Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
gumilang
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 85
Age : 39
Lokasi : anu penting ulah gigireun si sarjang rujit bau wadam
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   6/1/2009, 15:55

Ujang Kurnia: di dagoan
Ujang Kurnia: ges teu kuat yeuh
hendry pradhana: hayng naon
Ujang Kurnia: hayang ngewe
Ujang Kurnia:
Ujang Kurnia: buru atuh << asstagfirullah ngadu'a
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tolombong_awi
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 113
Lokasi : Cikutra
Job/hobbies : meletetan awewe
Registration date : 18.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   7/1/2009, 10:15

ngagoler ahk ngagoler ahk alahh eta kalakuan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://profiles.friendster.com/helloarul
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   7/1/2009, 11:15

aduuuuh eta si sarjang setaaaaaann koplok..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
anfuk_cjr
Administrator
Administrator


Male
Jumlah posting : 126
Age : 31
Lokasi : cianjur - jakarta - pekanbaru
Job/hobbies : molor
Humor : wakakakakakakak
id YM : anfuk_bzt_cjr
Registration date : 07.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   7/1/2009, 11:31

Sartooooooooooong, saguuuuuuum.... setaaaaaann koplok.. setaaaaaann koplok..

kadieu siah plok kadieu siah plok kadieu siah plok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://ujangkurnia.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   11/1/2009, 12:53

badeur mah teu acan ngaraosan enak na ngewe teh kumaha ngodek tai irung
aya nu kersa teu masihan terang enakna ngewe teh? ngagoler ahk


Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   11/1/2009, 13:43

tanyakan saja sama rumput yg bergoyang kabueeeeeeeerr
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   11/1/2009, 20:34

gum...gera eling....... seraaaaaaaaaaang
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   12/1/2009, 09:16

garotis_79 wrote:
gum...gera eling....... seraaaaaaaaaaang
da si gum mah geus saraaaf, basa kamari ge ka imah sayah maenya mie ayam di campur cai aqua gelas..... ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
fanny_inochi
HANSIP
HANSIP


Female
Jumlah posting : 212
Age : 29
Lokasi : Bandung
Job/hobbies : Bobogohan
Humor : naun??
id YM : sekretaris_bdg9
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   12/1/2009, 12:20

aduwgh.... maeunya ampe segitunya????
kang gum, kapan mo ke bandung teh????

lol! lol!

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   12/1/2009, 14:48

fanny_inochi wrote:
aduwgh.... maeunya ampe segitunya????
kang gum, kapan mo ke bandung teh????

lol! lol!
emang aya acara naon di bandung teh mikir hula aya awewe geulis bari ba teu ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ronghok
Calon RT
Calon RT


Female
Jumlah posting : 130
Age : 36
Lokasi : legok hangseur
Job/hobbies : ngurek
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   12/1/2009, 22:23

dasar ti kampung ceuna mah kurang kuah na sieun ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.youtube.com/user/oncomeuy
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   12/1/2009, 23:31

ngodek tai irung
si ujang ngomong naun sieh,,??
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   14/1/2009, 08:49

basa jeung badeur mah komo ci ugum teh meuli baso kuahna menta di colok geura ngagoler ahk
sebutkeun diyamin da lain ceunah hayang dikuah, ngan kuahna hayang dicolok sampe tukang basona lieureun ngodek tai irung

_________________
Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
jurigpersib
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 110
Age : 31
Lokasi : bandung
Job/hobbies : nu ngenahun we.....
Humor : tokecang....tokecang,,,,aya momok,,,weh kacangan.....
Registration date : 16.11.08

PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   17/1/2009, 05:59

beuh si sarjang ge teu normal ningan ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk

balik akh kabueeeeeeeerr


bisi kabawakun stressssssssss ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY   Today at 03:33

Kembali Ke Atas Go down
 
PM SI UJANG JEUNG SI HENDRY
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Lain-lain :: Tong sampah-
Navigasi: