Wargi Bandung Salapan
Hatur nuhun kana kasumpinganna baraya
sok klik tombol login upami bade lebet
upami teu acan janten member, teu aya lepatna upami daftar di ieu forum, mangga klik tombol pendaftaran
hatur nuhun

haturan ti simkuring

admin sareng rerencangan saparakanca


WILUJEUNG SUMPING BARAYA
Forum Komunitas Chat Room Bandung Salapan, sarana berbagi dan mempererat persaudaraan
Mangga ulah isin2 teras we kalebet sakantenan anggo sendalna
 
IndeksWilujengSumpingCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin
PENGUMUMAN KASADAYANA MEMBER WAJIB DIBACA MANGGA KLIKDIDIEU
Pilihan
 Wilujeung Sumping
 Indeks
 Anggota
 Profil
 FAQ
 Pencarian
Login ka email bandung salapan
Login
Username:
Password:
Login otomatis: 
:: Lupa password?
Pencarian
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
Perkenalan Heula Atuh
19/4/2014, 10:13 by Ujang Poheng
Askum kang admin, Baraya ti kota atuh dulur nu ti lemburrr nepangkeun abdi pituin urang …

[ Full reading ]
Comments: 0
Buku Tamu
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
User Yang Sedang Online
Total 5 uses online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 5 Tamu :: 1 Bot

Tidak ada

User online terbanyak adalah 43 pada 17/1/2015, 05:01
Statistics
Total 2768 user terdaftar
User terdaftar terakhir adalah accu alive

Total 4339 kiriman artikel dari user in 712 subjects
Top posters
ci_Badeur
 
direktur_bdg9
 
garotis_79
 
fanny_inochi
 
Admin
 
dank_thea
 
doetz86
 
Timen
 
ronghok
 
anfuk_cjr
 
Poll
numutkeun baraya tampilan ieu forum kumaha...???
 1. Sae Pisan
 2. Lumayan
 3. Kirang Sae
 4. Goreng Patut
 5. Ahk Teu Apal
 6. Ya gitu dech
Lihat Hasil
Link Patner
bandung9.co.cc
ads

Masukkan Code ini K1-A34EAA-B
untuk berbelanja di KutuKutuBuku.com

kerjaotomatis.com'
ads banner

Share | 
 

 PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   14/11/2008, 13:32

Kanggo ngaoptimalkeun ieu forum, sim pribados masihan kasempetan kanggo sadaya member pikeun ngamoderatoran salah sahiji forum (kategori)... study study
misalkeun kang utung hoyong ngamoderatoran kategori babanyolan , tah kin ku sim dewek bade dilebetkeun sebagai moderator eta kategori sareng ngagaduhan hak akses diantawisna write topik, reply message, delet message.. sepertos neng oviw anjeuna hoyong ngamoderatoran kategori neangan jodo tah affraid affraid lieur euy lieur euy mangka neng oviw dina eta kategori tiasa ngadamel topik, ngajawab topik, sareng tiasa ngahapus topik anu sakintenna eta topik menurut anjeunna kirang sae.. study study
hiji kategori maksimal aya 3 (tilu) urang moderator, setiap moderator tiasa ngamoderatoran sababaraha hiji kategori tergantung burileung burileung kategori naon anu di pikersa ku anjeunna... (bebaaaa affraid affraid affraid aas)

anu kersa mangga geura acungkeun curuk nuduh kalangit jiga jendral Sudirman :lol: :lol: lol! lol!
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   3/12/2008, 13:47

kang mun bade daftar naon syarat na???

hehehe naha kedah angge menyan kitu sakilo atawa naonnya?

teu ah heureuy...

bade iringan jadi moderator di forum Hardware & Software sareng Olahraga

mung eta hungkul eta ge upami di kasih restu kang...

hatur nuhun pisan
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   5/12/2008, 09:37

ngacung kang badeur mah hoyong ngamoderatoran seksi konsumsi, supados enjing2 bade sarapan tos aya ngagoler ahk

mangga weh badeur mah ngiring ramena wungkul, sanest teu kersa badeur mah mung seu eur pidameleun, bilih teu ka urus jadina ngagoler ahk

[strike]Tertawalah sebelum dilarang[/strike]
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk


Terakhir diubah oleh ci_Badeur tanggal 17/12/2008, 09:03, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Admin
PRESIDENT
PRESIDENT


Male
Jumlah posting : 196
Age : 31
Lokasi : cianjur - pekanbaru
Registration date : 05.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   5/12/2008, 11:42

Kang ikin sareng kang badeur janten moderator teu kedah aya sarat nu tertentu ngan sim kuring mah nyuhunkeun ka aktipanna we eta hungkul...

mangga antosan kang ikin sareng kang badeur...
kanggo kang iking urang lebetkeun kana hardware & software, sareng olah raga
kanggao kang badeur kana katuangan (teu aya pagawean ngan ukur dahar we sakitu ges bucitrek ge)



hatur nuhun akang-akang
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandungsalapan.free-message-board.com
kangikin
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 83
Age : 34
Lokasi : Kampung batur euy
Job/hobbies : tukang service komputer lah
Registration date : 02.12.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   5/12/2008, 14:57

Hatur nuhun pisan tos di pasihan kapercayaan janten salah sahiji moderator di ieu forum...

insyaAllah abdi ngajagi kapercayaan nu tos dipasihan Admin...

aminnnnn

har ituhh

_________________
Teuing rek nulis naon bingung euy....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
iwenk
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 53
Age : 29
Lokasi : Pengkolan Washington DC
Job/hobbies : Sparing Partner
Humor : ????
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   6/12/2008, 12:24

Kah...jisim abdi mah resep ngareuah-reauh weh...ari jadi moderator mah rada teu kiat....
Resep kieu weh........
bisa culangcingcat kamamana....huhuhu..
kanggo admin hatur nuhun kanu forumna..
mangfaat pisan..... bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar bunga mawar
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://coretaniwenk.blogspot.com
dank_thea
Calon RT
Calon RT


Male
Jumlah posting : 171
Age : 31
Lokasi : Kuta-Bali
Job/hobbies : Traveling
id YM : dank_thea
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   10/12/2008, 14:51

Kang admin saya mah tetep jadi member aja ....
klo jadi moderator beurat tanggung jawabna, komo lamun ngahamilan anak batur mah lewih beurat...
ngodek tai irung naha jadi ngacapruk kieu nyarios teh he he
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://endankhartchenko.blogspot.com
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   17/12/2008, 09:06

badeur ge jadi moderator dank, tuing dicalon keun kusaha da? bunuh diri
Padahal mah masa jeung pendukung mah teu boga ngagoler ahk
tapi nyak tarimakeun weh da kudu kumaha dui beubeuk kadinya

Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
joerigh
Tukang Kojom
Tukang Kojom


Male
Jumlah posting : 43
Age : 71
Lokasi : tauco city
Job/hobbies : nganggur
Humor : kitu welah.... meh gancang
id YM : joerigh
Registration date : 21.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   19/12/2008, 16:48

kaclak-kiclik we ah jadi kumaha ieu teh sok siah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
direktur_bdg9
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 358
Age : 33
Lokasi : pengkereun makam
Job/hobbies : nungguan sendal
id YM : direktur_bdg09
Registration date : 15.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   23/12/2008, 09:33

jadi member wae aakh abdi mah bari ngawoko ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ci_Badeur
HANSIP
HANSIP


Male
Jumlah posting : 457
Age : 30
Lokasi : Bandung barat
Job/hobbies : olahraga na Kasur =))
Humor : babanyolan sareung HUbungan MOloR
id YM : budak_badeur@ymail.com
Registration date : 19.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   7/1/2009, 09:06

Rek aya kopdar2an yeuh baraya kaping 26Januari 2009 di bumi nenk ossa daerah ciwastra nu bade ngiring mangga gratis(ongkos + makan mah bayar masing2) ngagoler ahk
byar lebih jelasna epon telpon nya kadieu at nenk Tinah di 021-92975943



Tertawalah sebelum dilarang
ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk goyang curuk goyang curuk goyang curuk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
acro
Tukang Ngintip meureunan


Male
Jumlah posting : 4
Age : 36
Lokasi : Bandung Di.....Dirigdiglah..pokonamah
Registration date : 03.01.09

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   7/1/2009, 16:26

kumargi abdi mah nembean lebetna...jadi abdi mah ngiringan jadi member we heula akh.....

nu penting mah bisa loba dulur diditu..didieu..plus Dirig digh.....

86 lanjut lah mang....... sumuhun dauh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Van Danu Wirya Malik
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 24.03.09

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   24/3/2009, 19:02

ari markasna bandung salapan aya dimana kang?
iraha lahirna eta bandung salapan teh?
lamun kopdar sok dimana/
puntennya sok seeur naros, namina na oge member baru,
hatur nuhunnnnnnnnnnnnnnnn
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Van Danu Wirya Malik
Tukang Ngintip meureunan


Jumlah posting : 2
Registration date : 24.03.09

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   24/3/2009, 19:04

aya sabaraha pasukan anggota banung salapan?
rame ari lamun sok ngariung mah, panginten!!!!!!!!!!!!!!!! mikir hula
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
lutung_b9
KOPASUS
KOPASUS


Male
Jumlah posting : 49
Age : 38
Lokasi : bintaro
Job/hobbies : music& yg luchu"
Humor : aya endog,aya hayam,naha bet loba anu resep daging asin..??@@@
id YM :
wz_b9....
wzagoest...
lutung_b9
wzgenbi_b9
wzoi_b9
wzcint_b9.... loba keneh lah poho dui wakakakakak
Registration date : 06.11.08

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   26/3/2009, 08:22

didieu we ogut mh akh na lawang panto bari mawa kencleng...
kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah kaclak-kiclik we ah
sugan w aya ante ante atawa parawan anu--->> muuachh


ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk ngagoler ahk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://kekuatanbathin.blogspot.com/?zx=def21284410674f4
garotis_79
Ketua RT
Ketua RT


Male
Jumlah posting : 257
Age : 37
Lokasi : garut
Job/hobbies : musik
Humor : bersatu kita teguh,bercerai kawin deui weh.....
id YM : garotis_79
Registration date : 09.01.09

PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   29/3/2009, 08:38

ari uing bisa teu nya jadi moderator.... mikir hula
da uingmah kumaha ci badeur weh...... katingali huntu

rek ngiluan jadi seksi konsumsi...
tapi mun di gajih mah sigana ereklah. katingali huntu
teu di gajih ge baelah asal di bere awewe geulis bari ba
bisa teu mang admin.... ngodek tai irung
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER   Today at 23:16

Kembali Ke Atas Go down
 
PENGUMUMAN KANGGO SADAYANA MEMBER
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Solved: Bagaimana cara membuat icon Verified member disamping Nama gmna?
» Javascript: Mengalihkan member setelah login [All version]
» salam kenal!! Biodata Flow-er-n
» Biodata Bryan
» Krayziest.., PINK IS THE NEW BLACK...!!!!

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Wargi Bandung Salapan :: Tentang Forum dan Perkenalan :: Bandung salapan / pengumuman-
Navigasi: