Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Paul Gilbert 2008

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Paul Gilbert 2008   13/1/2009, 20:21

sok tah bilih aya nu resep lagu ieu mangga dongdot eh donlot ngelel
01_-_Silence_Followed_by_a_Deafening_Roar
02_-_Eudaimonia_Overture
03_-_The_Rhino
04_-_Norwegian_Cowbell
05_-_I_Cannot_Tell_a_Lie
06_-_Bronx_1971
07_-_Suite_Modale[url][/url]
08_-_The_Gargoyle[url][/url]
09_-_I_Still_Have_That_Other_Girl
10_-_Bultaco_Saturno
11_-_Paul_Vs._Godzilla

bilih aya nu tos gaduh teu nanaon ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   14/1/2009, 09:34

hatur nuhun ach kang sartong, nu ka anggena di dongdot eh donlot jadi kababawa ieu teh
nu teu kanggona mah diantepkeun weh nyak teuing ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   14/1/2009, 12:49

ngodek tai irung
aya lagu na trio kwek" teu kang sartong....

ngga deng bercanda.. malaikat

timen mah nuju milarian laguna SKY nu judul na YOU...

aya nu gaduh teu nya....

mun aya nu gaduh,, share keun kadieu nya..
asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   14/1/2009, 14:28

Timen wrote:
ngodek tai irung
aya lagu na trio kwek" teu kang sartong....

ngga deng bercanda.. malaikat

timen mah nuju milarian laguna SKY nu judul na YOU...

aya nu gaduh teu nya....

mun aya nu gaduh,, share keun kadieu nya..
asalaman

nu mana tea men kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Paul Gilbert 2008   Today at 23:18

Kembali Ke Atas Go down
 
Paul Gilbert 2008
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» WTS Honda Tiger tahun 2008 (butuh uang) harga miring
» WTB Satria FU 2007/2008 2nd
» WTS: Ninja R 150 L tahun 2008 - Maret, Cekidot , Gan!!
» NINJA 250 R MERAH (DESEMBER 2008) 7430 KM, 37 JUTA NET Bro..MAMPIR SINI
» Yamaha Vixion Merah Juni 2008 KM 6981 Plat D (Bandung)

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Musik-
Navigasi: