Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 6 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 6 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 KRITIK DAN SARAN

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
Pilih halaman : 1, 2  Next
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: KRITIK DAN SARAN   5/11/2008, 16:08

Upami aya kritik sareng saran kanggo kamajeungan ieu forum mangga di antos study
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   6/11/2008, 23:53

- kang, upami tiasa mah aya forum khusus kanggo game,,
- forum sumpah serapah na asik kang..(asa lega teh atos na teh.. :lol: )
- ari situs ieu teh bebas virus kan kang?? soalna musuh pisan kana nu namina virus teh..

eta we kang, selebihnya mah TOP BGT lah ieu room... cheers
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   7/11/2008, 14:37

doetz86 wrote:
- kang, upami tiasa mah aya forum khusus kanggo game,,
- forum sumpah serapah na asik kang..(asa lega teh atos na teh.. :lol: )
- ari situs ieu teh bebas virus kan kang?? soalna musuh pisan kana nu namina virus teh..

eta we kang, selebihnya mah TOP BGT lah ieu room... cheers

hatur nuhun kang doetz86 kana saran na.. mangga kin urang tambihan kategori kanggo game.... ieu forum Insya Allah bebas virus, ari kana virus mah da sim pribados oge musuh pisan kana eta virus teh Evil or Very Mad :twisted: tapi ulah hariwang aya virus aya anti virus

sok ramekeun ameh langkung TOP ieu forum
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   16/11/2008, 12:50

usul yeeeeeeeeeuuh


kumaha upami sadayana emoticon na anggo anu biasa na YM

hatur nuhun sateuacan na


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   17/11/2008, 10:50

muhun kang otong numawi sim uing teh nuju milari icon anu sami sareng icon YM, upami mendak mah sok tambihkeun kadieu... bantosan milari nya kang otong



lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   18/11/2008, 22:53

:bounce: geuningan aya ay aya aya aya aya ngguuung....gung go onggnaaaaa
godoblang digeleng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   19/11/2008, 15:40

usul deui yeuh.....
kumaha lamun tiap link kudu make [code][code] jadi ka katingal na rapih

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: sip lah   19/11/2008, 19:53

muhun leres-leres tah sok nya .....................

di antos karudet teh ............ ngagoler ahk

bilih teu acan plong wae........syarat na hiji.....kela... malaikat cerewed ahk cerewed ahk

ngan nitip we sumpah serapah mah doetz tonk di ajak-ajak.......... ngagoler ahk

pokona mah................. lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   19/11/2008, 22:05

ari maksadna denok teh kumaha nya..??? cikan pang jentrekeun pisan yeuh ka mang... upami kintenna tiasa sok urang tambihan/dirobih... study study study study
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   19/11/2008, 22:37

farhan wrote:
muhun leres-leres tah sok nya .....................

di antos karudet teh ............ ngagoler ahk

bilih teu acan plong wae........syarat na hiji.....kela... malaikat cerewed ahk cerewed ahk

ngan nitip we sumpah serapah mah doetz tonk di ajak-ajak.......... ngagoler ahk

pokona mah................. lol! lol! lol!

jiew farhan k uing teh ngagoler ahk ngagoler ahk

tpi bnr ketang, bisi tmbh rudet.. ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   20/11/2008, 10:49

Admin wrote:
ari maksadna denok teh kumaha nya..??? cikan pang jentrekeun pisan yeuh ka mang... upami kintenna tiasa sok urang tambihan/dirobih... study study study study

kieu kang admin......dari pada nganggo link aktip, supados teu acak2an....mendingan ge di kurungan nganggo tag code
Code:
atanapi tag link [url=asd]asd[/url]
contoh....
http://www.google.com asa kurang rapih....
Code:
http://www.google.com
ieu meksad usul abdi teh.....janten katingalna rada rapih
upami teu tiasa siga kieu
Google

Usul deui yeh...kumaha upami ditambihan thread Diskusi...
nuhun..............

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   20/11/2008, 11:16

ooooo kitu.... eta mah tergantung kumaha anu ngadamel seratan saderek denok, upami bade nganggo code-codean kenyom kenyom atuh upami hanteu oge teu nanaon.. tergantung katerampilan anu ngirim postingann.... upami bade ngalebetkeun link atanapi gambar mangga pergunakeun we menu anu palih luhur upami waktos ngadamel postingan,



perkawis ngadamel deui kategori kanggo diskusi sim uing nyuhunkeun pendapat anu sanes.. kumaha kinten2na upami ngadamel deui kategori...???
sareng bidang naon bae anu bade didamel kanggo sub kategorina ????

menurut anu sanes kumaha tah..????


admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: kela-kela ada apakah gerangan   20/11/2008, 18:35

tah ayena mah ieu we juragan atuh ceuk urang mah................. study
kela muka heula paririmbon.............. marangga ............sabari nginum....kela di rangkum heula bacaan anu tadi ku urang di baca.................ameh kaharos ku sim anjen juragan..............awas siah bebeja deui ka si doetz...........tarimakeun siah tembuaaakkk ............ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ..teu ketang herey ulah di lebetkeun kanu manah juragan admin ngagoler ahk ...urang bagi-bagi ilmu we.........sanajan urang mah bodo katotoloyo komo deui anu masalah kieu juragan.................tah keu deui we nyaritana..............can
boga ilham....mun geus panggih jeung si ilham na segera mungkin saya laporan ka juragan anu kasep tea............. ngagoler ahk ngagoler ahk ...............


juragan admin tong wara di teungeutkeun karek nyarita hungkul can aya ari ide na mah.......tos serius teuing nya macana ........ngan sateu acan maca...tonk hilap segelas kopi sareng sabatang rokok........da maca tulisan iyeu mah mawa mawat............ ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   20/11/2008, 19:05

Kengeng usul hiji we yeuh...

tambihan thread tentang :
KESEHATAN :
-Makanan dan minuman (masuk thread ini aja)
-Obat-obatan
-Sex (anu ieu biasana mah nu sok rame teh he he he)
-jeung sajabana anu ngabahas tentang kesehatan

mugi mugi katampi
:[-O<: :[-O<: :[-O<:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   20/11/2008, 21:31

dank_thea wrote:
-Sex (anu ieu biasana mah nu sok rame teh he he he)


upami eta mah simkuring ge seneng atuh oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   20/11/2008, 21:49

Tong rider plok ah...
takol we terus takol we terus

Sigana tambahan deui thread na...
bikin Thread CERITA
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
rieut.jangar
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 15
Age : 33
Lokasi : cianjur ayeuna keur di jogja
Job/hobbies : Mencetan Keyboard
Humor : Naon cing?
Registration date : 20.11.08

PostSubyek: Kolaborasi warna rada rieut kana pangamung;))   21/11/2008, 01:18

Aduh punten kang admin bade curhat, duka kunaon nya mun tos lingih ti bandung salapan,
ieu soca sok rada bruy bray siganamah kolaborsi warnana kirang pas sareng soca abdi apanya...

atnapi socana nu tos kaaluarsa oh merahnya pipimu ngagoler ahk

kumaha lamun di samikeun sareng http://bandung9.co.cc/
siganamah rada betah kana soca...

Mugia katampi sarana katingali huntu: mangga dileueut


Hatur nuhun...
Budak jangar bajak laut
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/enangyusuf
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Saran ci_badeur   21/11/2008, 09:22

Ari saran ci_badeur mah kang, ayakeun 1bulan sakali mah kumpul di room9 supados karenal keprok pramuka
Ya sekalian Silaturahmi kitu lah khan upami pendak dijalan teh tiasa say hi masa kecil terisolas bilih aya info naun2 khan tiasa sharing oge trong ahk
forum na mah cekap lah tos sae makasih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   21/11/2008, 09:31

Hatur nuhun ka sadayana anu tos nuangkeun saranna ka tampi pisan ku sim kuring... kang dank_thea kanggo thread kesehatan urang lebetkeun kana kategori Ngadu Bako bari nginum kopi upami thread makanan dan minuman rupina eta mah tos aya nyaeta kadaharan sareng minuman teras kanggo thread sex mangga urang tambihkeun mung hapunten nya dina eta thread ulah dugika nampilkeun gambar-gambar anu terlalu fulgar teuing margi kanggo ngajagi privasi sadayana


kanggo budak bageur hapunten tina sagala kakirangan boh tina segi fasilitas ieu forum atanapi tina segi warna sareng beground ieu forum, mung sakieu ayana..

perkawis disamikeun sareng http://bandung9.co.cc kukitu tea mah sim kuring oge hoyong pisan mung hapunten sim kuring teu acan kantos ngobrol sareng admin bandung9.co.cc Insya Allah kin disanes waktos kuring bade ngobrol sareng adminna

hatur nuhun kasadayana
admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   21/11/2008, 09:34

ci_Badeur wrote:
Ari saran ci_badeur mah kang, ayakeun 1bulan sakali mah kumpul di room9 supados karenal keprok pramuka
Ya sekalian Silaturahmi kitu lah khan upami pendak dijalan teh tiasa say hi masa kecil terisolas bilih aya info naun2 khan tiasa sharing oge trong ahk
forum na mah cekap lah tos sae makasih

hatur nuhun saranna.. perkawis eta sok urang rempugkeun kusadayana member
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
rieut.jangar
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 15
Age : 33
Lokasi : cianjur ayeuna keur di jogja
Job/hobbies : Mencetan Keyboard
Humor : Naon cing?
Registration date : 20.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   21/11/2008, 13:11

Admin wrote:
Hatur nuhun ka sadayana anu tos nuangkeun saranna ka tampi pisan ku sim kuring... kang dank_thea kanggo thread kesehatan urang lebetkeun kana kategori Ngadu Bako bari nginum kopi upami thread makanan dan minuman rupina eta mah tos aya nyaeta kadaharan sareng minuman teras kanggo thread sex mangga urang tambihkeun mung hapunten nya dina eta thread ulah dugika nampilkeun gambar-gambar anu terlalu fulgar teuing margi kanggo ngajagi privasi sadayana


kanggo budak bageur hapunten tina sagala kakirangan boh tina segi fasilitas ieu forum atanapi tina segi warna sareng beground ieu forum, mung sakieu ayana..

perkawis disamikeun sareng http://bandung9.co.cc kukitu tea mah sim kuring oge hoyong pisan mung hapunten sim kuring teu acan kantos ngobrol sareng admin bandung9.co.cc Insya Allah kin disanes waktos kuring bade ngobrol sareng adminna

hatur nuhun kasadayana
admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa

oh manawi teh http://bandung9.co.cc/ sa produk..... katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/enangyusuf
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   21/11/2008, 17:36

rieut.jangar wrote:
Admin wrote:
Hatur nuhun ka sadayana anu tos nuangkeun saranna ka tampi pisan ku sim kuring... kang dank_thea kanggo thread kesehatan urang lebetkeun kana kategori Ngadu Bako bari nginum kopi upami thread makanan dan minuman rupina eta mah tos aya nyaeta kadaharan sareng minuman teras kanggo thread sex mangga urang tambihkeun mung hapunten nya dina eta thread ulah dugika nampilkeun gambar-gambar anu terlalu fulgar teuing margi kanggo ngajagi privasi sadayana


kanggo budak bageur hapunten tina sagala kakirangan boh tina segi fasilitas ieu forum atanapi tina segi warna sareng beground ieu forum, mung sakieu ayana..

perkawis disamikeun sareng http://bandung9.co.cc kukitu tea mah sim kuring oge hoyong pisan mung hapunten sim kuring teu acan kantos ngobrol sareng admin bandung9.co.cc Insya Allah kin disanes waktos kuring bade ngobrol sareng adminna

hatur nuhun kasadayana
admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa

oh manawi teh http://bandung9.co.cc/ sa produk..... katingali huntu
Nya Beda atuh, di tilik tina ngarana oge khan geus beda..
Lamun http://bandung9.co.cc eta mang admin na c nada.sumbang..
ari http://bandungsalapan.free-message-board.com ieu mah kang ujang nya? meureun eta oge da admin na teu ngenalkeun diri :lol: :lol:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   21/11/2008, 20:27

dank_thea wrote:

Nya Beda atuh, di tilik tina ngarana oge khan geus beda..
Lamun http://bandung9.co.cc eta mang admin na c nada.sumbang..
ari http://bandungsalapan.free-message-board.com ieu mah kang ujang nya? meureun eta oge da admin na teu ngenalkeun diri :lol: :lol:


Abong keneh asalna sakabupaten meuni apal we maneh mah dank loba gaya loba gaya loba gaya

sok tah thread kasehatan jeung sex geus di ayakeun bisi rek gogoleran bari bobogohan didinya heg teh teuing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   22/11/2008, 09:51

Tuh khan bener...
lamun admin nu eiu mah loba gaya pisan,
nitah bobogohan jeung sahanya?? bingung euy bingung euy bingung euy ... da di forum ieu mah siga na euweuh awewean...



legleg legleg
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   24/11/2008, 11:14

dank_thea wrote:
Tuh khan bener...
lamun admin nu eiu mah loba gaya pisan,
nitah bobogohan jeung sahanya?? bingung euy bingung euy bingung euy ... da di forum ieu mah siga na euweuh awewean...



legleg legleg
ah sok kitu kang adank mah lol! ....ari abdi sanes aww kitu?

kanggo kang admin ieu soca nu leupat ato emang abdi anu blegug kitunya.....na..ari e-book teh teu aya thread na kitu?????
diantos ah kang admin anu ganteng teu katulungan

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   26/11/2008, 12:13

Oh denok teh istrinya... katingali huntu katingali huntu
suganteh...
loba gaya loba gaya loba gaya
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   27/11/2008, 14:19

janten saha kang admin nu bade di rempug teh? katingali huntu naha sieun kitu ngalawan nyailra?atanapi teu aya Wantun ngagoler ahk

Nya sakintenna weh kang admin, kumargi khan tak kenal makannya tak sayang, tak sayang makannya tak cinta, tak cinta karena embungeun ngagoler ahk

janten badeur ngiring nyimpen saran teh khan supados kenal nu mana2 na,tos kenal dina ro0m sareng forum, pas di jalan pa amprok pendak tapi teu terang khan teu lutcu :[..]:
nya da masih keneh di bandung ieuh, upami memberna dikumpulkeun mah dirempugkeun cigana mah resep deuih tah masa kecil terisolas ngan tong ngarempug iseteri, keh kalakah sarieunen jurig metal
Leres teu kang admin kuring masihan saran?
upami lepat mah nyarios weh salah ngagoler ahk

abdi ninggal slogan ti kang admin eta ge, loba batur, loba dulur, bagi duit, bagi hasil ngagoler ahk
naha jadi jeung nu ci denok nyak?
punten ach hilap legleg
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   27/11/2008, 16:40

ci_Badeur wrote:
janten saha kang admin nu bade di rempug teh? katingali huntu naha sieun kitu ngalawan nyailra?atanapi teu aya Wantun ngagoler ahk

Nya sakintenna weh kang admin, kumargi khan tak kenal makannya tak sayang, tak sayang makannya tak cinta, tak cinta karena embungeun ngagoler ahk

janten badeur ngiring nyimpen saran teh khan supados kenal nu mana2 na,tos kenal dina ro0m sareng forum, pas di jalan pa amprok pendak tapi teu terang khan teu lutcu :[..]:
nya da masih keneh di bandung ieuh, upami memberna dikumpulkeun mah dirempugkeun cigana mah resep deuih tah masa kecil terisolas ngan tong ngarempug iseteri, keh kalakah sarieunen jurig metal
Leres teu kang admin kuring masihan saran?
upami lepat mah nyarios weh salah ngagoler ahk

abdi ninggal slogan ti kang admin eta ge, loba batur, loba dulur, bagi duit, bagi hasil ngagoler ahk
naha jadi jeung nu ci denok nyak?
punten ach hilap legleg

eta mah saha we nu rek dirempug mah...bisi aya nu daek di rempug sok daftar we ka c doetz.

saderek badeur numawi ulah dugika upami paamprok jonghok di kieuna sareng member, sok we diskusikeun di thread diskusi.. da memang saleresna eta oge teu pantes pisan upami di room sareng diforum saling kadek, siling rojok sareng itu ieu.... kari2 pangih di kieuna meuni teu negur2 acan da teu wauh... tah kitu..
margina kanggo sementawis sateuacanna pendak dikieuna pan ku sim kuring tos di sayadoskeun menu galery.. tah didinya paranti ngalebetkeun foto2 member janten upami pendak dikieuna teh da tos ningali fotona janten teu pati asing teuing... kitu tah saderek badeur..

sok geura eusian eta galery teh ku mangrupi2 poto masing...


lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
reungit.kebon_b9
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 19
Lokasi : Di rumah, tidur, sendiri...
Job/hobbies : Baca buku sekarang mah...
Humor : Saya paling suka kalo kentut di celana, tidak pernah terlewatkan.
Registration date : 27.11.08

PostSubyek: promosi...   27/11/2008, 21:36

Wah bagus juga nih... lumayan... ada yang punya waktu luang buat memlihara forum ini.... saran saya ada beberapa...

1. Promosikan secara konsisten dan konstan di room bandung9.

Bukan gimana gimana ya.. tapi hampir tidak semua former bandung9 tahu akan adanya forum ini.

2. Kalo bisa adminnya yang tinggal di daerah bandung juga.

Atau setidaknya berkomunikasi lebih aktif dengan yang punya markas.. biar gampang nanti kalo ada pengumuman ngumpul2 kopdar...

3. Terima kasih buat yang peduli akan bandung 9, salah satu komunitas YM dibandung.

Yang terikat tanpa kepentingan dan untung rugi maupun sisi materiil manapun. Yang penting goler =)) wkwkkwkwkw

Lam kenal juga buat semuanya.. bungah

sign,
eye-ing
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
reungit.kebon_b9
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 19
Lokasi : Di rumah, tidur, sendiri...
Job/hobbies : Baca buku sekarang mah...
Humor : Saya paling suka kalo kentut di celana, tidak pernah terlewatkan.
Registration date : 27.11.08

PostSubyek: [BUG] lapor...   27/11/2008, 21:42

Urang nyoba nyieun password 5 character, tapi peringatanna nu kaluar "tulisan sia leuwih panjang ti 32". kunaon nya? eta wungkul... bungah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   28/11/2008, 09:39

reungit.kebon_b9 wrote:
Wah bagus juga nih... lumayan... ada yang punya waktu luang buat memlihara forum ini.... saran saya ada beberapa...

1. Promosikan secara konsisten dan konstan di room bandung9.

Bukan gimana gimana ya.. tapi hampir tidak semua former bandung9 tahu akan adanya forum ini.

2. Kalo bisa adminnya yang tinggal di daerah bandung juga.

Atau setidaknya berkomunikasi lebih aktif dengan yang punya markas.. biar gampang nanti kalo ada pengumuman ngumpul2 kopdar...

3. Terima kasih buat yang peduli akan bandung 9, salah satu komunitas YM dibandung.

Yang terikat tanpa kepentingan dan untung rugi maupun sisi materiil manapun. Yang penting goler =)) wkwkkwkwkw

Lam kenal juga buat semuanya.. bungah

sign,
eye-ing

Salam kenal juga saderek reungit kebon... (na atuh sakantenan we reungit malaria) hatur nuhun kana supportna mudah mudahan ieu forum tetep exsis...

kanggo saran poin ka hiji... alhamdulillah kanggo promosi sok rajeung di bewarakeun di room sanaos sok aya we sapalihna anu panginten kirang seneng kana iklan.. tah eta salah sawiosna mung sim uing nyuhunkeun bantosan saderek reungit sareng memberna kanggo promosi ieu forum, ulah nga ukur promosi di room hungkul tetapi di search engine oge kedah, margi kitu sok ka anu gaduh blog (blogspot, wordpress, fs, myspace, yuwie, multiply, sareng nu sanesna) mangga cantumkeun ieu link url forum nyaeta http://bandungsalapan.free-message-board.com . sareng deui nyuhunkeun bantosanna kanggo submit url/add url ka berbagai search engine (google, yahoo, msn, altavista dll)..

poin kadua.... ih jadi isin ahk. oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu

poin katilu.... sawalerna hatur nuhun, mudah mudahan ku ayana forum ieu tiasa ngadeketkeun babarayaan..



sok ahk urang ngacapruk... cheers cheers cheers
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   29/11/2008, 23:07

permios adigos kaclak-kiclik we ah forumnya ga ada terjemahan bahasa sunda yahhh time out vica ga ngerti dah niy ngagoler ahk ngabaung fontnya kekecilan uy jadi rada bingung yang mau masuk topik"nya :bounce: jadi lieu uink ahh digeleng


tapi siplah bandung 9 udah aya forumnya metall Mantafffff.... keprok pramuka lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   29/11/2008, 23:43

burileung burileung burileung PAK admin tambahkeun deui atuh topik"nya....kreatifitas anak salapan...biro jodoh gitu...hahahhahahah lieur euy fontnya uiiii bikin yang menarik biar gampang dibacanya.... sedih uy... aing abok ga mabok liatnya sedih uy... marangga


hehehehe.... cun ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   30/11/2008, 10:33

vica wrote:
burileung burileung burileung PAK admin tambahkeun deui atuh topik"nya....kreatifitas anak salapan...biro jodoh gitu...hahahhahahah lieur euy fontnya uiiii bikin yang menarik biar gampang dibacanya.... sedih uy... aing abok ga mabok liatnya sedih uy... marangga


hehehehe.... cun ahk

teh vica teh masih jomblo nya ngahuleng ngahuleng teuing ahk... bilih teu acan mendak jodo sok mangga ka thread neangan jodo.. mangga diantos ku mang odonk didinya..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   1/12/2008, 04:01

WAJIG POSTINGAN UING DI HAPUS KU SI SARJANG DI BABUKGERA KU EMBER SIAH ngagoler ahk :bounce: geuleuh ih
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   1/12/2008, 07:33

gumilang wrote:
WAJIG POSTINGAN UING DI HAPUS KU SI SARJANG DI BABUKGERA KU EMBER SIAH ngagoler ahk :bounce: geuleuh ih


Postingan anu mana sagum.... ngantosan ngantosan ngantosan emang maneh ges aya sabaraha puluh hiji nyieun postingan..???? ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk wakakakakakakak.. ngaku we boga postingan.. nu puguh mah karek saeutik..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
Si Denok
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Jumlah posting : 55
Age : 33
Lokasi : Pengkolan Cikapundung
Job/hobbies : Pelet & Santet
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   2/12/2008, 17:15

Min....mana forum e-book na naha can muncul keneh....geus garateul yeuh!!!!

_________________
Bagi hasil....bagi duit...bagi kabogoh.......bagi atuh!!!!
Sang Bangsat Dunia
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   2/12/2008, 18:29

kang ngiring tembal ah...

1. kumaha mun aya forum kanggo laporan...
alesan na:
jadi mun aya nu salah nyerat atawa salah posting kan tiasa di laporkeun.. ku anggota sanes. ke mah tos seur anggota, admin pasti bingung tapi mun aya laporan ti anggota mah jadi rada ringan di jingjing... mun beurat tong si gotong sorangan katingali huntu

2. sareng forum Olahraga utami na sepakbola da rumaos resep ka persib sareng milan

* trus bade tumaros upami bade ngiring icalan wios di forum bisnis???

mung sakitu kang salam damai ah kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
odonk
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 68
Lokasi : cianjur,banjaran, bandung
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   2/12/2008, 19:56

kangikin wrote:
kang ngiring tembal ah...

1. kumaha mun aya forum kanggo laporan...
alesan na:
jadi mun aya nu salah nyerat atawa salah posting kan tiasa di laporkeun.. ku anggota sanes. ke mah tos seur anggota, admin pasti bingung tapi mun aya laporan ti anggota mah jadi rada ringan di jingjing... mun beurat tong si gotong sorangan katingali huntu

2. sareng forum Olahraga utami na sepakbola da rumaos resep ka persib sareng milan

* trus bade tumaros upami bade ngiring icalan wios di forum bisnis???

mung sakitu kang salam damai ah kaclak-kiclik we ah

jiganamah usul nu nomer hiji tos kajawab, da di ieu forum mah tiap thread na aya moderatoran, jiga thread sex di moderatoran ku fanny, thread game ku kang doetz, tah lamun aya thread olah raga siap2 weh kangikin jadi moderator na nya...................admin cik tah cenah aya usul anyar
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   3/12/2008, 07:53

kangikin wrote:
kang ngiring tembal ah...

1. kumaha mun aya forum kanggo laporan...
alesan na:
jadi mun aya nu salah nyerat atawa salah posting kan tiasa di laporkeun.. ku anggota sanes. ke mah tos seur anggota, admin pasti bingung tapi mun aya laporan ti anggota mah jadi rada ringan di jingjing... mun beurat tong si gotong sorangan katingali huntu

2. sareng forum Olahraga utami na sepakbola da rumaos resep ka persib sareng milan

* trus bade tumaros upami bade ngiring icalan wios di forum bisnis???

mung sakitu kang salam damai ah kaclak-kiclik we ah

Sateuacanna ngahaturkeun nuhun ka kang odonk anu tos ngawaler kana usulna kang ikin, memang leres kang ikin, dina satiap kategori tos aya moderatorna tah eta fungsina kanggo ngamonitor gerak gerikna sadaya postingan member... sareng moderator tos dipasihan wewenang kanggo ngahapus thread anu sakintenna kirang layak...
kanggo Kategori Olah Raga Insaya Allah nuju dipersiapkeun margi sanes kang ikin hungkul anu usul kanggo Kategori Olah Raga, tos aya sababaraha member anu langsung chat sareng sim kuring ngenaan Kategori Olah Raga...

Kang ikin Upami bade icalan mangga tos disadiakeun ruang iklan kanggo member anu gaduh bisnis, teras upami bade nyarios masalah bisnis mangga di ruang bisnis.. tah eta sadayana kanggo member... upami sanes member mah moal tiasa ngadamel iklan di ieu forum... mangga ah kang ikin....


admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   3/12/2008, 08:55

odonk wrote:

jiganamah usul nu nomer hiji tos kajawab, da di ieu forum mah tiap thread na aya moderatoran, jiga thread sex di moderatoran ku fanny, thread game ku kang doetz, tah lamun aya thread olah raga siap2 weh kangikin jadi moderator na nya...................admin cik tah cenah aya usul anyar

Admin wrote:

Sateuacanna ngahaturkeun nuhun ka kang odonk anu tos ngawaler kana usulna kang ikin, memang leres kang ikin, dina satiap kategori tos aya moderatorna tah eta fungsina kanggo ngamonitor gerak gerikna sadaya postingan member... sareng moderator tos dipasihan wewenang kanggo ngahapus thread anu sakintenna kirang layak...
kanggo Kategori Olah Raga Insaya Allah nuju dipersiapkeun margi sanes kang ikin hungkul anu usul kanggo Kategori Olah Raga, tos aya sababaraha member anu langsung chat sareng sim kuring ngenaan Kategori Olah Raga...

Kang ikin Upami bade icalan mangga tos disadiakeun ruang iklan kanggo member anu gaduh bisnis, teras upami bade nyarios masalah bisnis mangga di ruang bisnis.. tah eta sadayana kanggo member... upami sanes member mah moal tiasa ngadamel iklan di ieu forum... mangga ah kang ikin....


admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa admin berkuasa

weleh leres pisan meni tanggap kang... punten yeuh nembe online deui maklum internet kantor hehehe di bumi mah males internetan mending bobo...
muhun atuh di antos tah forum olahraga na duh jadi moderator kedah kenalan heula atuh nya hehehe maklum masih gaptek rumasa ngan di ajar otodidak nu karerieu mah...

salam kenal sadayana ka moderator boh ka member..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
vica
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Female
Jumlah posting : 59
Age : 30
Lokasi : depok-jkt-depok
Job/hobbies : gue_bingung_ah apa ya :-? =))
Registration date : 29.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   3/12/2008, 15:50

Hayu ahh semuanya ramaikan forum kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah


pak admin teh kucluk saha?? salam kenal nya buat kucluk wakakakka...utung bukan ci burileung makasih makasih atas forumnya... lebih kraetif lagi tampilannya...lebih berwarna kitu biar enak diliat... masa kecil terisolas

tapi sip lah ,.. nguntuy leungeun joged bari abok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   3/12/2008, 16:55

Tah kang rada caang ayeuna mah teu poek tuing kumargi aya gambar2 rada aneh oge ngagoler ahk

ci fanny wae komplain kang Admin, maenya sex gambarna tanda seru cenah ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   3/12/2008, 17:46

ci_Badeur wrote:
Tah kang rada caang ayeuna mah teu poek tuing kumargi aya gambar2 rada aneh oge ngagoler ahk

ci fanny wae komplain kang Admin, maenya sex gambarna tanda seru cenah ngagoler ahk

eh teu nanaon tah anu Room Sex tanda seru eta artina peringaan tong gagabah jeung nu kararitu mah komo can 17 tahun mah bisi katagihan...

kitu ganti roger..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: admin   3/12/2008, 17:55

sip lah oke banget .,..................

tinggal iyeu nya kang admin.............

sisindiran ceuk urang sunda mah.............

ameh rada gimana gitu kang admin................ok teu katingali huntu

komo deui anu resek kanu pantun.......cigah na komplit bo...... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

terus hiji deui anu sok hulang huleng sok ka forum ........

bakal aya puisi...........

pokonoma ,,,pokona mah puisisna anu dalem...komo deui tentang cinta



ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


ajigh ajigh ajigh ajigh sien ku si admin

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   4/12/2008, 07:34

Punten kasadayana, tina masalah masihan gambar dina masing2 kategori memang panginten aya anu teu tepat dina masihan gambar kategori, sepertos kategori sex nganggo tanda seru... eta kumargi kanggo gambar sex teu acan mendakan gambar anu cocok, kin lah urang pilari deui. teras kanggo kategori nu teu acan aya gambarna kin wang nyusul margi teu acan aya gambar anu sesuai, misalkeun kategori babanyolan tah eta kedah nu kumaha gambarna... upami diantawisna aya nu gaduh gambar mangga di uplaoad wae kin ku sim kuring di lebetkeun kana kategori...


hatur nuhun..
lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   4/12/2008, 09:51

Kang usul yeuh hiji deui...

kumaha upami di handapeun banner bandung salapan nu warna hideung. bikin banner pengumuman mun masuk room teh ciik ninggalkeun jejak boh saukur reply posting atanapi saran keur TS (thread Starter) na. karunya atuh TS tos cape cape bikin Topik anyar tapi ngan saukur di looking hungkul...

asa seueur nu ngan saukur view hungkul tanpa memberi kontribusi...

ayo ah belajar hargai sesama

mung saran tong jadi raheut manah ah... punten sakali deui da kuring mah kurang nyakola... hampura sakali deui bla...bla..bla ceuk doel sumbang eta ge...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   6/12/2008, 12:57

Aduh geuning loba kritik sarana...
Tandana anu araya dina ieu forum teh lain saukur jelema saliwat anu minuhan list member hungkul...
Salut kanggo Admin sareng baraya dina ieu forum....
Sing tetep kompak...

Kanggo admin aya saran ti sim kuring...
Meureun tos di carioskeun ku member user lian...hapunten teu sempet ka aos sadayana kritik tinu lian ku sabab seueur pisan...
1. Kopdar...iraha????sangkan penghuni forum teh teu saukur ngobrol dinu forum..tapi tiasa langsung patepang...kendalana meuruen tina waktos sareng jarak,.,tapi upami di koordinasikeun leres2 mah insyaallah kalaksana...
2. Sering sosialisasi keun ieu forum boh ka user anu sok OL di room atanapi chatroom nu sanes...
3. Lamun tiasa mah tinu tiap katagori di batesan ngadamel new topic.....soalna bisi pabalatak teu puguh...lamun tiasa mah tiap user ngan saukur tiasa nga damel postingan anyar sakali...
4. Hapunten sanes nyapirakeun atawa gaduh niat awon...tapi ieu mah ngan saukur saran...upami aya topik postingan anu lami pisan kosong/teu aya balesan atawa tanggapan tina user lain tina jangka waktu nu di tangtukeun, mending di hapus wae... patalina sareng point katilu ti luhur...sangkan teu pabalatak...ari topik posting seueur tapi balasana 0...

Sakitu meureun saran ti sim kuring...hapunten bilih aya kalepatan....
Hatur nuhun...
Wasalam....
Ti sim kuring budak kasep ti bandung...(teu percaya saya kasep mah taroskeun ka odonk.....kasep sayah mah da...serius....) lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   6/12/2008, 13:16

iwenk wrote:

1. Kopdar...iraha????sangkan penghuni forum teh teu saukur ngobrol dinu forum..tapi tiasa langsung patepang...kendalana meuruen tina waktos sareng jarak,.,tapi upami di koordinasikeun leres2 mah insyaallah kalaksana...
2. Sering sosialisasi keun ieu forum boh ka user anu sok OL di room atanapi chatroom nu sanes...
3. Lamun tiasa mah tinu tiap katagori di batesan ngadamel new topic.....soalna bisi pabalatak teu puguh...lamun tiasa mah tiap user ngan saukur tiasa nga damel postingan anyar sakali...
4. Hapunten sanes nyapirakeun atawa gaduh niat awon...tapi ieu mah ngan saukur saran...upami aya topik postingan anu lami pisan kosong/teu aya balesan atawa tanggapan tina user lain tina jangka waktu nu di tangtukeun, mending di hapus wae... patalina sareng point katilu ti luhur...sangkan teu pabalatak...ari topik posting seueur tapi balasana 0...

Sakitu meureun saran ti sim kuring...hapunten bilih aya kalepatan....
Hatur nuhun...
Wasalam....
Ti sim kuring budak kasep ti bandung...(teu percaya saya kasep mah taroskeun ka odonk.....kasep sayah mah da...serius....) lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!

Hatur nuhun kang iweng..
Quote :
1. Kopdar...iraha????sangkan penghuni forum teh teu saukur ngobrol dinu forum..tapi tiasa langsung patepang...kendalana meuruen tina waktos sareng jarak,.,tapi upami di koordinasikeun leres2 mah insyaallah kalaksana...
perkawis kopdar pan sakedap deui bade di ayakeun kopdar kaping 25, anu bade ngiring mangga konfirmasi ka kang bahoy... atanapi kang utung...

Quote :
2. Sering sosialisasi keun ieu forum boh ka user anu sok OL di room atanapi chatroom nu sanes...
Tah dina perkawis ieu sim kuring nyuhunkeun bantosanna kasadayana kanggo sosialisasi eta mah kumaha bae bentukna apakah bade di room atanapi submit url, dilebetkeun kana link blogroll (anu gaduh blog atanapi website) supados ieu forum seueur ka index ku search engine

Quote :
3. Lamun tiasa mah tinu tiap katagori di batesan ngadamel new topic.....soalna bisi pabalatak teu puguh...lamun tiasa mah tiap user ngan saukur tiasa nga damel postingan anyar sakali...
upami kitu mah konsepna berarti ngabatesan gerak member sedengkeun prinsip di ieu forum teu aya batasan tertentu, tapi sanaos teu aya batasan dina ngadamel posting tetep kedah sesuai kategori

Quote :
4. Hapunten sanes nyapirakeun atawa gaduh niat awon...tapi ieu mah ngan saukur saran...upami aya topik postingan anu lami pisan kosong/teu aya balesan atawa tanggapan tina user lain tina jangka waktu nu di tangtukeun, mending di hapus wae... patalina sareng point katilu ti luhur...sangkan teu pabalatak...ari topik posting seueur tapi balasana 0...
bagian nu sanes ahk ngawalerna ieu mah

teuing ahk teuing ahk teuing ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   9/12/2008, 14:18

Wah badeur teu apal bakal aya kopdar yeuh, Ari kopdar teh naun? KopDahar maksudna ngagoler ahk
teu beja2 rek aya kopdar teh?gratis teu? ngagoler ahk

cing bejaan teh kanu id atuh kang admin, da teu unggal poe asup forum, sok bejaan nu sanes kana id2na ngarah rada kaharti, komo mun badeur meunang discount mah da geus mere saran kieu ngagoler ahk

badeur mah hoyong naek seraaaaaaaaaaang mun kopdar mah ngagoler ahk

basecame tempat kumpulna dmn?
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: KRITIK DAN SARAN   Today at 05:20

Kembali Ke Atas Go down
 
KRITIK DAN SARAN
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 2Pilih halaman : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Tentang ide saya ~ mohon saran ~
» tolong kasih saran doong... ????
» Saran GD lebih bagus dipakai Di Gender Mana?
» butuh saran Adaptor step or Footstep racing adjustable??
» Saran pilot & main jet yg cocok, setelah pasang yoshimura full system

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: WILUJEUNG SUMPING :: Kritik & Saran-
Navigasi: