Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 4 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 4 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 awewe ibarat jeroan komputer

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
farhan
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 106
Lokasi : bandung-kiara condong-ciwidey
Job/hobbies : sagala di paju nu penting menjadikan dan menjanjikan
id YM : farhan_alni2001
pisahsajadulu
bobolokot_dosa
paranas_tiris_hate
terbunuh_sepi
uhan_b9
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: awewe ibarat jeroan komputer   11/1/2009, 18:07

assamualikum warokmatullohi wabarokatukh

rupa-rupa jeroan komputer ibarat awewe


awewe hard-dick
awewe ieu ku ente bakal diinget salilana alias selamanya


awewe ram
awewe anu jenis kieu bakal ganjang ngalupakeun ente, pas putus jeng ente


awewe windows
kabeh oge geus nyaho yen awewe cigah kieu mah moal bener , moal lila mun bobogohan teh


awewe screen saver
anu keiu loba kahayang....ka salon shoping,ngahambur-hambur duit..


awewe internet
biasana gampang wawuh kajeumg teuing jauh jeung teu papnggih..mereun...
jeung bakal ganjang putus alias Disconnected


awewe server
sibuk anu kieumah da rumasa membutuhkan tea


awewe multimedia
tah mun jeung anu kieu hal anu goreng bisa jadi alus


awewe cd-room
tah anu ieun paling telaten alias sigrep...ganjang kitu gerak na teh mun aya sesuatu


awewe e-mail
anu di omongkeun ku awewe cigah kieu loba mukir heula.....
ngomong we ngabulak 100 persen
anu bohong na 80 persen


awewe virus
awewe jigah kieu adukh paling genah
mun urang aya kabutuh pasti maneh na datang
lihey kitu mengikat laki-laki sangkan lemah ku awewe
berbunga -bumga si lalaki teh
asa bakal menang harepan gede
mun rek meng un-install bakal ,leungit kabehan nana
wakh bahaya awewe cigah kieu mah..



awewe geulis bari ba



ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


wassalamualikum warokmatullohi wabarokatuk

_________________
http://www.myflashfetish.com/login.php

http://www.indoweb.tv/#
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: awewe ibarat jeroan komputer   12/1/2009, 23:25

ngabaung
hayang aww siga marshanda...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joebedj
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 9
Age : 32
Lokasi : Bogor
Job/hobbies : Game atuh...
id YM : joebedj
Registration date : 22.02.09

PostSubyek: Re: awewe ibarat jeroan komputer   22/2/2009, 14:58

beuh.. alus euy risetna mah..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: awewe ibarat jeroan komputer   23/2/2009, 09:16

awewe geulis bari ba ciga marshanda ibaratna komputer naun nyak han heheotan
ci awie ge khan ciga marshanda men ngagoler ahk
marshanda lalakina tapi ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: awewe ibarat jeroan komputer   Today at 03:39

Kembali Ke Atas Go down
 
awewe ibarat jeroan komputer
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» masih katro' ma jeroan ninja 250
» mending knalpot replika yoshmra ato R9 v-ixion yang di ganti headerya???
» tanya ukuran seal master rem KTC
» Ngeracik Akrapovic
» KUMPUL TERUS POTO2

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: