Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 budak abg diajar ngaboot

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: budak abg diajar ngaboot   14/11/2008, 16:09

keur diroom bdg9 aya nu ngaboot meuni teu karasa uy asa hayang keneh,


jeung id bootna geus apal soalna eta id boot mineng datang kauing,, aya diantarana
tenayan_raya
jalanraya
loba_hutang_euy

jeng sajabana...
cikan saha nu apal dunungan eta id teh uy Evil or Very Mad :twisted: Evil or Very Mad :twisted:
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   25/11/2008, 12:50

cibadeur mah teu apal ngaboot apalna hitoot ngagoler ahk bisi id na mirip tong dibedakeun nyak, saruakeun weh ngagoler ahk
eh maksudna bedakeun,asa apal eta id teh da sarua sok ngaboot k ci badeur oge hariwang tappi teu apal irahana ngagoler ahk
mangga weh bilih kapendak mah pang nyetrapkeun heheotan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   28/11/2008, 01:15

ngagoler ahk ngagoler ahk nya deuk ngaku deuk moal ge da geuleuh ningali booter teu boga tanggung jaenab...
bisana ngeboot we ungkul teu bisa ngaku....mun cacing ngalian da afro
ayeunamah kin teu kudu mikiran boot...mikiran jelemana weh wang cuci otakna ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
make pais tongkol nyeureud ....
kanggo ka booter tolong rada kreatip nya pami aya di room teh...tong pamer font jeung ikon murudul jeung di boot sagala di asupkeun ka room...da teu diharga an ku batur ari kikituan mah...tolong dipikirkan deui fungsi boot teh jeung naon... metall
oh nya aya nu poho....cikan ari booter teh boga uteuk teu...??jelema keur senang (+) kutak ketik di room jol jol dipaehan id na cerewed ahk
apakah ada naluri di dalam pikiran anda mata duitan
waduuhh na jadi serieus kieu....
pokonamah booter anu teu bisa ngabodor mah tong asup ka bandung salapan.... payah
komo ngan pamer font jeung ikon jeung id ngajugrug we meakeun room... payah
weuh guna payah payah payah payah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
doetz86
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 152
Age : 30
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   28/11/2008, 12:24

mang inaL wrote:
ngagoler ahk ngagoler ahk nya deuk ngaku deuk moal ge da geuleuh ningali booter teu boga tanggung jaenab...
bisana ngeboot we ungkul teu bisa ngaku....mun cacing ngalian da afro
ayeunamah kin teu kudu mikiran boot...mikiran jelemana weh wang cuci otakna ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
make pais tongkol nyeureud ....
kanggo ka booter tolong rada kreatip nya pami aya di room teh...tong pamer font jeung ikon murudul jeung di boot sagala di asupkeun ka room...da teu diharga an ku batur ari kikituan mah...tolong dipikirkan deui fungsi boot teh jeung naon... metall
oh nya aya nu poho....cikan ari booter teh boga uteuk teu...??jelema keur senang (+) kutak ketik di room jol jol dipaehan id na cerewed ahk
apakah ada naluri di dalam pikiran anda :$-):
waduuhh na jadi serieus kieu....
pokonamah booter anu teu bisa ngabodor mah tong asup ka bandung salapan.... payah
komo ngan pamer font jeung ikon jeung id ngajugrug we meakeun room... payah
weuh guna payah payah payah payah ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


keprok pramuka keprok pramuka keprok pramuka

bener mang...satuju.....

biasana mah eta mah nu karek di ajar...

biasa we neangan jeung bhan prcobaaneun....

tpi nu ngarana booter mah emang bner mnghancurkan kreatifitas batur....

pkonya say no to booter payah payah payah payah


:[-O<: :[-O<: :[-O<: :[-O<: :[-O<: nu nga boot cing buuruut..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   28/11/2008, 15:36

kaclak-kiclik we ah
bener da urang oge teu satuju jeung jelema nu sok nga boot teh...

mendingan ngboot pake motor di jalan raya...
sabari jalan Zig zag yuhuuuuuuuu......!!!!!

digeleng digeleng digeleng
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   2/12/2008, 17:31

mending kawas urang baheula ah, teu make bot oge di paling ID na di room terus di pake ID bot sinah ngaretik di room ngagoler ahk euweuh anu barisaeun ah kawas kitu deui ayeuna mah, lamun teu leungit mah softwarena di palingan deui ID anu tukang bot di room teh lumayan we keur ID bot dari pada nyieun hese jeung lila ngagoler ahk lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   2/12/2008, 21:47

gumilang wrote:
mending kawas urang baheula ah, teu make bot oge di paling ID na di room terus di pake ID bot sinah ngaretik di room ngagoler ahk euweuh anu barisaeun ah kawas kitu deui ayeuna mah, lamun teu leungit mah softwarena di palingan deui ID anu tukang bot di room teh lumayan we keur ID bot dari pada nyieun hese jeung lila ngagoler ahk lol!

sok atuh urang hayang diajar ngabott yeuh heheotan


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   3/12/2008, 09:17

ngaran softwarena naon gum..???? ngantosan ngantosan ngantosan ngantosan ngantosan


cikan urang kuliksek dina tong_rider.. eh salah tong sampah ketang ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   3/12/2008, 09:26

anfuk_cjr wrote:
ngaran softwarena naon gum..???? ngantosan ngantosan ngantosan ngantosan ngantosan


cikan urang kuliksek dina tong_rider.. eh salah tong sampah ketang ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

gagabah aakh plok pundung pundung


lol! lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   4/12/2008, 13:21

teuing poho deui euy arana da geus lila eta software teh leungitna, pernah sih di teangan eta aran software teh pas masih inget keneh tapi da kudu mayar ngadongdotna teh $50 nya atuh teu jadi da urang teu boga visa na keur transfer kanu paypal. kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: budak abg diajar ngaboot   Today at 09:20

Kembali Ke Atas Go down
 
budak abg diajar ngaboot
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Internet :: Chat :: Yahoo-
Navigasi: