Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 2 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 2 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 ajojinx wae

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: ajojinx wae   9/1/2009, 01:09

kieu geuning kahirupan budak jomblo mah

tiap poe ngan ukur ngudud,,cai kopi goreng sampe!!


hayang anu kieu awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba can meunang wae ngabaung ngabaung


kacida piraku resiko ka dapur sapoe ukur sarebu wekekeke teu nyambung ah katingali huntu katingali huntu
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: ajojinx wae   9/1/2009, 08:00

sayaaaaaaannng......
kalo bisa HOMO ngapain mesti JOMBLO..

bercanda kang,,jangan dianggap serius..

teu acan waktos na meureun....
ke ari tos waktos na mah pasti meunang nukieu wae mah.. awewe geulis bari ba

cing sabar weh kang....
loakeun baraya weh heula,,,

asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: ajojinx wae   9/1/2009, 09:26

emangnya Timen, g dapet awewe geulis bari ba ci Awi pun jadi heheotan
Timen tidak memandang lawan jenis yg penting mah kasih sayang Timen mah ngagoler ahk
tenang men tong esmosi, tong dianggap hereuy ieu mah men ngagoler ahk
salah men teuing ahk
tenang pey di room ge sok loba aww mah awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: ajojinx wae   10/1/2009, 14:07

ehem...ehem... awewe geulis bari ba tah atuh aa... ku teteh di pasihan... awewe geulis bari ba
oh merahnya pipimu oh merahnya pipimu

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: ajojinx wae   23/1/2009, 13:31

ajig men..alim anu wadam ah hoyong anu siga 100% halal awewe geulis bari ba awewe geulis bari ba ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
Sponsored content




PostSubyek: Re: ajojinx wae   Today at 23:02

Kembali Ke Atas Go down
 
ajojinx wae
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Caci maki & Sumpah Serapah-
Navigasi: