geulis bari ba nu kieu tah, ngarah rada tenang rek ju2mpalikanna ge ngagoler ahk
mangga nu gaduh ide kanggo tempat mojok nu enakeun di antos ku badeur ngagoler ahk
tempat mojok badeur nu biasa mah tos teu enakeun ayeuna mah, enakna kanggo nongkrong cheers cheers cheers

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   14/1/2009, 11:03

emmmm...
kanggo naon a?? ngodek tai irung
curiaga...

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   14/1/2009, 14:42

taah didieu nu enak tempat mojok mah
komo pas di handapeun tangkal mah kabueeeeeeeerr sieun di setaaaaaann koplok.. ku badeur ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   15/1/2009, 09:30

aduh ci teteh jadi posesif kieu uy naha nyak? heheotan
jiew tong atuh eta mah jang mojok jeung nyi kunti ngagoler ahk
rek jang mojok jeung teh fany ge mangga atuh moal nolak badeur mah ngagoler ahk ngagoler ahk
ngan kade ach ci totng sok hayangeun teh fan ke meuni kabita ngacai geura ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   15/1/2009, 09:39

nya pasti meuni kabita ateuh teuing ahk


da c fany na ge sok mere awewe geulis bari ba ka uing mah goyang curuk


ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   16/1/2009, 08:55

marangga
make saran ci sartong deur,,,,
di jamiin aman.. rek jujumpalikan neupi ka utah ge pasti aman,,,
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   16/1/2009, 13:02

ajigh men saruana ngagoler ahk
tapi lamun dinu tempat kitu mah sok bner ceuk beja men mun mojok 2an lalaki jeung aww sok aya nu ka 3na nya eta SARTONG [b][u] eh SETAN maksudna teh teuing ahk
maenya mojok jadi 3an ke moal kuat ateuh cigana ngagoler ahk
ajak ci sartong ach meh 4an heheotan
jadi nu teu di ondang datangna ceunah jeung ci sartong ngagoler ahk
bner teu men? asalaman

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   16/1/2009, 15:19

aduuuuuuh eta ka aing ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   17/1/2009, 06:46

di caringin tilu badeur..................tapi hayang lewih aman jujumpalikan na di hotel kelas melati ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
amelia c
Tukang Ngintip meureunan


Female
Jumlah posting : 15
Age : 29
Lokasi : di tanah suci
Job/hobbies : n0 c0mmen't
Humor : n0 reasen
id YM : tukangkojom@yahoo.com
Registration date : 09.03.10

PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   17/3/2010, 02:21

euheumm..numpang lewat az
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: tempat mojok yg enak dmn?   Today at 23:03

Kembali Ke Atas Go down
 
tempat mojok yg enak dmn?
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» dimana tempat lo ngebut ?????
» TEMPAT NONGKRONG ANAK MOGE
» enak gak sh pacaran
» Tempat Asesoris di Batam
» (ASK) Tempat Jetting yang bagus daerah Jakarta

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Curhat dan cerita santai-
Navigasi: