Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 3 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 3 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Program Billilng

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Program Billilng   7/1/2009, 09:20

bilih aya nu peryogi program biiling kanggo warnet
ieu mah biliing weeh nu teu acan kanggunan simkuring bade share didieu

Prepiu na


sedotna DIDIEU
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: Program Billilng   7/1/2009, 10:13

jier dasar pinter uy asalaman paragi hadiah jung si timen ieu biling tah ameh warnet na teu rugi wae ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Program Billilng   7/1/2009, 10:40

emang c timen kunaon sarwi?? kaclak-kiclik we ah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Program Billilng   8/1/2009, 09:21

ngawoko ahk tong didangukeun ci sarwie mah..

sami geuningan billing na sareung nu aya didieu..
marangga
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: Program Billilng   16/1/2009, 10:59

Bari naros ah sakalian yeuh ka tong_rider

ari mun pake billing explorer nu ieu pan bajakan teu naon2 kitu mun keur warnet???

paur bisi di razia

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mang inaL
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 57
Age : 34
Lokasi : ujungberung
Job/hobbies : nafas
Humor : beungeut serius
Registration date : 08.11.08

PostSubyek: Re: Program Billilng   23/1/2009, 00:30

kangikin wrote:
Bari naros ah sakalian yeuh ka tong_rider

ari mun pake billing explorer nu ieu pan bajakan teu naon2 kitu mun keur warnet???

paur bisi di razia

tanggung jawab ka nu nga upload na we heuheueheuue heuleuuuuuggggggg teuing ahk naon we yeuuuh geuraaa yeuuuuuuuuh... ngusepu euy ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Program Billilng   23/1/2009, 09:40

ngagoler ahk sebut keun weh ngaran otong 3x di razia mah
insya allah moal aya perubahan naun2 ngodek tai irung

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Program Billilng   26/1/2009, 09:33

aduuuuuh nahanya bet ka uing deui ka uing deui ngabaung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Asep Sulaiman
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 7
Age : 27
Lokasi : MALANG CITY
Job/hobbies : Santai Tapi PasTy
Humor : Tong LOba Sare bisi Di sarekeun
Registration date : 06.09.09

PostSubyek: Re: Program Billilng   7/9/2009, 01:40

Gduh bILing pakeur NCOMPUTING teu mang?lamun gaduh nuwunkeun kuring mah yeuh.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://edge217.co.cc
Sponsored content




PostSubyek: Re: Program Billilng   Today at 09:22

Kembali Ke Atas Go down
 
Program Billilng
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Komputer :: Hardware & Software-
Navigasi: