Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 aya acara tangal 26 januari,,,,

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: aya acara tangal 26 januari,,,,   8/1/2009, 09:28

jadi rencana na mah kieu...
ngke teh tanggal 26 teh bakal aya acara pertemuan,,,
sugan weh jadi....

timen mah hayang pisan da papeundak jeung baraya bandung 9...
da acan pernah papanggih timen mah jeung baraya bandung 9..

lila nongkrong di bandung salapan teh,,
tapi mineung papanggih na jeung barudak nu lain..
jeung bandung 11, 7, 23,,
ari jeung budak bandung 9 mah can hiji" acan..

hayu atuh urang jadikeun acarana..
acara ieu di ayakeun di bumi salah sahiji baraya bandung 9,,
nya eta bumi na neng ossa..

sugan weh jadi,,
daratang nya mun beneran jadi...

urang silih akeup...
sayaaaaaaannng......
bari sakalian neangan jodo.. awewe geulis bari ba
sugan weh aya nu nyangut...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   8/1/2009, 16:20

mun jadi TLP urang..... 081395552478. otre (justin_marmuah / grecia.girl.danny.arjuna,otongtumila) hahahahahahaha asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   9/1/2009, 09:08

ngagoler ahk fotona mah aww wungkul, beda ari wadam mah katempo pisan heheotan
men ari ngumpulna ke rek dmn?
trus ci ruri rek ngilu cenah, nyaneh daek ngampihan ci ruri? ngagoler ahk


Tertawalah sebelum di larang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
nhie
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 4
Age : 34
Lokasi : Cimohai
Humor : Gender Switch
Registration date : 10.01.09

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   11/1/2009, 02:23

sok ah ngiringan nyuhunken alamat neng Ossa atuh, da abdi oge palay kenal
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.jhunie.friendplay.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   12/1/2009, 12:32

ngiringan ulah nya mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   17/1/2009, 06:49

moal ilu akh ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk


mun haratisan makh ek ilu uink men


ngawoko ahk

awewe geulis bari ba aya nu kieu eweh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lordpey
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 81
Age : 33
Lokasi : bandung
Job/hobbies : chaters huehue
id YM : lord_pey_metallica@yahoo.com
Registration date : 03.12.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   23/1/2009, 13:00

hayang milu,,tp pang mayarkeun nya men,,,

ke dipasihan permen!!! hihihi lieur euy lieur euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/feyzep
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   23/1/2009, 18:41

sartong kudu ngilu ciah plock ach ngagoler ahk
kudu maksakeun datang ari di jakarta mah da dekeut ngan 2jam ngodek tai irung , make motor ge ka cipularang weh hayang gancang mah ngagoler ahk

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   23/1/2009, 21:39

ci_Badeur wrote:
sartong kudu ngilu ciah plock ach ngagoler ahk
kudu maksakeun datang ari di jakarta mah da dekeut ngan 2jam ngodek tai irung , make motor ge ka cipularang weh hayang gancang mah ngagoler ahk
insyallah deur uing rek maksakeun ka bdg, tapi moal lila, bisa na ngan tgl 25 hungkul.....
kulantaran uing teu apal daerah bdg jemput nya ku nt aduhh gedebug
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
danny semur
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 60
Age : 26
Lokasi : majalengka ngumbara ka betawi
Job/hobbies : sports
Humor : ehm
Registration date : 28.11.08

PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   24/1/2009, 16:11

hampura men Akeup ahk ... urg te bisa hadir jam anyar waktosna uyy mepet meungpeun jadi era urg.......
Bay the way,,any way,,,bus way......kang otong jktna di mna???? urg ge sarua di jakarta....urg mah di daerah kebon jeruk gawe mah..... bingung euy
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.dannysemur.co.cc
Sponsored content




PostSubyek: Re: aya acara tangal 26 januari,,,,   Today at 09:21

Kembali Ke Atas Go down
 
aya acara tangal 26 januari,,,,
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Jambore otomotif kaltim..
» PROPOSAL - SAFETY RIDING AND PRACTICE GUIDE
» Kopdar daerah Bintaro
» 18 Januari 2009 jalan ke Ocean Pasifik Belawan
» Andai Minerva Tiru Ninja 250

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Ngadu Bako bari nginum kopi :: Curhat dan cerita santai-
Navigasi: