Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 Salammualaikummmmmmmmmmmmmm

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
acro
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 4
Age : 36
Lokasi : Bandung Di.....Dirigdiglah..pokonamah
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Salammualaikummmmmmmmmmmmmm   3/1/2009, 20:16

Nepangkeun Budak anyar yeuh.....Siap Tempur.... sumuhun dauh

Mohon Bimmbingannya........ asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: Salammualaikummmmmmmmmmmmmm   4/1/2009, 13:52

waalaikum salam..
hehe.. punten ahk didieu mah sanes paranti perang..
didieu mah paranti neangan baraya..
mangga wilujeng sumping kang acro
asalaman
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: Salammualaikummmmmmmmmmmmmm   4/1/2009, 19:58

Admin wrote:
waalaikum salam..
hehe.. punten ahk didieu mah sanes paranti perang..
didieu mah paranti neangan baraya..
mangga wilujeng sumping kang acro
asalaman

min..omat eta c acro ulah di bawa nu teu balegnya ngantosan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: Salammualaikummmmmmmmmmmmmm   8/1/2009, 08:55

kade kababawa ci upuk jadi wadam ngagoler ahk
wilujeung suwing weh eh sumping maksadna ke ku kang mimin di bimbing budak males



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Timen
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 145
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: Salammualaikummmmmmmmmmmmmm   8/1/2009, 09:16

wa alaikum salam...
wilujeung sumping di forum bandung 9..

aya hiji nu kudu diperhatikeun lamu tos masuk ka forum bandung 9
nyaeta..:

lamu akang ningal jalmi sapertos kieu.
buuk kribo,,,
muka merah ngambeuk (sok siah)
ngodek tai irung pagawean na siga kieu..
awewe geulis bari ba ngagoda nu kieu..

omat,,omat pisan,,, tong di deukeutan..
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Salammualaikummmmmmmmmmmmmm   Today at 05:22

Kembali Ke Atas Go down
 
Salammualaikummmmmmmmmmmmmm
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Perkenalan-
Navigasi: